Τέλος οι μπριγάδες στο MasterChef – Η κόντρα της Βιβής με τον Γιάννη και το πρόβλημα υγείας του Λευτέρη

Τη λέξη μ@λ@κ@ την έχει ψωμοτύρι η Βιβή...

Must Read

Με αλλαγές ξεκίνησε η εβδομάδα για τους παίκτες του MasterChef αφού οι τρεις κριτές ούτε λίγο ούτε πολύ τους είπαν πως αυτά που ήξεραν μέχρι τώρα θα τα ξεχάσουν.

«Γιατί δεν έχουμε αρχηγούς; Γιατί δεν έχουμε ομάδες. Βγάλτε όλοι τα διακριτικά σας. Από σήμερα όλα αλλάζουν. Ξεκινάμε από την αρχή. Ξεκινάει η εβδομάδα θρίλερ του Masterchef», ανέφερε αρχικά ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος.

«Εβδομάδα θρίλερ γιατί κινδυνεύετε στην ουσία όλοι με αποχώρηση! Δεν έχουμε αρχηγούς, δεν έχουμε μπριγάδες, δε θα έχουμε ψηφοφορίες. Τι θα έχουμε όμως; Αυτή την εβδομάδα θα έχουμε δύο αποχωρήσεις. Το βασικό σας όπλο είναι η μαγειρική σας. Ένα λάθος όπλο μπορεί να σας βγάλει εκτός διαγωνισμού», συμπλήρωσε ο Σωτήρης Κοντιζάς λίγο αργότερα.

«Λοιπόν παιδιά, είστε 20 και οι 20 είστε εν δυνάμει υποψήφιοι. Δύο είναι οι σταθερές. Οι μονομαχίες και η μαγειρική. Τα ζευγάρια θα τα φτιάξουμε από το μηδέν. Σε κάθε ζευγάρι η καλύτερη προσπάθεια θα είναι ασφαλής. Ο χαμένος από κάθε ζευγάρι θα είναι αυτόματα υποψήφιος. Τι σημαίνει αυτό; Μαγειρεύετε 20 και οι 10 με τις χειρότερες προσπάθειες θα είναι υποψήφιοι», συνέχισε ο Κουτσόπουλος.

Μετά από τις αλλαγές που ανακοίνωσαν οι κριτές στους επίδοξους chefs, προχώρησαν στην δοκιμασία.

Ο Λευτέρης που ήταν αρχηγός της γκρι μπριγάδας, ήταν κάπως πεσμένος ψυχολογικά καθώς είχε μία διαμάχη με τον Κώστα αλλά και επειδή τον απασχολεί ένα πρόβλημα υγείας που έχει.

«Είμαι λίγο πεσμένος από δικά μου θέματα προσωπικά και από μία διαμάχη που υπήρξε προηγουμένως με τον Κώστα, που με στεναχώρησε. Μια παρεξήγηση πάνω στον λόγο. Δεν έχει να κάνει με το σημερινό αποτέλεσμα. Κάποιοι το θεωρούν βάρος, ούτε το ότι έχασα», είπε αρχικά ο Λευτέρης μπροστά στους κριτές και συνέχισε στην προσωπική του συνέντευξη:

«Πήγε να με ρωτήσει κάτι ο Κώστας, εγώ δεν τον άκουσα και μου είπα τι εννοείς; Αυτός το παρεξήγησε και με είπε καραγκιόζη και μ@λ@κ@. Του έλεγαν τα παιδιά να σταματήσει και είχε μία αντίδραση τέλος πάντως, που από ανθρώπους που εκτιμώ δε γουστάρω.

Έχω και όχι ένα πάρα πολύ σημαντικό θέμα, αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το κάνω. Έχω ένα θέμα υγείας, μία εγχείρηση που πρέπει να κάνω στο νεφρό, που το έχω αφήσει εξαιτίας της δουλειάς τρία χρόνια και δεν το λέω σε κανέναν για να μη νομίζουν, ότι το λέω για να με συμπονέσει κάποιος ή οτιδήποτε. Είναι όλα μαζί».

