Τραϊάνα Ανανία: «Καμία φορά βρωμάω» – Η απάντηση στον Ανδρέα Μικρούτσικο και το ξέσπασμα του παρουσιαστή

Must Read

Την συμπεριφορά της Τραϊάνας Ανανία έκρινε ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκαλύπτοντας πως πολλοί εργαζόμενοι της εκπομπής «Super Κατερίνα» είχαν πρόβλημα με την συμπεριφορά της.

Η ηθοποιός απάντησε στον παρουσιαστή με μία ανάρτηση που έκανε στο instagram account της.

Συγκεκριμένα έγραψε πως: «Έχω υπάρξει τοξική και προσπαθώ κάθε μέρα να γίνομαι καλύτερος άνθρωπος. Ωστόσο η επίθεση του κ. Μικρούτσικου δε νομίζω ότι είχε σαν στόχο να με κάνει καλύτερο άνθρωπο. Μάλλον να υπερασπιστεί τον κ. Κιμούλη».

Ωστόσο η ίδια κλήθηκε, από την εκπομπή «Super Κατερίνα», να σχολιάσει τις δηλώσεις του Ανδρέα Μικρούτσικο και τόνισε πως: «Εμένα δεν θέλουν να βλέπουν; Εντάξει δεν έχω πρόβλημα, και εγώ μπορεί να μην θέλω να βλέπω κάποιους. Ο καθένας έχει τις προτιμήσεις του. Τα φιλιά μου».

Στην συνέχεια μίλησε στην κάμερα της εκπομπής ο Σταμάτης Κόκοτας, με τον οποίο είναι ζευγάρι στο J2US, και αναφέρθηκε στην συνεργασία τους χαρακτηρίζοντάς την ως άψογη.

Στην ερώτηση για ποιο λόγο δεν θα ήθελε κάποιος να συνεργαστεί με την εν λόγω ηθοποιό, τον λόγο πήρε η Ταϊάνα Ανανία και χαριτολογώντας είπε πως: «Καμία φορά βρωμάω». 

 

Φυσικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος δεν θα μπορούσε να μην απαντήσει σε όσα ειπώθηκαν από την ηθοποιό αποκαλύπτοντας πως έχει μιλήσει με συναδέλφους της που συμφώνησαν μαζί του.

«Κατ’ αρχήν είναι μια πολύ μετρημένη απάντηση, δεν ρίχνει λάδι στη φωτιά και το εκτιμώ. Εγώ είπα απλά αυτά που μου έχουν πει, δεν έχω προσωπική άποψη. Επειδή μου έχουν μιλήσει πάρα πολλοί εργαζόμενοι και μου είπαν τα ίδια. Και άλλοι άνθρωποι από το J2US. Δεν ήρθα να “καρφώσω” κάποιον άνθρωπο.

Εγώ είδα μια κριτική και είπα “δεν μπορεί να μιλάς για συμπεριφορές περίεργες, όταν απλοί εργαζόμενοι σε κατηγορούν για αυτό”. Η ίδια είπε “ήμουν τοξική” και εγώ πάνω κάτω αυτό πήγα να περιγράψω. Τι μπορεί να έχει ένας απλός εργαζόμενος με την Τραϊάνα; Να την ζηλεύει; Δεν μου το είπε ένας, μου το είπαν όλοι. Έχει μία συμπεριφορά που ενοχλεί. Έτυχε να μιλήσω και με ηθοποιό που έχει παίξει μαζί της στη σειρά “Ο Παράδεισος των Κυριών” και μου είπε ότι είναι ακριβώς έτσι όπως τα λέω», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This