Survivor: Αναστάτωση με την οικειοθελή αποχώρηση του Βολικάκη, η ομάδα που κέρδισε και η παίκτρια που αποχώρησε

Το αυτοσχέδιο εκκλησάκι της Κατερίνας Δαλάκα για να ηρεμεί!

Must Read

Το προχθεσινό συμβούλιο φαίνεται πως επηρέασε τους παίκτες του Survivor και δη τους διάσημους οι οποίοι τσακώθηκαν μόλις έφτασαν στην καλύβα τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σάββας είπε στην Μαρία Αντωνά πως ο Χρήστος του μετέφερε πως εκείνη μαγείρεψε της ψηφοφορίες για να μην βγει προτεινόμενη.

«Ουσιαστικά παίζουμε ένα θέατρο του παραλόγου χωρίς τελειωμό. Χτες (23/1) έγινε ο τσακωμός μετά την τελική ψηφοφορία που βγήκαν όλοι οι μονομάχοι. Είπε ο Σάββας να βγούμε όλοι να πούμε τι έχει πει ο καθένας για τον άλλον, τι μας πειράζει, λόγια που έχουν ειπωθεί, παρεάκια που έχουμε δει να πηγαίνουμε στη θάλασσα να μιλάνε γιατί εκεί δεν έχει κάμερες… Βλέπω ανθρώπους διαφορετικούς on και off camera. Πραγματικά είναι πολύ λυπηρό και στενάχωρο», είπε ο Χρήστος Βολικάκης στο προσωπικό του que.

Η κατάσταση των τριών ξέφυγε και τσακώθηκαν άσχημα ο Χρήστος Βολικάκης με τη Μαρία Αντωνά.

«Αυτό το οποίο σου έχει μεταφερθεί Σάββα (σ.σ. Γκέντσογλου), δεν έχει βγει ποτέ από το δικό μου στόμα! Δεν έχω σχολιάσει τίποτα με κανέναν. Δεν έχω συζητήσει με κανέναν την ψήφο μου με τον Αλέξη εκτός από ένα πρόσωπο, τον Νίκο» τόνισε, μεταξύ άλλων, η μελαχρινή παρουσιάστρια.

Χρήστος Βολικάκης: Δεν θυμάμαι τώρα ποιος το είπε. Λέω όμως, «υπάρχει δεύτερη επιλογή; Αν υπάρχει, να την δούμε». Ήθελα να δω τι γίνεται.

Μαρία Αντωνά: Από το δικό μου στόμα δεν έχει βγει κάτι τέτοιο! Χρήστο, εγώ δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Τίποτα, ειδικά για τον Σάββα που προσωπικά με τον σύντροφο μου είναι πάνω από δέκα χρόνια φίλοι

Χρήστος Βολικάκης: Εγώ είπα το σκηνικό. Να τελειώσω; Να τελειώσω, Μαράκι μου;

Μαρία Αντωνά: Τι να τελειώσεις ρε μαλ…α; Τώρα με δουλεύεις;

Χρήστος Βολικάκης: Κάνω τον σταυρό μου και το λέω αυτό, έγινε έτσι.

«Είπα εγώ να βγει ο Σάββας υποψήφιος; Είσαι καλά; Είπα εγώ αυτό το πράγμα; Αλήθεια τώρα; Επειδή κάθομαι και σε ακούω να φωνάζεις; Όχι να βγω και από πάνω, τώρα, σε παρακαλώ! Και προσωπικά εγώ σε σένα, Χρήστο, έχω φερθεί με τον καλύτερο τρόπο ρε φίλε! Ντροπή σου» πρόσθεσε στη συνέχεια η Μαρία Αντωνά για να αποχωρήσει, προσωρινά, από τον καβγά της κόκκινης ομάδας του Survivor.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε Αλέξης Παππάς αλλά η κουβέντα του μαζί με τον πρωταθλητή ποδηλασίας δεν πήγε όπως περίμενε.
Αλέξης Παππάς: Αν θες να φύγεις, μην μας τρομάζεις. Φύγε! Γιατί το έχεις πει πενήντα φορές. Πριν από πέντε λεπτά έλεγες ότι με εμπιστεύεσαι
Χρήστος Βολικάκης: Έπεσα στην παγίδα σου. Αν μου ξαναφωνάξεις, όπως φώναζες πριν, γιατί εμένα δεν μου έχει φωνάξει ούτε ο πατέρας μου… Τελείωσε το πανηγύρι, συνέχισε τον δρόμο σου κι εγώ τον δικό μου. Θα τα πούμε έξω. Αν θες να τα πούμε εκτός παιχνιδιού σαν φίλοι. Προσπαθείτε να με βγάλετε τρελό.

