Survivor: To ματς με τον Ροναλντίνιο, η ομάδα που έχασε την ασυλία και ο 1ος υποψήφιος

Ο «ανεπιθύμητος» Παππάς και ο «μισογύνης» James!

Must Read

Πικραμένος φαίνεται πως είναι ο Αλέξης Παππάς από τους συμπαίκτες του καθώς υπήρξε τρίτη φορά υποψήφιος για αποχώρηση, γεγονός το οποίο θεώρησε άδικο ενώ πλέον νιώθει ανεπιθύμητος από τους συμπαίκτες του.

«Έκανα την αναφορά για το θέμα των τριών φορών που βγήκα υποψήφιος για την μονομαχία. Ήταν οι τρεις φορές που βγήκαν άντρες και μέσα στις τρεις συμμετείχα και γω.

Απ’ ότι φάνηκε για μια ακόμα φορά ήμουν ο MVP που επέλεξα τον στόχο και θεώρησα ότι το πιο λογικό και το πιο δίκαιο θα ήταν αυτή τη φορά, αφού ήμασταν όλοι στα ίδια επίπεδα, να κληρωνόμασταν μεταξύ μας και όποιος επιλεγόταν να έβγαινε και να τρέξει. Αυτό όμως δεν έγινε και νιώθω ανεπιθύμητος στην κόκκινη ομάδα» σημείωσε το προσωπικό του que.

Από την άλλη, η Μαρία Αντωνά ήταν πολύ στεναχωρημένη καθώς αποχώρησε από το παιχνίδι ο πολύ καλός της φίλος, Νίκος Γκάνος.

«Όλα δυστυχώς έχουν πάει λάθος για την κόκκινη ομάδα και δεν ξέρουμε πως ακριβώς αυτό θα εξελιχθεί μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Σε ότι αφορά προσωπικά εμένα, εντάξει, η ψυχολογία μου δεν είναι και πάρα πολύ καλή. Το ομολογώ. Τόσο γιατί επανέρχομαι από κάτι δύσκολο που πέρασα με την υγεία μου αλλά και γιατί θα ξαναμπώ εκεί χωρίς τον Νίκο (σ.σ. Γκάνο) που… Δεν ξέρω… Ο Νίκος ήτανε… Ο Νίκος ήταν ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για εμένα και με έχει επηρεάσει πάρα πολύ είναι η αλήθεια η αποχώρηση του. Δεν ξέρω δηλαδή πως θα είναι τα πράγματα και με όλη την κατάσταση αλλά και με το γεγονός ότι λείπει ο Νίκος» δήλωσε, με δάκρυα στα μάτια.

Νέες προσθήκες έγιναν στο Survivor αφού κατέφθασαν στον Άγιο Δομίνικο τέσσερις νέες παίκτες. Πρόκειται για την Αναστασία Τσέρου, το Νίκος Ρικουνάκης, την Ευγενία Μπόρλα και τον Χριστόφορος Ταξίδης που εισέβαλαν στο reality επιβίωσης για να ενισχύσουν τις δύο ομάδες.

Έτσι λοιπόν ο Γιώργος Λιανός αποκάλυψε στους παίκτες πως η Ευγενία Μπόρλα, ο Νίκος Ρικουνάκης και η Αναστασία Τσέρου θα μπουν στην Κόκκινη ομάδα, ενώ ο Χριστόφορος Ταξίδης στην Μπλε.

Μπορεί τρεις από τους νέους παίκτες να προστέθηκαν στην ομάδα των διάσημων, μία όμως από τις δύο υπάρχουσες παίκτριες, και μάλιστα από τις καλύτερες αγωνιστικά, θα αναγκαστεί να βρίσκεται εκτός αγωνισμάτων για μία εβδομάδα.

Ο λόγος για την Ασημίνα η οποία έσπασε το χέρι της.

«Άλλο ένα “παράσημο” που μου αφήνει αυτό το παιχνίδι. Με στενοχωρεί πολύ η κατάστασή μου που προήλθε από εξωτερικό παράγοντα, δεν προήλθε από run. Τραυματίστηκα εκτός παιχνιδιού και είναι το χειρότερο σενάριο που μπορεί να πάθει κάποιος εδώ πέρα», είπε αρχικά και πρόσθεσε: «Αν είναι να τραυματιστείς, ας το πάθεις σε κάποιον αγώνα που παλεύεις για την ομάδα σου. Ο τραυματισμός θα με κρατήσει αρκετό καιρό εκτός, η ομάδα μου έχει στενοχωρηθεί πολύ. Μπορώ να προσφέρω και να μαγειρέψω με το άλλο χέρι, αλλά δεν μπορώ να αγωνιστώ».

