My Style Rocks-Ζέτα Θεοδωρόπουλου: «Τα παιδιά μου να πάω να πάρω από το σχολείο, θα βάλω γούνα»

Must Read

Το “My Style Rocks” έκανε πρεμιέρα τη Δευτέρα 5 Φεβρουαρίου στο ΣΚΑΙ και μία από τις εννέα διαγωνιζόμενες είναι η Ζέτα Θεοδωροπούλου, που παλαιότερα τη βλέπαμε στις εκπομπές μαζί με τον Αλέξανδρο Πετρίδη και είχε ως κατοικίδιο ένα κουνέλι.

Σήμερα, η Ζέτα Θεοδωροπούλου είναι 38 ετών, παντρεμένη με τον ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Ταχτσίδη και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, ένα κορίτσι και δυο αγόρια.

«Είμαι η Ζέτα Θεοδωροπούλου. Είμαι παντρεμένη με τον Παναγιώτη Ταχτσίδη και έχουμε μαζί 3 παιδάκια Είμαι μια αφοσιωμένη μαμά και σύζυγος. Όλη μέρα ασχολούμαι με τα παιδιά μου και την οικογένειά μου και αυτό με πληροί. Το στυλ μου θα το χαρακτήριζα ως το στιλ της ντίβας. Δηλαδή και τα παιδιά μου να πάω να πάρω από το σχολείο θα βάλω γούνα και από κάτω sneakers. Γενικά είμαι ήρεμη δύναμη, θέλω να κατεβάζω τους τόνους, αλλά είμαι και ταυτόχρονα παρορμητική. Ένα πράγμα που μου έλεγε από μικρή η μητέρα μου είναι ότι πρώτα πρέπει να βουτάω τη γλώσσα στον εγκέφαλο και ύστερα να μιλάω. Στο My Style Rocks δεν ήρθα απλά να κάνω ένα πέρασμα. Έβαλα πρώτη φορά το στέμμα στον γάμο σα βασίλισσα, γιατί έτσι με κάνει ο σύζυγός μου να νιώθω. Αυτή τη φορά θα βάλω το στέμμα στης νικήτριας», είπε η Ζέτα Θεοδωροπούλου και συστήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό του “My Style Rocks”.

Στην πρώτη της εμφάνιση στο “My Style Rocks”, η Ζέτα Θεοδωροπούλου, ντύθηκε για να πάει για τσάι με τις φίλες της στην Πολιτεία και απέσπασε συνολικά από τους κριτές και από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες 10,9 βαθμούς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This