«Αυτό το αίσχος θα κατέβει;»: Το πανό του ΣΥΡΙΖΑ για τα Τέμπη έκανε έξαλλο τον Πορτοσάλτε

«Είναι δυνατόν τέτοια χυδαία εκμετάλλευση 57 ανθρώπων;»

Must Read

Την ώρα που ξεχειλίζει η οργή των πολιτών και μια μέρα μετά την συμπλήρωση ενός χρόνου από το έγκλημα στα Τέμπη με 57 ανθρώπους νεκρούς, ο Άρης Πορτοσάλτε βρήκε πάλι ευκαιρία να προκαλέσει.

Ενοχλημένος από το πανό για τα Τέμπη που αναρτήθηκε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου, ρώτησε στον «αέρα» του ΣΚΑΪ «αυτό το αίσχος θα κατέβει;».

Και συνέχισε νομίζοντας ότι υπάρχει πεδίο υπεράσπισης της κυβέρνησης, λέγοντας: «Θα τολμούσε η ΝΔ να τυπώσει κονκάρδα για το Μάτι; Και αν το έκανε τι θα λέγαμε; Αυτό το αίσχος είναι το κτίριο του ΣΥΡΙΖΑ! Είναι δυνατόν τέτοια χυδαία εκμετάλλευση 57 ανθρώπων; Αυτό το πράγμα, ακόμα ο Στέφανος Κασσελάκης, δεν το κατέβασε. Αν τολμούσε η ΝΔ στα γραφεία να απλώσει πανό για τα θύματα του Ματιού τι θα γινόταν; Τι θα λέγαμε εμείς πρώτα εδώ;».

Και συνέχισε: «Το πανό αυτό είναι μια χυδαία, κομματική εκμετάλλευση. Υποτίθεται ότι ο Κασσελάκης ήρθε γιατί τον χαιρέτισαν κάτι μεγαλοαστούληδες για να αλλάξουν το πολιτικό σύστημα να το κάνουν πιο υγιές. Αυτό συνιστά χυδαία εκμετάλλευση νεκρών. Δεν είδα κανένα κόμμα να απλώνει στα γραφεία πανό. Άλλο πράγμα η συμμετοχή στην πορεία και άλλο κρεμάω πανό στα γραφεία και η κονκάρδα. Την ώρα που ανταλλάζουν φιλάκια ο Κασσελάκης με τον Γεροβασίλη διακρίνεται η κονκάρδα “57 νεκροί”».

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This