«Σφυροκόπημα» στον «αέρα» για την αποκάλυψη της «δημοκρατίας» ότι ο Καραμανλής γνώριζε!

Must Read

Οργισμένες αντιδράσεις κατά του πρώην υπουργού Μεταφορών κ. Καραμανλή που πιάστηκε να ψεύδεται στην Εξεταστική για το έγκλημα στα Τέμπη, προκάλεσε το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της εφημερίδας «δημοκρατία» που φέρνει στο φως την επιστολή-φωτιά που προειδοποιούσε για «ορατό κίνδυνο να υπάρξει ένα συμβάν μεγίστης σοβαρότητας».

Πρόκειται για την επιστολή του διευθύνοντος σύμβουλου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Φίλιππου Τσαλίδη ο οποίος είχε γνωστοποιήσει με δραματικό τόνο στον Κώστα Καραμανλή τον κίνδυνο να συμβεί ατύχημα. Η επιστολή εστάλη τον Σεπτέμβριο του 2021, ωστόσο ο πρώην υπουργός Μεταφορών υποστήριξε με θράσος ότι δεν τον είχε ενημερώσει κανείς για τον φόβο δυστυχήματος!

Στην εκπομπή του Open «Ώρα Ελλάδος» έγινε εκτενής αναφορά στην αποκάλυψη της «δημοκρατίας», ενώ σχολιάστηκε το ύφος του πρώην υπουργού Μεταφορών, ο οποίος κούνησε το δάχτυλο με έπαρση, υποστηρίζοντας ψευδώς ότι δεν γνώριζε. Mάλιστα, έγινε και σύγκριση με την Ουγγαρία του Όρμπαν…

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε εδώ το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ:

 

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This