Η απάντηση της εφημερίδας «δημοκρατία» στους… γκαφατζήδες αναρχικούς

Must Read

Επίθεση με τρικάκια και μπογιές πραγματοποίησαν χθες στα παλιά γραφεία της εφημερίδας «δημοκρατία» στη Θεσσαλονίκη οι… γνωστοί-άγνωστοι.

Η εφημερίδα, με δημοσίευμά της, απάντησε στους… γκαφατζήδες αναρχικούς: 

«Η «δημοκρατία» δεν εκβιάζεται. Παραμένει προσηλωμένη στις αρχές της και δεν εκφοβίζεται ούτε από ισχυρά συμφέροντα ούτε από κουκουλοφόρους που ενοχλούνται από τις απόψεις της και προσπαθούν να τη φιμώσουν.

Αυτό θα έπρεπε να το γνωρίζουν οι… γνωστοί άγνωστοι αναρχικοί που επιτέθηκαν στα γραφεία κτιρίου της οδού Καλαποθάκη, εκτοξεύοντας τρικάκια και μπογιές. Μια επίθεση για «γέλια και για κλάματα», αφού εκδηλώθηκε στον χώρο όπου στεγάζονταν παλαιότερα τα γραφεία της εφημερίδας μας, τα οποία έχουν εδώ και καιρό μεταφερθεί σε άλλο κτίριο.

Δείτε επίσης: Αντιεξουσιαστές για την… επίθεση στο σπίτι του Χρυσοχοΐδη: «Του επιστρέψαμε το τελεσίγραφο…»

Εάν, μάλιστα, δεν δημοσίευαν και κάποιες φωτογραφίες από την επίθεση-φιάσκο που πραγματοποίησαν, κανείς δεν θα μάθαινε για την γκάφα τους. Ανάρτησαν και ένα κείμενο σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, όπου αναφέρουν: «Δεν είναι προειδοποίηση, είναι απειλή. Οι εχθροί της ελευθερίας έχουν ονόματα. Η αναρχία ήταν, είναι και θα παραμείνει ο χειρότερος εφιάλτης τους! Εχουμε πόλεμο! Η Δημοκρατία δεν θα νικήσει – Θα σας τελειώσουμε…»

Εμείς, από την πλευρά μας, συνεχίζουμε απτόητοι να επιτελούμε το καθήκον μας, την έντιμη και αντικειμενική ενημέρωση των αναγνωστών μας. Κανείς δεν μπορεί να μας κάνει να φοβηθούμε ούτε να μας εκτρέψει από τις αρχές μας».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This