Ο Χρήστος Βολικάκης όντας απελπισμένος από τη συμπεριφορά των συμπαικτών του, μιλώντας στην κάμερα του reality επιβίωσης έριξε πυρά κατά του Αλέξη Παππά τονίζοντας πως: «Έπεσα στην παγίδα του επαγγελματία παίκτη reality που ονομάζεται Αλέξης Παππάς». Αναφέρθηκε μάλιστα στο γεγονός ότι ο Αλέξης Παππάς τον είχε ρωτήσει αν εκείνος τον ψήφησε γεγονός που τον είχε προβληματίσει.

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως ο Αλέξης Παππάς είχε πει off κάμερας πως θα προσπαθήσει να βγάλει τον Σωτήρη Λαμάι ως τραμπούκο, ενώ σειρά είχε η Ασημίνα Χατζηανδρέου η οποία ακολουθεί κι εκείνη παρόμοια τακτική με τον συμπαίκτη της, αφού σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του Βολικάκη, προσπαθεί κι εκείνη με τον τρόπο της να δείξει ότι ο Φάνης και ο Λαμάι είναι μισογύνηδες.
Τον προβληματισμό της όμως αναφορικά με την ψηφοφορία εξέφρασε και η Όλγα Πηλιάκη η οποία όπως είχε παραδεχτεί και στο συμβούλιο του νησιού, της είχε φανεί περίεργη η υποψηφιότητά της δεδομένου ότι την προηγούμενη ημέρα παραλίγο να ήταν στην θέση της ο Αλέξης Παππάς και ξαφνικά το αποτέλεσμα άλλαξε.
«Καθόμουν σκεφτόμουν και κάτι δεν μου φαινόταν λογικό. Δεν μου φάνηκε λογικό, την πρώτη μέρα της ψηφοφορίας, να θεωρείς τον Αλέξη ως αδύναμο παίκτη και την δεύτερη μέρα της ψηφοφορίας, να θεωρείς την Όλγα πιο αδύναμη παίκτρια. Επίσης, την πρώτη μέρα που ψήφιζες τον Αλέξη, δεν γνώριζες ότι ο Σάββας είναι ο μόνος άνδρας που απομένει και έχει χτυπημένα γόνατα;» είπε η Όλγα Πηλιάκη
Η παίκτρια του Survivor 2024 ξέσπασε μπροστά στην κάμερα: «Μπορεί να μη μιλάω πολύ και να μην ανακατεύομαι σε όλα αυτά που γίνονται, αλλά δεν είμαι ηλίθια. Καταλαβαίνω ότι για να επιβιώσεις σε αυτό το παιχνίδι, πρέπει να μην είσαι αρνάκι, αλλά λύκος. Εγώ παρ’ όλα αυτά θα συνεχίσω να ψηφίζω δίκαια, θα πάω να μονομαχήσω και εάν έχει έρθει η ώρα μου να αποχωρήσω, ας αποχωρήσω».

Την ηρεμία της ψάχνει η Κατερίνα Δαλάκα και αυτό θα της το δώσει η θρησκεία. Έτσι λοιπόν η παίκτρια της κόκκινης ομάδας αποφάσισε να κάνει ένα αυτοσχέδιο εκκλησάκι για όπου θα μπορεί να απομονώνεται και να σκέφτεται τους δικούς της ανθρώπους.

«Σήμερα ήταν μια πολύ χαλαρή μέρα για εμένα, οπότε αποφάσισα κάτι που σκεφτόμουν μέρες τώρα να κάνω… έφτιαξα ένα εκκλησάκι», είπε αρχικά η Κατερίνα Δαλάκα, στην κάμερα του Survivor.

