Survivor: «Έβγαλαν μαχαίρια» ο James και η Ασημίνα, η ομάδα που κέρδισε την ασυλία και ο 2ος υποψήφιος προς αποχώρηση

Τι τρέχει με τον Ντάνιελ; Τον έχουν τελικά στην «μπούκα» οι κόκκινοι ή όχι;

Must Read

Μαίνεται η κόντρα ανάμεσα στον James Καφετζή και την Ασημίνα Χατζηανδρέου. Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας ενοχλήθηκε ιδιαίτερα από τον παίκτης της αντίπαλης ομάδας όταν της είπε πως ήρθε για τρίτη φορά στο Survivor, γιατί ενδεχομένως δεν της αρέσει η ζωή που έχει χτίσει στην Ελλάδα.

Η Ασημίνα μιλώντας στην κάμερα του Survivor ξέσπασε κατά του James ενώ ξεκαθάρισε την θέση της για όσα ειπώθηκαν από τον μαχητή.

«Είναι σαν να λέει ότι δεν αγαπάω τους γονείς μου, δεν μου αρέσει η ζωή μου, και να είμαι με τον σύντροφό μου, αλλά έρχομαι εδώ μέσα να έχω πείνα, κακουχίες, να βρέχομαι, να μην κοιμάμαι και να σπάω τα πόδια μου στους αγωνιστικούς χώρους. Εσύ θα κρίνεις τον λόγο που είμαι εδώ, όταν σε ρωτάω για ποιο λόγο είσαι εδώ; Λες ότι ήρθες για αγωνιστικούς λόγους, ενώ πριν παραδεχόσουν ότι δεν θα αγωνιστείς, και να μην σε πονούσε το χέρι σου; Κάθεσαι πέντε ώρες στον γιατρό, σαν να πίνεις καφέ και να βλέπεις ταινία», είπε αρχικά η Ασημίνα.

«Ο Τζέιμς έχει έρθει σε ένα αγωνιστικό παιχνίδι, και δεν το έχει καταλάβει. Θέλει να κάνει τα θεατρινίστικα που έκανε και το 2021. Μου δείχνει ξεκάθαρα ένα θέατρο. Αυτό που προσπαθεί να κάνει είναι ένα κακό reality, προσπαθεί να μας βάλει φιτιλιές, μπας και καταφέρει κάτι. Σίγουρα το να έρθει σε αυτό το παιχνίδι διαβασμένος δεν είναι ατού, ούτε αβαντάζ. Δεν χωράνε θεατρινισμοί, είμαι κάθετη, δεν θα ξανακουμπήσεις στο στόμα το αν έφυγα απ’ το σπίτι μου και στερούμαι τους γονείς μου, την αδερφή μου, τη γιαγιά μου, τον σύντροφό μου, κι εσύ θα μου πεις ότι δεν μου αρέσει η ζωή μου. Μακάρι να μπορούσα να κάνω αλλιώς, να έχω μία επιχείρηση όπως εσύ και να ξυπνούσα μία μέρα και να ήταν όλα ωραία, να μην είχα περάσει από δυσκολίες. Δυστυχώς ή ευτυχώς έχω κάνει όλες τις δουλειές, κι έχω γίνει καλύτερος άνθρωπος», πρόσθεσε.

Την δική του εκδοχή έδωσε ο James ο οποίος μιλώντας στο προσωπικό του que εξήγησε ότι: «Το χθεσινό συμβούλιο γενικά ήταν λίγο περίεργο, κάποια σχόλιά μου δεν άρεσαν στην Ασημίνα, ειδικά όταν ανέφερα ότι απ’ όταν ήρθε η Σταυρούλα δεν τα πάει τόσο καλά αγωνιστικά. Αρπάχτηκε και ξεκίνησε έναν μονόλογο, ότι δεν της αρέσει η ζωή της έξω, εκεί πέταξα κι εγώ ένα αιχμηρό σχόλιο, ότι δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, και μέσα σε κλάσματα δευτερολέπτου το γύρισε ότι εγώ της είπα ότι δεν έχει ζωή έξω».

Και κατέληξε: «Δεν είναι η πρώτη φορά που έρχομαι εδώ, ξέρω πώς δουλεύει το κόλπο. Θα προσπαθήσουν να χρησιμοποιήσουν αυτό εναντίον μου αργότερα, αλλά όπως λέει ένας παλιός σοφός, όλα είναι κατεγραμμένα». 

