Survivor: Η ομάδα που κέρδισε την τρίτη ασυλία και οι 2 υποψήφιες προς αποχώρηση

Στο στόχαστρο o James και η Σταυρούλα από τους κόκκινους.

Must Read

Η άφιξη της Σταυρούλας στο Survivor φαίνεται πως δυσαρέστησε την Ασημίνα Χατζηανδρέου καθώς, όπως ισχυρίστηκε η παίκτρια των διάσημων, η Σταυρούλα μιλούσε άσχημα για εκείνη.

Εντύπωση όμως έκανε στις μαχήτριες που η Ασημίνα ξεκίνησε να τις προσεγγίζει μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού ότι η Σταυρούλα θα βρίσκεται και πάλι στο Survivor, γεγονός το οποίο γνωστοποίησαν στην νέα-παλιά συμπαίκτριά τους κι εκείνη με την σειρά της σχολίασε πως: «Όταν ανακοινώθηκε ότι εγώ και ο James θα μπούμε στο παιχνίδι, απ’ ότι μου είπαν τα κορίτσια, η Ασημίνα τις έπιασε και ήταν λίγο πιο γλυκιά μαζί τους, μιλούσε ξαφνικά, ενώ δεν τους μιλούσε πριν. Υπήρχε αυτό το κλίμα και προσπαθούσε να βάλει ένα λιθαράκι στο μυαλό των κοριτσιών ότι εγώ ήρθα να τις μηδενίσω»

«Δεν ισχύει κάτι τέτοιο γιατί δεν νομίζω ότι το έχω κάνει. Σε όλα τα ματσαρίσματα έχω κοιτάξει τα κορίτσια να πάρουν πόντους, πιο πολύ αυτές, απ’ ότι εγώ. Όταν παίζω εγώ συνέχεια με την Ασημίνα και την Δαλάκα, θεωρώ ότι δεν κοιτά τον εαυτό μου, κοιτάω το γυναικείο κομμάτι, κοιτάω όλη την ομάδα. Θα μπορούσα κι εγώ να παίρνω εύκολους πόντους, όπως παίρνουν άλλοι παίκτες», είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή για την Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Το σχόλιο του James αναφορικά με την μαχητικότητα της Ασημίνας και της Δαλάκα φαίνεται πως δεν άρεσε στους παίκτες της κόκκινης ομάδας καθώς δεν την ενστερνίζονται.
Η Δαλάκα μάλιστα τόνισε ότι με αυτόν το σχόλιο υποτιμάει τις συμπαίκτριές του.

«Ο James ήρθε – όπως πάντα διαβασμένος – με σκοπό να βάλει φιτιλιές, να επηρεάσει την ψυχολογία μας, δεν με πειράζει καθόλου ο James. Έκανε σχόλιο ότι κάναμε πάρτι τόσο καιρό, εγώ και η Ασημίνα, δηλαδή ότι ματσάραμε παίκτριες πιο αδύναμες. Στην ουσία αυτό το σχόλιο είναι υποτιμητικό για όλες τις κοπέλες της ομάδας που βρίσκεται, κανένας όμως δεν το σχολίασε. Θέλει να επηρεάσει την ψυχολογία μας και δεν θα τα καταφέρει», είπε χαρακτηριστικά η αθλήτρια.

«Αυτό υποβιβάζει τα υπόλοιπα κορίτσια της Μπλε ομάδας. Η Δώρα, η οποία έβγαινε μπροστά κι έπαιρνε στην πλάτη της όλη την ομάδα, όταν εγώ και η Δαλάκα κάναμε το πάρτι, τη φιέστα”. Ήμουν η μόνη που βγήκα και το είπα και χαίρομαι, γιατί έχω μάθει να στηρίζω και να είμαι αντικειμενική.
Αυτό το πράγμα στο χθεσινό συμβούλιο είναι ότι βγήκαν και αποθέωσαν μια παίκτρια που έχει μόλις 3 μέρες εδώ και τις υπόλοιπες που έχουν φέρει νίκες στην ομάδα και παίζουν στα ίσα, γιατί εγώ με τη Δώρα παίζω στα ίσα και τη θεωρώ πολύ δυνατή παίκτρια κι η Ιωάννα είναι μια πολύ γρήγορη παίκτρια. Μπορεί να μην είναι τόσο καλή στον στόχο μερικές φορές, αλλά είναι μια γρήγορη παίκτρια. Πώς υποβιβάζεις τα άλλα κορίτσια και αποθεώνεις μόνο ένα κομμάτι της ομάδας σου;», είπε με την σειρά της η Ασημίνα.
Το συγκεκριμένο αγώνισμα συζητήθηκε και πριν τον αγώνα για την τρίτη ασυλία με τον Αλέξη Παππά να ρίχνει πυρά κατά του James Καφετζή.
Οι διχόνοιες όμως που προσπάθησε να σπείρει ο ηθοποιός στους παίκτες της μπλε ομάδας, δεν τους επηρέασε και, όπως σας είχαμε αποκαλύψει, οι μαχητές κατάφεραν να κερδίσουν για ακόμη μία φορά τους κόκκινους.