Εκτός όμως από την κόντρα του Λευτέρη και του Κώστα, έντονη αντιπαράθεση υπήρξε και μεταξύ της Βιβής και του Γιάννη.

«Έχουμε συμφωνήσει γκρι μπορντό να μην με βάλετε με τον μ@λ@κα γιατί είναι μ@λ@κας και μπαίνω με τον μ@λ@κα. Με διάλεξε εκείνος γιατί είναι τόσο μ@λ@κας!» είπε στο προσωπικό της κιου η Βιβή.

Στην συνέχεια δεν δίστασε να τα βάλει και με την Γεωργία: «Μην τρελαθούμε . Χάνουμε την αξία μας για τον μ@λ@κα και τη μάγισσα. Έχει ανέβει η άλλη καβαλήσει στο καλάμι και μας έχει ζαλίσει τα ούμπαλα»

Ο Γιάννης και η Βιβή βρέθηκαν μπροστά στους κριτές και δεν δίστασαν να εκφράσουν την αντιπάθεια που τρέφει ο ένας για τον άλλον. Αυτός ήταν ο λόγος άλλωστε που διάλεξε ο Γιάννης την Βιβή για αντίπαλο.

«Για εμένα ο Γιάννης είναι αδιάφορος. Μπορεί να είναι πάρα πολύ καλός μάγειρας, αλλά σαν άνθρωπος δεν έχει να μου προσφέρει κάτι», είπε η Βιβή μπροστά στους κριτές, ενώ στην προσωπική της συνέντευξη, ανέφερε: «Προσπαθούσε να βγάλει άλλους κωλοτούμπες, τελικά είναι αυτός. Μια χαρά, Γιάννης ο κωλοτούμπας, θα του χαλάσω εγώ το όνειρο; Μπορεί να είσαι καλός μάγειρας, αλλά είσαι πολύ μ@@κας σαν άνθρωπος. Να σε χαίρεται η κοπέλα σου».

«Το μόνο που ξέρει να κάνει είναι να ιντριγκάρει, να λέει ψέματα, να διαστρεβλώνει την αλήθεια, οπότε από το να κάνει όλα αυτά, καλύτερο θα ήταν κοιτάει τα πιάτα κάποιων παικτών και να ταυτιστεί. Μπας και κάνει κι αυτή κανένα καλό πιάτο, γιατί δεν θυμάμαι κανένα καλό πιάτο της», είπε ο Γιάννης με την σειρά του.

Τελικά την μονομαχία κέρδισε ο Γιάννης.

«Θα φύγω, δεν μπορώ. Έχω ξενερώσει. Πολλή βρωμιά από τα παιδιά, οι περισσότεροι σκοτώνονται μεταξύ τους. Έχω και την άλλη την μαλ@@η που με γλωσσοτρώει κάθε τρεις και λίγο. Έχω ζοριστεί, κάνω υπομονή, κάποια στιγμή το ποτήρι ξεχειλίζει. Στο τέλος θα ξεχειλίσει και θα γίνω πουτ@@α με την άλλη την μαλ@@η» είπε έξαλλη Βιβή.

«Ήθελα να ρουφήξει να τελειώνουμε γιατί έχει πολύ μεγάλο στόμα. Ρούφα για να δεις πόσο τυχαίος είμαι. Έχω να πω στην Βιβή ότι έχω να της προσφέρω ήττες πολλές. Θα τις μαζεύει μέχρι να σβήσει ο ήλιος. Αν μπορούσα να την παίζω κάθε φορά για αυτά τα λόγια που έχει πει για τους γονείς μου, τον αδερφό μου, την κοπέλα μου και εμένα τον ίδιο, θα μπορούσα να την παίζω για δέκα MasterChef», σχολίασε ο Γιάννης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This