Κατερίνα Καινούργιου για Φίλιππο Τσαγκρίδη: «Aν είμαι ή αν θα ξαναείμαι μαζί του είναι δικό μου θέμα»

«"Πήγαινε παρακάλεσέ τον", "είναι ντροπή σου", "παρακάλα να σε παντρευτεί", "είσαι για κλάματα"» της έλεγαν οι followers της.

Must Read

Θύελλα αντιδράσεων προκάλεσε το ταξίδι που έκανε η Αθηνά Οικονομάκου στο Ντουμπάι με πολλούς να κάνουν λόγο πως πρόβαλλε πολύ την χλιδή.

Η Βίκυ Καγιά που συνάντησε την ηθοποιό στο Ντουμπάι, απάντησε σε όσους την κακολόγησαν τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «Δεν είναι κάθε εξώφυλλο βιβλίου, αυτό που νομίζεις ότι είναι».

Το συγκεκριμένο θέμα συζητήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου να αναφέρεται στην ανάρτηση που έκανε στην οποία βρισκόταν στο μαγαζί του πρώην συντρόφου της, Φίλιππου Τσαγκρίδη.

https://www.instagram.com/p/C3N_A4Srbcb/?utm_source=ig_embed

Η παρουσιάστρια του Alpha αποκάλυψε πως εξαιτίας αυτής της ανάρτησης έλαβε πολλά αρνητικά σχόλια.

«Αποφάσισα λοιπόν, Ανδρέα μου και θα το γυρίσω στο αυτοαναφορικό. Την Κυριακή πήγα στο μαγαζί του Φίλιππου του Τσαγκρίδη. Θέλω να πω για την τοξικότητα στα social. Αποφασίζω να πάω με τον άνθρωπο που έχω υπάρξει πολλά χρόνια μαζί -τώρα αν είμαι ή αν θα ξαναείμαι μαζί του είναι δικό μου θέμα κι αν έχω να πω κάτι, θα το πω εγώ- και βάζω ένα post στο Instagram. Το τι άκουσα από κάτω, δε μπορείς να φανταστείς.

«Πήγαινε παρακάλεσέ τον», «είναι ντροπή σου», «παρακάλα να σε παντρευτεί», «είσαι για κλάματα» κι άλλα πολλά. Δεν καταλαβαίνεις πόσο άσχημα σχόλια έχουν γραφτεί σε ένα post για ένα μαγαζί ενός ανθρώπου που στο μέλλον μπορεί να είμαι ξανά μαζί είναι δικαίωμά μου. Δεν καταλαβαίνετε τι άκουσα» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Πολλές φορές, όταν βλέπουμε τέτοια σχόλια που έχουν ένα κουκούτσι κριτικής θα πρέπει να αναζητούμε τη δική μας ευθύνη. Εγώ έμεινα κάποιους μήνες στο νοσοκομείο και σε άκουσα να κλαίγεσαι συνέχεια για τη σχέση σου. Ήταν τι έβλεπα. Είδα έναν άνθρωπο σχεδόν να κλαίγεται και να παρακαλάει» πρόσθεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Δεν είμαι η μόνη κοπέλα κοντά στα 40 που θέλει να κάνει οικογένεια. Αυτό δεν σημαίνει ότι με κάνει απεγνωσμένη, ότι παρακαλάω κάποιον. Δεν πάει έτσι. Δεν νομιμοποιείται κανένας να σε βρίζει έτσι κάτω από τα social. Και στην τελική, εγώ θα πηγαίνω και θα τρώω όπου θέλω. Αϊ στο καλό όλοι», κατέληξε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This