Στην συνέχεια ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως ο Φάνης Μπολέτσης είναι ο MVP της εβδομάδας.

Παρόλα αυτά η Αντωνά εστίασε στην στενή παρέα που κάνει η Σταυρούλα με τους άντρες συμπαίκτες της τονίζοντας πως: «Έχω παρατηρήσει και κατά τη διάρκεια του game και μετά το παιχνίδι που επιστρέφουμε στα πρόχειρα στα καταλύματα σαν να έχουν αλλάξει οι ισορροπίες της μπλε ομάδας. Η Σταυρούλα να κάνει τις διατάσεις στον Τζέιμς, ζέσταμα με τον Γιάννη και τον Φάνη και εκεί που ο Φάνης ήταν λίγο πιο κοντά με τα κορίτσια, θεωρώ ότι έχει προσεγγιστεί από τον Τζέιμς και την Σταυρούλα. Αυτό έχω παρατηρήσει».

«Τους προσέχει η Σταυρούλα, τους κάνει stretching, μασάζ και προφανώς τους δίνει συμβουλές. Μου κάνει εντύπωση που είναι μόνο προς τα αντρικά πρόσωπα της ομάδας και όχι στο γυναικείο» παρατήρησε.

Η στιγμή του συμβουλίου όπου οι κόκκινοι θα ψήφιζαν ακόμη μία συμπαίκτριά τους για αποχώρηση και ο MVP θα όριζε την τέταρτη υποψήφια, έφτασε.
Πριν όμως ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας, ο Γιώργος Λιανός είχε να κάνει μία σημαντική ανακοίνωση.
Ο παρουσιαστής του reality επιβίωσης δήλωσε πως ο Κωνσταντίνος Βουγιουκαλάκης αναγκάστηκε να αποχωρήσει από το παιχνίδι για λόγους υγείας.
«Πριν περάσουμε στη διαδικασία του συμβουλίου, έχω να σας κάνω μία σημαντική ανακοίνωση. Όπως ξέρετε πολύ καλά, ο νέος παίκτης των Μαχητών, Κωνσταντίνος Βουγιουκλάκης, βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες στο νοσοκομείο για εξετάσεις.
Αν και είχε περάσει με επιτυχία και τις ιατρικές και τις αθλητικές εξετάσεις στην Αθήνα, εδώ κατά την πρώτη του αναμέτρηση ένιωσε δυσφορία, τον πήγαμε για παρακολούθηση, έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις» ανέφερε ο Γιώργος Λιανός προς τους παίκτες του Survivor 2024.
«Εμφάνισε ένα μικρό πρόβλημα υγείας και επειδή για εμάς το θέμα της υγείας είναι πιο πάνω από όλα τα υπόλοιπα, δυστυχώς ο Κωνσταντίνος δεν θα μπορέσει να συνεχίσει στο Survivor», είπε ο Γιώργος Λιανός.
Στην συνέχεια οι κόκκινοι ψήφησαν ακόμη μία συμπαίκτριά τους για αποχώρηση. Στον τάκο βρέθηκε η Μαρία Αντωνά η οποία δήλωσε πως περίμενε αυτό το αποτέλεσμα.
Ο Φάνης ως ο MVP της εβδομάδας θα έβγαζε ακόμη μία γυναίκα στον τάκο και όπως ήταν λογικό ήταν ανάμεσα στην Ασημίνα και την Κατερίνα.
Τελικά επέλεξε την Κατερίνα Δαλάκα η οποία βρέθηκε για πρώτη φορά σε αυτήν την δυσμενή θέση.
«Δεν είναι δύσκολη θέση, αλλά άλλη μία ημέρα που θα αγωνιστούμε. Δεν έχω βρεθεί ποτέ υποψήφια στο Survivor», είπε ωστόσο εκείνη.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This