Ανδρέας Φουστάνος: «Καμία γυναίκα δεν μαγείρευε καλά»

Must Read

Ο Ανδρέας Φουστάνος άνοιξε το σπίτι του και ξενάγησε την δημοσιογράφο της εκπομπής «Happy Day».

Ο γνωστός πλαστικός χειρούργος αποκάλυψε πως μαγειρεύει για τον εαυτό του αν χρειαστεί ενώ θεωρεί τις γυναίκες κακές μαγείρισσές.

«Στην κουζίνα δεν περνώ πολλές ώρες, είμαι γρήγορος στη μαγειρική. Όταν χρειάζεται, έρχομαι, μαγειρεύω και τρώω. Δεν είναι κούραση να έρθεις στο σπίτι σου και να φτιάξεις κάτι να φας. Εδώ δεν μαγειρεύει καμία γυναίκα γιατί δεν μαγειρεύουν καλά. Καμία γυναίκα δεν μαγείρευε καλά, κανένα δύο φαγητά» είπε ο Ανδρέας Φουστάνος.

«Έχω σκύλο, παπαγάλο και είχα μαϊμού. Πέθανε η καημένη. Τον παπαγάλο τον λένε lucky γιατί είναι τυχερός. Έχω και χελώνα» πρόσθεσε.

«Η ληστεία που έγινε, ποτέ δεν λειτούργησε με αυτόν τον τρόπο. Το είδα σαν περιστατικό που πέρασε και δεν άφησε τίποτα. Αυτά συμβαίνουν στη ζωή» σημείωσε ο Ανδρέας Φουστάνος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This