Survivor: Η «ηθοποιός» Ασημίνα, η «μπίχλα» της Άιρα, το ξέσπασμα του Rob, η ομάδα που κέρδισε την ασυλία και ο 1ος υποψήφιος

O Rob James ούρησε δίπλα στην καλύβα και οι συμπαίκτες του του «έβαλαν χέρι».

Must Read

Σαν βόμβα έσκασε η οικειοθελής αποχώρηση του Χρήστου Βολικάκη ο οποίος δεν άντεξε τη συμπεριφορά των συμπαικτών του και αποφάσισε να επιστρέψει στην οικογένειά του.

Ανάμεσα στους λόγους που τον έκαναν να πάρει αυτήν την μεγάλη απόφαση ήταν το μαγείρεμα των ψήφων. Σύμφωνα με όσα ισχυρίστηκε η Μαρία Αντωνά προσπάθησε να πείσει ορισμένους από τους συμπαίκτες της να μην ψηφίσουν εκείνη αλλά τον Αλέξη Παππά και μετά τον Σάββα Γκεντσόγλου γεγονός το οποίο αποκάλυψε στην πρώην ποδοσφαιριστή, ο οποίο έδειξε να τον πιστεύει.

Δείτε επίσης: Survivor – «Κόλαφος» Χρήστος Βολικάκης για την οικειοθελή αποχώρησή του: «Πόσο ψέμα και υποκρισία υπάρχει τελικά»

Ο λόγος αυτός στάθηκε η αφορμή να τσακωθεί ο Χρήστος Βολικάκης με την Μαρία Αντωνά, καθώς η δημοσιογράφος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες. Ο Σάββας από την μεριά του φάνηκε να πείστηκε από την συμπαίκτριά του και της ζήτησε συγνώμη.

«Μας μετέφερε ο Χρήστος, ότι η Μαρία Αντωνά νιώθει πως θα ψηφιστεί και οργανώνει μια ομάδα με σκοπό να να ψηφιστεί ο Αλέξης Παππάς, όπως έγινε και στην προηγούμενη ψηφοφορία που δεν βγήκε υποψήφιος για μία ψήφο. Να ψηφιστεί ο Αλέξης Παππάς και κατά συνέπεια να ψηφιστώ κι εγώ γιατί δεν υπήρχε άλλος διαθέσιμος άνδρας», είπε στο προσωπικό του que ο Σάββας Γκέντσογλου.

Ενώ πρόσθεσε: «Ήταν τόσο πειστικός ο τρόπος του, το έλεγε με κλάματα στα μάτια και δυστυχώς τον πίστεψα εκείνη την ώρα και νευρίασα με τη Μαρία Αντωνά. Δεν γνωριζόμαστε με τη Μαρία Αντωνά, γνωριζόμαστε απ’ έξω, ξέρω τον Άρη Σοϊλέδη πάρα πολλά χρόνια, τον εκτιμώ πάρα πολύ και δεν το περίμενα σε καμία περίπτωση αυτό».

 

Μία από τις τέσσερις υποψήφιες της προηγούμενης εβδομάδας ήταν η Χρύσα Χατζηγεωργίου η οποία κατάφερε να κερδίσει την Κρίστη Καθάργια και να παραμείνει στο Survivor.

Παρόλο που ήταν δύσκολη η μέρα για τη νεαρή παίκτρια, αφού την τσίμπησαν μέλισσες στις οποίες είναι αλλεργική, έβαλε τον καλύτερό της εαυτό για να μην φύγει από το Survivor. Όπως αποκάλυψε και η ίδια, η ομάδα της την στήριζε και ήθελε να βάλει τα δυνατά της γι’ αυτούς, ωστόσο η Κατερίνα Δαλάκα ήταν εκείνη που έπαιξε καταλυτικό ρόλο.
«Παρέμεινα για τη Δαλάκα, να μπορεί να με διαλέγει», είπε χαριτολογώντας η μαχήτρια.

