Ιωάννα Μαλέσκου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Ξέρω από χρόνια πριν ότι με έχει κάνει μπλοκ, όσο ήμουν στην Κρήτη»

Must Read

Παρόλο που Ιωάννα Μαλέσκου βρίσκεται εκτός τηλεοπτικών δρώμενων, η ίδια είναι πολύ χαρούμενη γιατί απολαμβάνει την μητρότητα.

Η παρουσιάστρια μιλώντας στην εκπομπή «Μαμάδες» παραδέχτηκε ότι: «Δεν μπορώ να πω ότι έχω αφομοιώσει ακόμα την πληροφορία ότι έχω γίνει μητέρα, γιατί κάθε μέρα “ρουφάω” στιγμές. Δεν την έχω χορτάσει, και δεν νομίζω να τη χορτάσω ποτέ αυτό το πλάσμα. Την κοιτάζω και νιώθω ότι ξαναγεννιέμαι», είπε αρχικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

«Νιώθω τέτοια ευτυχία, τόσο γεμάτη, που δεν μπορώ να θυμηθώ πώς ένιωθα, όταν έλεγα ότι ήμουν χαρούμενη πριν», πρόσθεσε.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην εμπειρία της ως παρουσιάστρια πρωινής ψυχαγωγικής εκπομπής μεγάλου καναλιού η οποία, απ’ ότι φαίνεται δεν ήταν και η καλύτερη, γεγονός το οποίο είχε δηλώσει και στο παρελθόν.

«Η τηλεόραση είναι εξαιρετικά ανταγωνιστικός χώρος. Το διαπίστωσα πιο έντονα ερχόμενη εδώ. Ακόμη κι αν εσύ έρχεσαι με διαφορετικές προθέσεις, και με το σκεπτικό ότι “δεν θέλω να ενοχλήσω κάποιον”, γιατί όντως ποτέ δεν είχα αυτή τη διάθεση, αλλά “έρχομαι να κάνω κάτι με πολλή αγάπη”, αντικρίζεις και αντιμετωπίζεις πράγματα από ανθρώπους που πολλές φορές στεκόμενοι σε αυτό που μπορεί να έχουν φτιάξει άλλοι για εσένα ως εικόνα», δήλωσε σχετικά η Ιωάννα Μαλέσκου.

Και κατέληξε: «Άρα a priori είναι γενικώς προκατειλημμένοι πριν σε γνωρίσουν και δεν έχουν διάθεση πολλές φορές να σε γνωρίσουν. Χτίζουν κάποια τείχη και δημιουργούν κάποια αγκάθια, τα οποία όσο κι αν θέλεις να τα αποφύγεις, όσο και αν ελίσσεσαι και προστατεύεσαι ως άνθρωπος, είναι Συμπληγάδες. Συνέβη και αυτό. Θα ήταν ψέμα να σου πω ότι ήταν όλα ρόδινα και όπως τα περίμενα. Δεν ήταν όλα όπως τα περίμενα».

Για τα μπλοκ του Δημήτρη Ουγγαρέζου κλήθηκε να μιλήσει η Ιωάννα Μαλέσκου στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και αποκάλυψε πως είναι ένα από τα πρόσωπα που έχει κάνει μπλοκ ο δημοσιογράφος και μάλιστα πριν από αρκετά χρόνια.
«Παρότι που είναι Υδροχόος δεν έχει συγκλίνει η ενέργειά μας», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Ξέρω από χρόνια πριν (σ.σ. ότι έχει κάνει μπλοκ), όσο ήμουν στην Κρήτη. Δεν με απασχολεί, δεν με επηρεάζει. Δεν το έχω κοιτάξει αν το πήρε πίσω, νομίζω πως όχι».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This