«Το σκεφτόμουν πολλές μέρες, λόγω των καταστάσεων δεν είχα τον χρόνο και την όρεξη να το κάνω, σήμερα βρήκα χρόνο. Θα είναι ένα μέρος που θα πηγαίνω να ηρεμώ και να σκέφτομαι τους δικούς μου ανθρώπους», κατέληξε.

Την ενόχλησή της για την υποψηφιότητά της όμως εξέφρασε η και Δώρα Νικολή.
«Σκέφτονται το σήμερα αλλά δεν σκέφτονται το μετά. Δεν σκέφτονται πώς θα φανούμε έξω στον κόσμο. Θα αλλάξω λίγο και τη δική μου θεωρία, εκεί που έλεγα ότι θα ψηφίζω μόνο αγωνιστικά, θα συνεχίσω να προστατεύω μόνο τους ανθρώπους που είμαι κοντά για να είμαι ψυχικά καλά εγώ» είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια των μπλε.
Στην συνέχεια οι δύο ομάδες κλήθηκαν να πάνε στον στίβο μάχης. Προτού όμως ξεκινήσει ο αγώνας επάθλου, ο Χρήστος Βολικάκης ζήτησε να αποχωρήσει οικειοθελώς, αφού πρώτα «ξεμπρόστιασε» τους συμπαίκτες του.

«Δεν είμαι επαγγελματίας παίκτης ριάλιτι και μου το λέγανε και τώρα το βλέπω. Είμαι σε μία παρέα που είχα νιώσει ότι είμαι πιο κοντά. Έχω δει τη συμπεριφορά on και off camera. Ο Παππάς με είπε καραγκιοζάκο και με το που άναψε η κάμερα είδα έναν Αλέξη να λέει “με απειλείς;”. Έχω δει τόσα σκηνικά που πνίγομαι.

Την προηγούμενη μέρα από το σκηνικό με τον Σωτήρη είπε ο κύριος Παππάς ότι “θα τον βγάλω τραμπούκο”. Είμαι άνθρωπος, έχω ένα παιδί και δεν μπορώ να τα αντέξω αυτά

Θέλω να αποχωρήσω και θέλω να γίνει σεβαστό από την παραγωγή γιατί είμαι άνθρωπος και έχω ένα παιδί πίσω. Δεν μπορώ να κοιμάμαι στο ίδιο σανίδι με ανθρώπους που θέλουν να με βγάλουν τρελό, κάποιοι με παρότρυναν να φύγω. Δεν ανήκω στην Κόκκινη ομάδα. Θέλω να αποχωρήσω!» είπε ο παίκτης.

«Άκουσα έξω από το συμβούλιο “αφήστε την να εκτεθεί γιατί έχει εκτεθεί με τον πανηγυρισμό της”. Γυναίκα το είπε για μια καλή της φίλη. Μην μου το παίζουν αγνοί. Πλέον δεν κρύβω τίποτα, ο κόσμος βλέπει. Έχω παιδιά και θέλω τα πρότυπα να είναι υγιή. Ελάχιστα άτομα από την κόκκινη ομάδα είναι καλά πρότυπα. Βλέπω στην απέναντι ομάδα πιο αγνά παιδιά και μακάρι να ήμουν στην απέναντι ομάδα να έχω την ησυχία μου» είπε και αποκάλυψε ότι είναι η Ασημίνα.

Η Ασημίνα από την μεριά της του επεσήμανε πως κι εκείνη έχει «ραμμένα για την γούνα του».

«Αυτό το παιχνίδι εγώ το έχω αγαπήσει κάπως αλλιώς, έχω έρθει για να αγωνίζομαι. Δεν μου αρέσει καθόλου ούτε η τοξικότητα, ούτε αυτή η τρέλα που επικρατεί. Επειδή είμαι πολύ πλήρης από το παιχνίδι οπότε αν συνεχιστεί όλο αυτό και γίνει ακόμα δύσκολο, θα γυρίσω στο σπίτι μου γιατί πάνω από όλα με νοιάζει να είμαι ψυχικά καλά. Αυτή την κατάσταση δεν την αντέχω. Δεν ξέρω ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα», είπε η Κατερίνα Δαλάκα σαστισμένη.

Από την άλλη η Μαρία Αντωνά αποκάλυψε πως ο Βολικάκης απείλησε τον Αλέξη Παππά ότι θα του ρίξει μπουνια.