Η κόντρα των δύο συνεχίστηκε και στον στίβο μάχης αφού πριν ξεκινήσει ο αγώνας ασυλίας με την Ασημίνα να εξαπολύει πυρά κατά του εν λόγω μαχητή.

«Δυστυχώς για εσένα υπάρχουν κάμερες. Ειπώθηκαν πολύ βαριές κατηγορίες από τον Τζέιμς και αφορούσαν στο ότι στην έξω μου ζωή μάλλον δεν περνάω και πολύ καλά, γι’ αυτό και ήρθα για 3η φορά στο παιχνίδι», ανέφερε αρχικά.

«Αυτό προσβάλλει όλα τα παιδιά, γιατί καθένας έχει έρθει εδώ για έναν στόχο. Βρίσκεσαι σε λάθος παιχνίδι κατά τη γνώμη μου, αν λες ότι ήρθες για να αγωνιστείς, γιατί έχεις έρθει λάθος μήνα, έχουν φύγει οι αδύναμοι παίκτες. Και απ’ ό,τι φαίνεται δεν θα μείνεις όσο περίμενες», τόνισε η παίκτρια της Κόκκινης Ομάδας.

«Κατέκρινε εμένα χθες ατομικά για την αγωνιστικότητά μου. Αν ήσουν ένας παίκτης αγωνιστικά όπως ο Φάνης, μπορούσες να μου πεις ό,τι θέλεις για αυτό το θέμα, που και πάλι δεν τον αφορά και τόσο. Αν είσαι ένας παίκτης κάτω από μένα, δεν σου επιτρέπω να μιλήσεις ούτε για την έξω μου ζωή, ούτε για την αγωνιστικότητά μου», συμπλήρωσε με έντονο ύφος η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει. Ο Τζέιμς δεν είπε τίποτα για την έξω ζωή της Ασημίνας, δεν το ανέφερε καν πρώτος. Οπότε ήταν άστοχο το σχόλιο της Ασημίνας. Το καλό είναι ότι υπάρχουν κάμερες και τα έχουν γράψει όλα», είπε η Σταυρούλα Χρυσαειδή υποστηρίζοντας τον συμπαίκτη της.

Τα λόγια του James φαίνεται πως πείσμωσαν την Ασημίνα αλλά και τους συμπαίκτες της καθώς, έπειτα από τις σερί ήττες που είχαν, κατάφεραν να αλλάξουν τα δεδομένα και να κερδίσουν το αγώνισμα ασυλίας.
Εντάσεις υπήρχαν στο συμβούλιο του νησιού και αυτήν την φορά αφορμή στάθηκε η αγωνιστικότητα του Ντάνιελ.
Ο Σταμάτης Ταλαδιανός θεωρεί πως οι συμπαίκτες του Ντάνιελ δεν τον στηρίζουν.
«Είδα έναν παίκτη που είναι πάρα πολύ καλός αγωνιστικά να μην έχει ψυχολογία και εκεί που περιμένεις από έναν συμπαίκτη σου να σε ανεβάσει να σου φωνάζουν, να σε κατακεραυνώνουν» τόνισε ο μαχητής με τον Αλέξη Παππά να απαντάει φανερά ενοχλημένος πως: «Γιατί δεν κοιτάς την ομάδα σου; Είναι σαν να μπαίνεις μέσα από μία κλειδαρότρυπα και να κοιτάς».
Στη συνέχεια οι μπλε ψήφησαν υπέδειξαν έναν συμπαίκτη τους ως υποψήφιο προς αποχώρηση.
Μπορεί οι κόκκινοι να είχαν ψηφίσει τον Θοδωρή Τουρκογεώργο για αποχώρηση, ωστόσο οι μαχητές προτίμησαν να βγάλουν στον τάκο γυναίκα και αυτή δεν είναι άλλη από την Μαριλίνα Βακονδίου.
«Φυσικά και το περίμενα, είναι πολύ λογικό. Τον πρώτο μήνα έφερνα κάθε μέρα νίκη, τις δύο τελευταίες εβδομάδες δεν σταυρώνω νίκη. Δεν είμαι εγώ, το προσπαθώ πολύ ψυχολογικά αλλά ήμουν σίγουρη», είπε η Μαριλίνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This