Ο χαμένος ξάδερφος του Σωτήρη Κοντιζά βρέθηκε και πήγε στο MasterChef

Η απίστευτη ομοιότητα διαγωνιζόμενου με τον κριτή

Must Read

Οι οντισιόν του νέου κύκλου του reality μαγειρικής τελείωσαν και στο νέο επεισόδιο χθες το βράδυ, οι τρεις κριτές υποδέχθηκαν στην κουζίνα όλους τους διαγωνιζόμενους που κατάφεραν να περάσουν στην επόμενη φάση του MasterChef.

H έκπληξη ωστόσο, ήταν ότι πέντε επίλεκτοι διαγωνιζόμενοι ήρθαν να φέρουν τα πάνω κάτω και να διεκδικήσουν τη θέση από πέντε μάγειρες που είχαν ήδη προκριθεί, φορώντας τελικά αυτοί τη λευκή ποδιά.

Ανάμεσά τους και ο Κωνσταντίνος, ο οποίος μοιάζει απίστευτα στον Σωτήρη Κοντιζά. Μάλιστα, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είπε στο Σωτήρη Κοντιζά με χιούμορ: «Πάμε στον ξάδελφό σου;»

Μάλιστα ο “ξάδελφος” έχει συναντήσει όπως είπε και παλαιότερα τον Σωτήρη Κοντιζά σε ένα φανάρι στη Λάρισα και είπε να τον χαιρετήσει με τον Ιάπωνα σεφ να αστειεύεται σχετικά.

MasterChef – Ποιος είναι ο Κωνσταντίνος;

Ο Κωνσταντίνος κατάγεται από τη Λάρισα είναι 28 ετών, είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά. Ο μεγάλος του γιος είναι τριών ετών και ο μικρός του 1,5 χρονών.

Ο Κωνσταντίνος είναι μάγειρας τα τελευταία 10 χρόνια και έχει σπουδάσει σε Ελλάδα και εξωτερικό. Τα τελευταία πέντε χρόνια έχει ανοίξει ένα εστιατόριο στην Αλόννησο και τον τελευταίο χρόνο έχει πάρει ένα fast food.

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This