Survivor: Μαίνεται η κόντρα του Παππά με τον Λαμάι, η ομάδα που κέρδισε την ασυλία και η 2η υποψήφια

O «τυχερός» Σάββας πάτησε τις ακαθαρσίες των συμπαικτών του και τα περίεργα όνειρα της Χρύσας που της φέρνουν αναστάτωση!

Must Read

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται αλλά για τον Σάββα Γκεντσόγλου δεν ξεκίνησε καλά η ημέρα αφού με το που ξύπνησε, πάτησε τις ακαθαρσίες κάποιου συμπαίκτη του.

Η Κατερίνα Δαλάκα μιλώντας στην κάμερα του Survivor εξήγησε πως συνέβη ενώ τόνισε πως είχε συμβουλέψει τους συμπαίκτες της να ην κάνουν την ανάγκη τους στο δρομάκι από το οποίο περνάνε συνέχεια.

«Πήγαμε το πρωί να πλυθούμε με τον Σάββα, να ρίξουμε λίγο νερό στο πρόσωπό μας. Και στο γυρισμό πάτησε … των υπόλοιπων παικτών. Εγώ άρχισα να λέω στα παιδιά, “Δεν μπορείτε στο σταυροδρόμι να κάνετε την ανάγκη σας, γιατί από εκεί περνάμε”. Του έλεγα να προσέχει και τα πάτησε! Θα πάρει σίγουρα λεφτά», είπε χαρακτηριστικά η αθλήτρια.

Ο Σάββας από την μεριά του δεν ένιωσε και τόσο τυχερός…

«Δεν ξέρω αν είμαι πολύ τυχερός ή άτυχος. Αυτή τη στιγμή νιώθω άτυχος, δεν ξέρω αν θα μου συμβεί κάτι καλό. Πάντως δεν είναι ό,τι καλύτερο να έχω αυτή τη μυρωδιά πάνω μου», υποστήριξε.

Ο Αλέξης Παππάς από την άλλη ξύπνησε προβληματισμένος. Ο γνωστός ηθοποιός φάνηκε να μην του άρεσε η συμπεριφορά του Σωτήρη Λαμάι, ο οποίος μάλιστα είχε εκφράσει τη συμπάθεια που του έχει, και εξήγησε τον λόγο στο προσωπικό του que.

«Το χθεσινό συμβούλιο ήταν λίγο περίεργο, είχαμε και τις νέες προσθήκες στο παιχνίδι. Ο Σωτήρης εκφράστηκε με έναν περίεργο τρόπο, κάποια στιγμή μου είπαν τα παιδιά ότι στην προσπάθειά του να μου απευθύνει τον λόγο με είπε μ@@@α αλλά το πήρε πίσω. Κάποια πράγματα που ήταν λίγο άκομψα και δεν ήταν πολύ ωραίο να τα ακούς.

Γενικότερα δεν θέλω να πέφτω σε αυτή την κατηγορία και να υποβαθμίζω την προσωπικότητά μου και τη νοημοσύνη μου. Κάτι άλλο που άκουσα που δε μου άρεσε ήτανε ότι πριν τον αγώνα σε μια προσπάθεια του να μας γνωρίσει σχολίασε ότι είμαστε ψευτό celebrities. Αχρείαστα σχολεία τα οποία δημιουργούν αναταραχή. Φαίνεται να έχει διάθεση για βρισιές. Είναι σαν να έχει πει ότι θα μπει στο παιχνίδι για να κοντραριστεί με εμένα. Δεν θέλω να παίξω αυτό το παιχνίδι», δήλωσε.

Τα όσα διαδραματίστηκαν στο συμβούλιο σχολίασαν και οι μαχητές οι οποίοι θεωρούν πως ο Αλέξης Παππάς βρήκε τον δάσκαλό του.

Ο Σωτήρης Λαμάι από την μεριά του δικαιολόγησε την στάση του απέναντι στον ηθοποιό λέγοντας πως: «Κατά τη διάρκεια του συμβουλίου, ο Παππάς αρχίζει και νιώθει να χάνει τη Γη κάτω απ’ τα πόδια του γιατί έχει μπει ένας Λαμάι πολύ έντονος. Προσπαθεί να ρίχνει λάσπες με οποιονδήποτε τρόπο, του τύπου ότι εγώ άφησα υπόνοιες».

Και κατέληξε: «Αυτοί ξεκίνησαν και μίλησαν για “ψευτομετραίους”, και ένας “ψευτομετραίος” έπρεπε να απαντήσει για τη δική του αλήθεια. “Ψευτοδιάσημοι” είναι πράγματι, δεν μπορώ να αφήσω έναν Παππά να μειώνει ή να αφήνει αιχμές για τη δική μου ομάδα».

