Κοινή έξοδος για Δανάη Μπάρκα και Φίλιππο Τσαγκρίδη – Η ανάρτηση που διέγραψε η Κατερίνα Καινούργιου

Must Read

Πριν μερικούς μήνες υπήρχε έντονα η φήμη ότι η Δανάη Μπάρκα είχε συνάψει σχέση με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Αφορμή στάθηκε ένα ρεπορτάζ της εκπομπής «Γεια σου» μέσα από το οποίο άφησε αναφέρθηκε πως ο επιχειρηματίας εθεάθη με γνωστή παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης να διασκεδάζουν στα μπουζούκια χωρίς ωστόσο να κατονομάζουν την παρουσιάστρια.

«Ο Φίλιππος γενικά κυκλοφορεί το βράδυ. Τον έχω δει εκεί που τραγουδάει ο Λευτέρης Πανταζής με την Έλλη Κοκκίνου να κυκλοφορεί χέρι χέρι με γνωστή παρουσιάστρια. Με άλλη παρουσιάστρια, ονόματα δεν θα πω. Είναι στην πρωινή ζώνη. Φιλάκια. Μπορεί να είναι φίλοι», είπε ο δημοσιογράφος.

Την αποκάλυψη ωστόσο έκανε η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της.

«Επειδή βγήκαν και κάποιες φημολογίες για τον πρώην σύντροφό μου. Η Δανάη τον γνώρισε από εμένα και νομίζω ότι μια χαρά συμπαθιόντουσαν. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι βγήκαν σε εκπομπές και υπονόησαν… Η Δανάη δεν θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο φαντάζομαι ή ο Φίλιππος. Γνωρίστηκαν από εμένα και κάνουν παρέα ακόμα. Τώρα τα άλλα πιστεύω ότι είναι φανταστικά σενάρια. Τι να σας πω;» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ο Φίλιππος Τσαγκρίδης όμως με τη Δανάη Μπάρκα είχαν ακόμη μία κοινή έξοδο η οποία πυροδότησε νέες φήμες περί σχέσης.

Ο δημοσιογράφος όμως της εκπομπής «Γεια σου» αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη ο οποίος διέψευσε αυτές τις φήμες: «Εγώ επειδή έχουμε κοινές παρέες με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη ρώτησα και έμαθα αν υπάρχει κάτι ερωτικό ανάμεσά τους και μου το πολύ κοντινό φιλικό του περιβάλλον μου το διαψεύδει».

«Εγώ θυμάμαι και σκέφτομαι ένα επαναλαμβανόμενο μοτίβο στις φημολογούμενες σχέσεις της Δανάης. Θυμάμαι μια ανάρτηση που είχε κάνει για τον Νίνο όταν είχε ακουστεί ότι είχε σχέση μαζί του. Θυμάμαι μετά μια ανάρτηση για τον Απόστολο Ρουβά. Μετά με τον Τίμο Ζαχαράτο και μετά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη. Γενικά υπάρχει ένα μοτίβο, ότι η Δανάη υποτίθεται ότι είναι σε σχέση με κάποιους ανθρώπους, που δε ξέρω πως βγαίνουν. Αυτά τα συγκεκριμένα αποδεδειγμένα δεν ίσχυαν» κατέληξε.

Η Κατερίνα Καινούργιου όμως παρόλο που έχει χωρίσει με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, πήγε στο εστιατόριο του για να απολαύσει το γεύμα της. Πολλοί ήταν εκείνοι ωστόσο που εξαπέλυσαν πυρά κατά της παρουσιάστριας κάνοντας λόγο πως οι κινήσεις της δείχνουν «απελπισία».
Η ίδια όμως τόνισε πως: «Aν είμαι ή αν θα ξαναείμαι μαζί του είναι δικό μου θέμα», και όλοι αναρωτήθηκαν αν υπάρχει επανασύνδεση μεταξύ τους.
Στο εστιατόριο του Φίλιππου Τσαγκρίδη όμως εθεάθη και η Δανάη Μπάρκα για να απολαύσει το δείπνο της γεγονός το οποίο γνωστοποίησε η ίδια με μερικά stories.

Ακόμη μία νυχτερινή έξοδο όμως είχαν η παρουσιάστρια του Mega με τον επιχειρηματία, γεγονός το οποίο φαίνεται πως ενόχλησε την Κατερίνα Καινούργιου.

Η είδηση αποκαλύφθηκε από την εκπομπή «Happy Day», χωρίς να ειπωθούν ονόματα.

H Σταματίνα Τσιμτσιλή σημείωσε ωστόσο πως ένας τεχνικός της εκπομπής που τους είδε: «Είδε ωραία συναισθήματα, αντάλλασσαν φιλιά»

Τα ονόματα αποκαλύφθηκαν από την εκπομπή «Πρωινό Σουσού», με το Νίκο Γεωργιάδη να δηλώνει πως ο Φίλιππος Τσαγκρίδης και η Δανάη Μπάρκα εθεάθη στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται η Άννα Βίσση.

Και σήμερα όλως τυχαίως η ανάρτηση της Κατερίνας Καινούργιου από το εστιατόριο του Φίλιππου Τσαγκρίδη δεν υπάρχει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This