Κατερίνα Καινούργιου: Η αντίδρασή της μόλις έμαθε για τα παθιασμένα φιλιά της Μπάρκα με τον Τσαγκρίδη

Η πολύ καλή της φίλη ζει τον έρωτά της με τον πρώην σύντροφό της.

Must Read

Σούσουρο έχει γίνει αυτές τις ημέρες με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που δείχνουν την Δανάη Μπάρκα να ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Οι δυο τους παρόλο που είχαν διαψεύσει την φημολογούμενη σχέση τους, φαίνεται πως δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τον έρωτά τους και εθεάθη σε νυχτερινή έξοδο, να ζουν τον έρωτά τους. Φυσικά δεν περίμεναν ότι θα τους τραβήξουν φωτογραφία η οποία θα κάνει τον γύρω του διαδικτύου.

Πολλοί όμως είναι εκείνοι που περιμένουν να δουν την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου μετά από αυτήν την αποκάλυψη.

Να θυμίσουμε πως η παρουσιάστρια του Alpha δεν πίστεψε ούτε μία στιγμή πως κάτι υπάρχει μεταξύ τους. Άλλωστε τόνισε πως εκείνη τους γνώρισε και πως κάνουν απλά παρέα.

Τελικά αποδείχθηκε πως είναι κάτι παραπάνω από φίλοι και σύμφωνα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Καινούργιου το πήρε λίγο βαριά…

«Η Κατερίνα, βλέποντας αυτό το βίντεο, στεναχωρέθηκε. Εγώ από την πρώτη στιγμή είχε μιλήσει με την Κατερίνα, την ενόχλησε το ότι η Δανάη ήταν ένας δικός της άνθρωπος, έκαναν παρέα… Και συγκεκριμένα, αν δεν κάνω λάθος, η Κατερίνα μού είχε πει ότι σύστησε τη Δανάη στον Φίλιππο, σε μια ευρύτερη παρέα. Χθες, λοιπόν, την έκανε unfollow», αποκάλυψε η παρουσιάστρια του «Happy Day».

«Η Κατερίνα με τον Φίλιππο είχαν μια πολύ σοβαρή σχέση, δεν ήταν ένας άνθρωπος με τον οποίο βγήκε 1-2 μήνες και μετά από δυο χρόνια έτυχε να βγει η Δανάη, με την οποία δεν είναι κολλητές, αλλά έχουν μια στενή σχέση. Ίσως η ενόχληση της Κατερίνας έχει να κάνει με το πώς εκείνη είχε βάλει τον Φίλιππο στην καρδιά της και στη ζωή της. Για την Κατερίνα, αν θυμάμαι καλά, ήταν η σοβαρή σχέση της ζωής της», πρόσθεσε στην συνέχεια.

Στην συνέχεια αποκάλυψε πως μετά την ανάρτηση του επίμαχου βίντεο, η Κατερίνα Καινούργιου και ο Φίλιππος Τσαγκρίδης, είχαν μία τυχαία συνάντηση. Ποια ήταν αντίδραση της παρουσιάστριας;

«Ήταν με την Μαρίνα Βερνίκου και ο Φίλιππος ήταν με την δική της παρέα. Όταν η Κατερίνα έμαθε πως ήταν και εκείνος και εκεί αποχώρησε στεναχωρημένη. Δεν γνωρίζουμε αν μίλησαν η δεν μίλησαν», είπε χαρακτηριστικά η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This