Όλα όμως θα ξεκαθαριστούν με την βοήθεια του Γιώργου Λιανού! Ο παρουσιαστής λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας όμως θα απευθυνθεί στην Χρύσα Χατζηγεωργίου η οποία σύμφωνα με τον συμπαίκτη της Φάνη Μπολέτση βλέπει περίεργα όνειρα.
«Χρύσα, έχουμε μία μαρτυρία από συγκεκριμένο συμπαίκτη σου. Θα πω και το όνομα, Φάνης Μπολέτσης λέγεται… ότι είσαι πολύ ανήσυχη τα βράδια. Βγάζεις κάποιους θορύβους και πρέπει να απολογηθείς αυτή τη στιγμή. Τι έβλεπες στον ύπνο σου;», είπε ο Γιώργος Λιανός με την Χρύσα να απαντάει πως: «Αυτό δεν ισχύει. Από τη στιγμή που είχαμε παίξει ένα παιχνίδι στην καλύβα και είχα πει ότι ο Φάνης ροχαλίζει, βγαίνει κάθε μέρα και λέει ότι εγώ βογκάω στον ύπνο μου».
Οι κανόνες του παιχνιδιού έχουν αλλάξει και οι απαιτήσεις έχουν αυξηθεί. Η κούραση και η πείνα όμως φέρνουν εντάσεις.
Κατά την διάρκεια του αγώνα οι μαχητές κέρδιζαν με αρκετά σημαντικό προβάδισμα. Ο Παππάς εκνευρίστηκε με άνθρωπο της παραγωγής και με τον Φανη και τα αίματα μεταξύ των δύο παικτών άναψαν.
Οι Διάσημοι είχαν ένα πλήγμα αφού ο Χρήστος Βολικάκης τραυματίστηκε μέχρι που δάκρυσε από τον πόνο.
Την ασυλία τελικά κέρδισαν οι μαχητές κυριολεκτικά… στον πόντο.
Η ήττα έκατσε βαριά στους Διάσημους! Ο Αλέξης Παππάς συνεχάρη την αντίπαλη ομάδα ωστόσο έριξε τα βέλη του στον Σωτήρη Λαμάι, ο οποίος, όπως ισχυρίστηκε, θέλησε να τον χτυπήσει.

«Σήμερα είναι διφορούμενα τα συναισθήματα για μένα, γιατί τυχαίνει να έχουν έναν παίκτη στην ομάδα τους, εν ονόματι Σωτήρης, που πρόλαβε σε μία μέρα να μας υποτιμήσει, να με βρίσει και σήμερα, την ώρα που τον ακούμπησα στον ώμο, μου είπε κατά λέξη: “Μην με ακουμπάς, γιατί θα σου ρίξω μπουνιά”. Δεν έχει την πνευματική υγεία που πιστεύω ότι είχε πριν η μπλε ομάδα, με τέτοιους χαρακτήρες», είπε ο ηθοποιός για τον παίκτη της μπλε ομάδας.

Την δική του εκδοχή ανέφερε ο Λαμάι τονίζοντας πως: «Έγινε μία παρεξήγηση πάνω στην ένταση του παιχνιδιού, ο Παππάς ξέρει να παίζει με τις λέξεις, αυτή είναι η ζωή του και θεωρώ ότι είπε βαριές κουβέντες. Άλλο είπα, άλλο μετέφερε. Είναι δάσκαλος σε αυτό, να πάρει μία κουβέντα και να την κάνει όπως θέλει. Άλλη μία δύσκολη μέρα με τον Παππά. Επαγγελματίας ηθοποιός! Είναι πολύ έμπειρος και εύστροφος σε αυτό που θα πει. Μου είπε στη διάρκεια του παιχνιδιού: “Φύγε από εδώ”, μου έκανε τρεις φορές νόημα με το χέρι επίμονα. Του είπα “Σε παρακαλώ, πάρε το χέρι σου, δεν μ’ αρέσει να με ακουμπάνε. Θα μου φύγει κι εμένα κανένα χέρι, και θα φας καμιά σφαλιάρα”. Δεν το εννοούσα όμως με αυτή την έννοια, ούτε είμαι τραμπούκος».
Η κόντρα των δύο παικτών συνεχίστηκε μέχρι το συμβούλιο του νησιού. O Αλέξης ισχυρίστηκε για ακόμη μία φορά πως «Να μου λέει ότι θα μου ρίξει μπουνιά; Αρχίζει και με τρομάζει», ενώ του τόνισε πως η συμπεριφορά όλων των παικτών στο reality αντικατοπτρίζει την αλήθεια τους.
Στην συνέχεια οι κόκκινοι κλήθηκαν να ψηφίσουν τον δεύτερο παίκτη για αυτήν την εβδομάδα.
Τελικά στον τάκο έβγαλαν την Κρίστη Καθάργια η οποία αγωνιά για τον τρίτο προτεινόμενο ενώ δέχτηκε την υποψηφιότητά της.
Ωστόσο η υποψηφιότητα κρίθηκε ανάμεσα στην Κρίστη και τον Παππά με τον δεύτερο να εκφράζει την δυσαρέσκειά του που πήρε 5 ψήφους υποστηρίζοντας πως ήταν άδικο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This