«Τα πρότυπα δεν είστε εσείς» είπε χαρακτηριστικά ο Χρήστος.

«Δεν είμαι διατεθειμένος να πατήσω πάνω σε κανέναν άνθρωπο, δεν θέλω να εκθέσω κανέναν άνθρωπο και πραγματικά θέλω να αποχωρήσω γιατί προέχει η ψυχική μου υγεία. Είμαι και τραυματισμένος, κάτι το οποίο λίγοι το εκτίμησαν. Περισσότερο ενδιαφέρον είδα από την μπλε ομάδα και ελάχιστα παιδιά από την κόκκινη ομάδα. Δεν μπορώ πια να κοιμάμαι στο ίδιο σανίδι με ανθρώπους που προσπαθούν να με βγάλουν τρελό. Για μένα η κόκκινη ομάδα έχει τελειώσει. Δεν ανήκω στην κόκκινη ομάδα. Θέλω να αποχωρήσω από το παιχνίδι» τόνισε ακόμα ο πρώην παίκτης του reality απευθυνόμενος στον Γιώργο Λιανό.

Μετά την αποχώρηση του Βολικάκη, η Ασημίνα ξέσπασε σε κλάματα καθώς ένιωσε εκτεθειμένη για όσα είπε ο πρώην συμπαίκτης της.
«Γιώργο στενοχωριέμαι γιατί υπάρχουν πολύ αχάριστοι άνθρωποι. Τα παιδιά γνωρίζουν ότι στον Χρήστο έδωσα πάγο και τον βοήθησα με το πόδι του, και όλο αυτό είναι μία αχαριστία. Επειδή πέρασα πέρσι από μία αχαριστία, κι εγώ και η Κατερίνα, δεν το δέχομαι. Δεν δέχομαι άλλος να με δείξει με το δάχτυλο. Δεν το δέχομαι!», είπε ούσα συναισθηματικά φορτισμένη.
«Από πέρυσι μάς πνίγει το δίκιο μας», πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια με τον Αλέξη Παππά να προσπαθεί να την καθησυχάσει και να της δίνει δίκιο: «Ξέρεις μέσα σου ποια είσαι. Αν είχε δίκιο ο οποιοσδήποτε θα καθόταν εδώ μέσα να υπερασπιστεί τον εαυτό του, δεν θα ‘φευγε».
Μετά από αυτήν την ένταση οι παίκτες των δυο ομάδων έβαλαν τα δυνατά τους για να βγάλουν εις πέρας τον αγώνα επάθλου ο οποίος είχε μία δυσκολία.
Οι δύο ομάδες χωρίστηκαν σε ζευγάρια και ο ένας από τους δύο παίκτες που αγωνιζόταν είχε καλυμμένα τα μάτια του με αποτέλεσμα να μην βλέπει τίποτα. Έτσι λοιπόν ο συμπαίκτης του θα έπρεπε να τον καθοδηγήσει για να βρει τις μπάλες για να τις βάλει στο καλάθι.
Ο Rob James όμως κάπου μπερδεύτηκε και αντί για την μπάλα έπιασε τα οπίσθια του αντιπάλου του, Ντάνιελ.
«Ο Ρομπ πιάνει τον πωπό του Ντάνιελ. Το είδαμε και αυτό στη μονομαχία. Ήταν όντως στρογγυλός ο πωπός του Ντάνιελ αλλά ο Ρομπ δεν έπρεπε να το κάνει αυτό» είπε με χιούμορ ο παρουσιαστής.
Παρόλες τις κόντρες, η κόκκινη ομάδα κατάφερε να κερδίσει το έπαθλο φαγητού.
Η Όλγα Πηλιάκη και η Κρίστη Καθάργια αφού φάγανε μάζεψαν δυνάμεις για την μονομαχία στην οποία θα ήταν μαζί και η Δώρα Νικολή με την Χρύσα Χατζηγεωργίου.
Η Δώρα με την Όλγα κατάφεραν από τον πρώτο κιόλας γύρο να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι. Οπότε η Χρύσα έπρεπε να μονομαχήσει με την Κρίστη. Δυστυχώς για την Κρίστη η τύχη ήταν με το μέρος της Χρύσας η οποία την κέρδισε με 4-0.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This