MasterChef: Η ομάδα που έχασε την δοκιμασία, τα κλάματα της Γεωργίας, η αθυροστομία του Κώστας και ο 3ος υποψήφιος

Η γκρίνια της χαμένης ομάδας και τα καρφιά της Γεωργίας.

Must Read

Οι απαιτητικές δοκιμασίες έχουν φέρει εντάσεις στους παίκτες του MasterChef.

Αυτήν την φορά η ομάδα που έχασε στην ομαδική δοκιμασία ήταν η μπορντό μπριγάδα. Τον δικό της σχολιασμό κλήθηκε να κάνει η Γεωργία και η επίδοξη chef αναφέρθηκε στα λάθη που έγιναν από τους συμπαίκτες της, ενώ έριξε τα καρφιά της στην αρχηγό της ομάδας της, την Χριστίνα.

«Σε μένα πάντως προσωπικά, σεφ, μου άρεσε που ανέλαβαν και τα παιδιά πιάτα. Το λέω και συγκινούμαι γιατί είμαι ένα άνθρωπος πολύ ντόμπρος και θεωρώ ότι η Χριστίνα υποτιμά και εμένα, όπως και άλλους», δήλωσε αρχικά.

«Εγώ ήθελα και ο Ηλίας να αναλάβει πιάτο και ας κάνει λάθος και ο Παναγιώτης και ο Σοφοκλής,. Έγιναν λάθη, θα μάθουν από τα λάθη τους και την επόμενη φορά θα ήθελα να έχουν πάλι, στην επόμενη ομαδική, να έχουν τα παιδιά δικά τους πιάτα. Και θα τα πάνε ακόμα καλύτερα», πρόσθεσε με δάκρυα στα μάτια.

Η αντίδρασή της δεν έμεινε ασχολίαστη από τους παίκτες της γκρι μπριγάδας με τον Κώστας να σχολιάζει πως: «Τα κλάματα πως τα έχουν έτσι στο τσεπάκι;»

Στην συνέχεια η Χριστίνα κλήθηκε να χωρίσει την μπριγάδα της σε δύο υποομάδες και η μία από τις δύο θα έπαιρνε κατευθείαν την ασυλία.

Έτσι λοιπόν, εκείνη αποφάσισε να σώσει εκείνους που βοήθησαν στο σέρβις και να «παλέψουν» για την ασυλία εκείνοι που ουσιαστικά έφτιαξαν τα πιάτα με πολλούς να θεωρούν άδικη αυτήν την απόφαση.

Τον λόγο δεν δίστασε να πάρει και ο Κώστας από την αντίπαλη ομάδα ο οποίο άφησε άφωνους τους κριτές με την λέξη που ξεστόμισε.

«Έχω κάποια πράγματα να πω στη Χριστίνα, σεφ. Αν θέλεις να με ακούσεις, είμαι εδώ. Ενώ μπορείς να είσαι καλύτερη μάγειρισσα από εμένα, εγώ έχω περισσότερη εμπειρία. Αν επιθυμείς να είσαι ο αρχηγός, πρέπει να πατήσεις πόδι, να περνάει ο λόγος σου», είπε αρχικά ο Κώστας.

«Επίσης, αυτό που έχεις κάνει τώρα… Δεν μπορώ να το πω κόσμια. Χρειάζεται να έχεις πολλά κιλά @@ να το κάνεις! Δεν υπάρχει άλλη λέξη για τα @@, συγγνώμη», ανέφερε στην συνέχεια, με τους κριτές να του δίνουν εναλλακτικές.

«Να το πούμε όπως θα το λέγαμε σε μια κουζίνα, σεφ. Γιατί βάζεις στον τάκο άτομα που έχουν να δώσουν πολλά ακόμα στο μέλλον. Έπρεπε να σκεφτείς λίγο πιο σφαιρικά, να πάρεις σαν κριτική τι έχουν κάνει συνολικά στις προηγούμενες δοκιμασίες και στην προετοιμασία και στο σέρβις» πρόσθεσε ο Κώστας

Η ώρα της ψηφοφορίας έφτασε και η μπορντό μπριγάδα έπρεπε να  βγάλει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρησης.

Τελικά στον τάκο βρέθηκε ο Γιάννης, ο οποίος σύμφωνα με την Γεωργία, δεν αναλαμβάνει τις ευθύνες του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This