Νέο beef για τον Δημήτρη Παπανώτα: «Ότι θα με ειρωνευτεί εμένα ο Γκουντάρας; Μην ανοίξω το στόμα μου»

Must Read

Για τα σχόλια που έχει κάνει κατά καιρούς ο Δημήτρης Παπανώτας προς το πρόσωπό του μίλησε χθες ο Οδυσσέας Γιαννόπουλος στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ο ραδιοφωνικός παραγωγός τόνισε μεταξύ άλλων πως «όσα λέει ο Δ. Παπανώτας για εμένα είναι προσβλητικά αλλά και στενάχωρα γι’ αυτόν».

Οι δηλώσεις αυτές σχολιάστηκαν και από τους συντελεστές της εκπομπής. Μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε και ο Γρηγόρης Γκουντάρας ο οποίος, είπε μεταξύ σοβαρού κι αστείου πως ΤΟ «ΙΕΚ Παπανώτα» θα έπρεπε να διδάσκεται.

Ενοχλημένος φαίνεται πως είναι με τις δηλώσεις του Γκουντάρα ο δημοσιογράφος της εκπομπής του «Happy Day» γεγονός το οποίο εξέφρασε σήμερα λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Πες και σε εμάς περαστικά γιατί κόντεψε να μας στείλει στο νοσοκομείο χθες με ένα θεματάκι που έπαιξε. Πάρα πολύ ωραίο, ευγενέστατο. Κάποιος να ενημερώσει τον Γκουντάρα ότι το ΙΕΚ Παπανώτα το έχει τελειώσει και δεν το έχει καταλάβει. Ότι θα με ειρωνευτεί εμένα ο Γκουντάρας; Εμένα, ο Γκουντάρας; Μην ανοίξω το στόμα μου. Μην το ανοίξω…».

«Απλά είχε πολλή δουλειά η κυρία που έφτιαχνε το βίντεο και δεν είδε όλες τις δηλώσεις μου. Είδε αυτές που τη βόλευαν. Όχι αγάπη μου, ο κιτρινισμός σε εμένα;», πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Αφού ξέρεις και το συζητούσαμε και εχθές ότι πολλές φορές γίνεται ένα πετσόκομα και ένα μοντάζ και για λόγους οικονομίας και γιατί θέλουν να χτυπήσουν έναν τίτλο που πουλάει», είπε με την σειρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This