Ο παρουσιαστής, λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος ασυλίας αποκάλυψε πως τραυματίστηκε η Ασημίνα.
«Βλέπω το χέρι σου μπανταρισμένο, είχαμε μία πτώση μέσα στη βάρκα που σας έφερνε απ’ το νησί. Αυτή η πτώση θα σε κρατήσει σίγουρα μία εβδομάδα εκτός και θα επανεκτιμηθεί η κατάστασή σου την επόμενη», είπε χαρακτηριστικά με την παίκτρια της κόκκινης ομάδας να εκφράζει για ακόμη μία φορά την απογοήτευσή της.
Τελικά οι κόκκινοι έχασαν με τον Αλέξη Παππά να χρεώνει την ήττα τους στο κακό μάτι του… James.
«Σήμερα η μέρα ήταν δύσκολη, και η Κατερίνα χτύπησε, μας κυνηγάει το κακό και ζήτησα με τη νίκη μου να μας ξεματιάσουν λίγο. Δεν ξέρω ποιος είναι, τα προβλήματα άρχισαν πριν από τρεις εβδομάδες, και δεν σταματάνε. Πόσο καιρό έχεις εδώ, Τζέιμς;», είπε χαριτολογώντας η ηθοποιός.
Το highlight του χθεσινού επεισοδίου ήταν η guest εμφάνιση του Ροναλντίνιο. Ο Ατζούν Ιλιτζαλί κάλεσε στο Survivor τον Βραζιλιάνο άσσο του ποδοσφαίρου για να παίξει με τους παίκτες ποδοβόλεϊ.
«Είναι πολύ φίλος μου, τον κάλεσα στο Survivor και ήταν πολύ ενθουσιασμένος για να έρθει, επειδή μιλάμε συνέχεια. Ήρθε στην Τουρκία, τρεις φορές, περάσαμε χρόνο μαζί και αγαπήσαμε πολύ ο ένας τον άλλον. Απλά τον κάλεσα να έρθει, επειδή ξέρω ότι λατρεύει το footvolley, και είπε “Γιατί όχι”», αποκάλυψε ο Τούρκος παραγωγός.
Οι παίκτες έπαθαν παράκρουση μόλις τον είδαν! Ο Ατζούν αποκάλυψε πως στον Ροναλντίνιο αρέσει η Μύκονος και ο Ρέμος με τον Αλέξη Παππά να αρπάζει την ευκαιρία να του πει πως: «Αν μας αφήσεις να κερδίζουμε σε περιμένει μία μεγάλη ανταμοιβή στο Nammos», ενώ ο Γιώργος Λιανός πρόσθεσε: «Και αν σας αρέσει, μπορώ να μιλήσω σαν τον Ρέμο».
Σε περίπτωση που τον κέρδιζαν οι Survivors θα πήγαιναν στο Μαϊάμι αφού πρώτα απολάμβαναν ένα υπέροχο γέρμα.
Ο Ροναλντίνιο είναι όμως δεν τους άφησε περιθώρια και κατάφερε να τους κερδίσει
Ωστόσο ο ίδιος εκτίμησε την ενέργεια του Σάββα Γκεντσόγλου και το χειροκρότησε.
Οι παίκτες μπορεί να μην πήγαν στο Μαϊάμι, ωστόσο έφαγαν το γεύμα που είχαν ετοιμάσει για εκείνους, με τον Ατζούν να σχολιάζει: «Ήταν ένα μάθημα ότι αν θέλετε πάρα πολλά, δεν θα πάρετε ούτε τα λίγα».
Μετά από αυτήν την όμορφη έκπληξη, οι παίκτες επέστρεψαν στην πραγματικότητα και πήγαν στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν οι κόκκινοι έναν από τους συμπαίκτες τους για αποχώρηση.
Λίγο πριν αρχίσει η ψηφοφορία ο Γιώργος Λιανός ζήτησε από τους παίκτες της μπλε ομάδας να πουν την γνώμη τους σχετικά με την ψηφοφορία των κόκκινων με τον James να εκτιμά πως θα βγάλουν ως υποψήφια την Μαρία Αντωνά.
Η Ασημίνα, που έχει μία κόντρα με τον James, τόνισε πως ο εν λόγω παίκτης ρίχνει συνέχεια τα βέλη τους στις γυναίκες της αντίπαλης ομάδας, αφήνοντας να εννοηθεί πως είναι «μισογύνης».
«Το πρόβλημά μου με τις γυναίκες είναι ότι μου αρέσουν περισσότερο απ’ ό,τι θα ‘πρεπε», ανταποδίδοντας τα πυρά στην παίκτρια των Διασήμων, λέγοντας μάλιστα πως έχουν χρίσει την Ασημίνα για πρόεδρος της ομάδας.
Τελικά οι διάσημοι ψήφισαν όντως γυναίκα και αυτή ήταν η Έλενα Αμανατίδου.
«Θεωρεί η ομάδα μου ότι αγωνιστικά είμαι η πιο αδύναμη και το σέβομαι. Το ήξερα ότι είναι disadvantage να μπαίνεις στη μέση του παιχνιδιού γιατί δεν προλαβαίνεις να βρεις τα πατήματά σου. Προσπαθώ να προσαρμοστώ, δεν έχω φέρει τόσες πολλές νίκες, ειδικά το τελευταίο διάστημα, ματσάρομαι με αρκετά δυνατές παίκτριες… Δεν σκέφτομαι ατομικά, και δεν με ενοχλεί που χάνω», είπε η παίκτρια της κόκκινης ομάδας μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This