Survivor – Λύγισε ο Σωτήρης Λαμάι: «Ο γιος μου είναι στο φάσμα του αυτισμού! Ένας μεγάλος μαραθώνιος για μένα»

Must Read

Ο Σωτήρης Λαμάι είναι από τους παίκτες που ξεχώρισαν από την πρώτη μέρα που εισέβαλαν στο Survivor κυρίως με την συμπεριφορά του.

Ο παίκτης της μπλε ομάδας που ήδη έχει δημιουργήσει εντυπώσεις μέσα στο παιχνίδι, προέβη χθες σε μία προσωπική εξομολόγηση και μιλώντας στο προσωπικό του que, λύγισε όταν αναφέρθηκε στα δύσκολα παιδικά του χρόνια αλλά και στον γιο του που βρίσκεται στο φάσμα του αυτισμού.

«Γεννήθηκα σε ένα χωριό της Αλβανίας, με άλλα πέντε αδέλφια. Μια πολύτεκνη οικογένεια. Στην Ελλάδα ήρθαμε το 1990, ήμουν σχεδόν πέντε χρονών. Περάσαμε τα σύνορα με τα πόδια. Έχω πολύ λίγες μνήμες. Ταλαιπωρηθήκαμε πάρα πολύ τότε. Δεχθήκαμε και ρατσισμό και πολλά άλλα, αλλά είχε πολύ ωραίες βάσεις από την οικογένειά μου. Είχαμε πάρα πολλή αγάπη, θέληση να προοδεύσουμε, να εξελιχθούμε, να γίνουμε άνθρωποι με αξιοπρέπεια, με παιδεία και αρχές» ανέφερε αρχικά ο επιχειρηματίας.

«Για μένα θα έλεγα ότι είμαι ένας άνθρωπος με πάρα πολύ έντονη προσωπικότητα. Ανέκαθεν ήμουν έντονη προσωπικότητα. Από την ηλικία που κατάλαβα το ποιος είμαι και τι μπορώ να καταφέρω, ήμουν πάντα πολύ επιβλητικός… Σιγά σιγά ξεκίνησα να παίζω ποδόσφαιρο σε αρκετές ομάδες, παράλληλα δούλευα στην οικοδομή με τον αδελφό μου… Αν κάποιος μπορούσε να περπατήσει το μονοπάτι μου, θα καταλάβαινε ότι αυτά που λέω είναι λίγα μπροστά σε αυτά που έχω καταφέρει» πρόσθεσε.

«Στα 19 μου ξεκίνησα να δουλεύω και βράδυ, σερβιτόρος, κουζίνα, λάντζα. Έχω κάνει τα πάντα… Έχω έναν γιο που είναι στο φάσμα του αυτισμού. Εδώ και περίπου 6,5 χρόνια δίνουμε έναν μεγάλο αγώνα με τον Άγγελο. Ένας μεγάλος μαραθώνιος για μένα. Είναι ο έρωτας της ζωής μου, είμαι πολύ κοντά στο να φτάσουμε να τον δούμε όπως τον έχουμε ονειρευτεί με τη γυναίκα μου. Πολύ άγχος με το παιδί μου.

Να μην έχω σπίτι… Μέναμε στο ενοίκιο. Ξαφνικά το πούλησε χωρίς να μας πει τίποτα. Μου λέει, “πρέπει να βρεις σπίτι”. Δεν είχα λεφτά, δεν είχα τίποτα. Βοήθεια πέρα από τους γονείς μου πουθενά. Δούλευα 12ωρα κάθε μέρα, κάθε βράδυ για να πάρω 60 ευρώ. Περνάει η ζωή σου και λες, “εγώ ήμουν;”» εξομολογήθηκε με λυγμούς ο Σωτήρης Λαμάι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This