 

Έφυγε η Κρίστη Καθάργια από το Survivor και η Ασημίνα Χατζηανδρέου ξέσπασε σε κλάματα καθώς φαίνεται πως είχαν έρθει πολύ κοντά. Η αντίδραση της παίκτριας της κόκκινης ομάδας ωστόσο φάνηκε να μην πείθει τους μαχητές, οι οποίοι υπονόησαν εμμέσως πλην σαφώς πως είναι διπρόσωπη.

«Είδαμε την Ασημίνα να κλαίει για την φίλη της την Κρίστη. Βέβαια δεν ξέρω, είναι φίλες, δεν είναι; Έχουν γίνει πολλά τις τελευταίες μέρες απ’ ό,τι έχω καταλάβει και απ’ ό,τι έχουμε δει, βλέπουμε την Ασημίνα να λέει πράγματα για την Κατερίνα, μετά να μην τις βλέπουμε κοντά, η Ασημίνα να κλαίει για την Κρίστη… Λογικά είναι φίλες, δεν ξέρω αν έχει γίνει κάτι άλλο, να φτάσουμε σε σημείο να πιστεύουμε ότι η Ασημίνα προσποιείται», είπε χαρακτηριστικά ο Σταμάτης Ταλαδιάνος.
«Πάλι τράβηξε τα βλέμματα άθελά της η Ασημίνα, με αυτό το δάκρυ, τον μονόλογο τύπου Μαρινέλλας, “Άνοιξε πέτρα για να μπω”. Δεν ξέρω αν της έχουν σενάριο, αν η ίδια θέλει να εκτίθεται καθημερινά. Νομίζω ότι ήταν ένα ακόμα κακό θέατρο τα ψεύτικα δάκρυα. Στενοχωρήθηκε τόσο που μετά από δύο λεπτά μόνο που δεν έκανε πάρτυ», σχολίασε με την σειρά του και ο Σωτήρης Λαμάι.
Την ίδια άποψη όμως φαίνεται πως έχει και η Χρύσα Χατζηανδρέου
«Ύποπτο ότι κλαίει και δεν βγάζει δάκρυα, θα το πω! Αλλά την ομάδα μου την ενόχλησε πολύ ότι γέλαγε λίγο αφότου έφυγε η Κρίστη. Τώρα πώς βιώνει το συναίσθημα ο καθένας, δεν είμαι εγώ για να κρίνω, αλλά εντάξει…», δήλωσε στην κάμερα του reality επιβίωσης.

Ο μαχητές φαίνεται να είναι μία δεμένη ομάδα σε σχέση με τους κόκκινους, όμως η πείνα έφερε και σε εκείνους εντάσεις. Η μπλε ομάδα έχασε το έπαθλο φαγητού συνεπώς χρειάστηκε να μαγειρέψουν ρύζι από τις λιγοστές προμήθειες που τους είχαν μείνει. Μερικοί από τους μπλε όμως επενέβησαν στον τρόπο μαγειρέματος γεγονός το οποίο δυσαρέστησε τους υπόλοιπους παίκτες.

Επίσης η Μαρίλινα «δίκασε» την καινούργια παίκτρια της ομάδας Άιρα γιατί πήγε να σκεπάσει το φαγητό που βρεχόταν από την βροχή με μία βρώμικη κουβέρτα με την πρώτη να «υστεριάζει».

«Την ώρα που μαγειρεύαμε, ξαφνικά άρχισε να βρέχει. Μια σταμάταγε, μια ξεκίναγε και παλεύαμε με την φωτιά για να μην σβήσει. Οπότε, έτσι όπως ήμασταν όλοι μαζί αναστατωμένοι, ήμουν εγώ στην κατσαρόλα και έρχεται η Aira.

Πάει να πάρει μια κουβέρτα, από αυτές που κοιμόμαστε, για να την βάλει από πάω και με πιάνει μια τρέλα εκείνη την ώρα! Αρχίζω και ουρλιάζω! Βέβαια ούρλιαξα για να μην την βάλει γιατί είχαμε απλώσει όλα τα φαγητά στη σειρά έξω στο παγκάκι, βρέχονταν, τα είχαμε ετοιμάσει και ετοιμάζαμε και τα πιτάκια. Και ήταν όλη η κουβέρτα του Rob – γιατί την πήραν μαζί η Aira και ο Rob να την φέρουν – για να καλύψουν από πάνω την κατσαρόλα και έπεφταν πάνω στα φαγητά όλα αυτά που την βάζουμε κάτω και κοιμόμαστε, που είναι μες στη βρώμα», είπε αρχικά η Μαριλίνα και πρόσθεσε: «Εγώ έχω ένα θέμα με την καθαριότητα, μπορεί να είμαστε έξω στη ζούγκλα αλλά δεν μπορώ την μπίχλα».

«Εφόσον το φαγητό βρέχεται, για να ψηθούν τα πιτάκια και να φάμε όλοι μαζί, σκέφτηκα να σηκώσω με τον Rob την κουβέρτα επάνω. Η Μαριλίνα όμως δεν ήθελε να το κάνω γιατί ήταν βρώμικη και δεν το σκέφτηκα εκείνη τη στιγμή. Είχε δίκιο, εντάξει. Όλοι πεινάμε και είναι φυσιολογικό να υπάρχει ένταση και να μου το είπε με πιο άγριο τρόπο αλλά δεν κρατάω καθόλου κακία, το καταλαβαίνω απολύτως» δήλωσε, με τη σειρά του, το 23χρονο μοντέλο των μαχητών.

Μετά από τα ξεκαθαρίσματα και τις κόντρες, οι δύο ομάδες βρέθηκαν για ακόμη μία φορά στον στίβο μάχης για ακόμη έναν αγώνα ασυλίας.
Κατά τη διάρκεια του αγώνα ήρθε η ώρα του Rob James να αναμετρηθεί με τον Σάββα από τον οποίο και έχασε. Η ήττα αυτή του έκατσε βαριά και προέβη σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα.
Τον αγώνα τελικά κέρδισαν οι διάσημοι.
Οπότε οι παίκτες της μπλε ομάδας βρέθηκαν στη δυσμενή θέση να ψηφίσουν έναν από τους συμπαίκτες τους για αποχώρηση.
Πριν όμως βρεθούν στο συμβούλιο του νησιού, η μπλε ομάδα έκανε ένα meeting σχετικά με τους κανόνες υγιεινής που πρέπει να ακολουθούν μέσα στην καλύβα.
Στο στόχαστρο βρέθηκε ο Rob ο οποίος, ούρησε πολύ κοντά στην καλύβα γεγονός το οποίο αποκάλυψε ο Φάνης, τονίζοντας του πως δεν σεβάστηκε τους συμπαίκτες του.
O Rob ζήτησε συγνώμη από την μεριά του ωστόσο δεν του άρεσε που ο Φάνης έθιξε αυτό το θέμα μπροστά σε όλους.

Η ώρα της ψηφοφορίας έφτασε και οι μαχητές έβγαλαν για ακόμη μία φορά στον τάκο τον Rob James.

«Πιστεύω ότι είναι αγωνιστικοί οι λόγοι για την υποψηφιότητα γιατί ο Σωτήρης είναι τραυματισμένος και το θεωρώ δίκαιο που δεν τον ψήφισαν. Στατιστικά νομίζω πως είμαι και από τους λιγότερο αγωνιστικούς οπότε το περίμενα. Για άλλη μια φορά έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση, για τέταρτη φορά. Για να δούμε μήπως θα το γλιτώσω ξανά όπως και την τρίτη φορά», σχολίασε για την υποψηφιότητά του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This