MasterChef: Η Γεωργία τα έβαλε με όλους και με όλα – Οι τρεις υποψήφιοι για αποχώρηση

Οι επικές ατάκες των τριών κριτών για τα πιάτα που ετοίμασαν.

Must Read

Η σκληρή δοκιμασία συνεχίζεται αφού η μπλε, η ροζ και η λαδί ομάδα θα έπρεπε να αντιγράψουν τρία πιάτα τα οποία έχουν επιμεληθεί οι τρεις κριτές του MasterChef, αλλά δεν θα λειτουργούσα σαν ομάδες… αλλά ατομικά.

Από την κάθε ομάδα εκείνος που θα έχει το πιο «αδύναμο» πιάτο θα βρεθεί αυτόματα υποψήφιος προς αποχώρηση.

Έτσι λοιπόν η ροζ ομάδα επέλεξε να φτιάξει το πιάτο του Σωτήρη Κοντιζά, η μπλε του Πάνου Ιωαννίδη και η λαδί του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Οι κριτές ανακοίνωσαν στους παίκτες πως έχουν στην διάθεσή τους 60 λεπτά για να προετοιμάσουν το πιάτο τους ενώ μόλις 5 λεπτά για να μάθουν και να αποστηθίσουν την συνταγή.

Την ώρα που οι παίκτες διάβαζαν την συνταγή οι τρεις κριτές μίλησαν για τα πιάτα που ετοίμασαν και φυσικά δεν έλειψε το χιούμορ από την περιγραφή τους δίνοντας ρεσιτάλ… ατάκας.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Δεν υπάρχει ως παρασκευή το πιάτο μου, το έκανα για εδώ. Τα επιμέρους το έχω ξαναφτιάξει. Είναι πρώτη παγκόσμια που το παρουσιάζω. Δεν το έχετε παρατηρήσει επειδή είστε εγωίσταροι του κερατά, σε αυτό το πιάτο έχω βάλει και τους τρεις μας. Δηλαδή έχω χρησιμοποιήσει νόρι για να τιμήσω τον Σωτήρη Κοντιζά, έχω βάλει προσουτάκι για να τιμήσω τον Πάνο Ιωαννίδη και τα υπόλοιπα είναι μια μίξη πραγμάτων. Εγώ, λοιπόν…

Σωτήρης Κοντιζάς: Έχεις πει πενήντα φορές την λέξη “εγώ”.

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Αφού είναι το πιάτο μου! Στο πιάτο μου μελέτησα, μόχθησα και κατέβασα μια ιδέα που είναι συμπεριληπτική.

Σωτήρης Κοντιζάς: Είχαμε μια μαγειρική γέννα δηλαδή. Πότε το γέννησες; Το πρωί;

Λεωνίδας Κουτσόπουλος: Το σημαντικό είναι ότι έριξα το βάρος, με ενδιέφερε πραγματικά να είμαστε και οι τρεις. Πώς είμαστε μια γροθιά και μια οικογένεια; Αυτό ήθελα να είναι το βασικό στοιχείο του πιάτου μου. Ήθελα αυτή η σφιχτή αγκαλιά να διατηρηθεί και μαγειρικά.

Ήρθε η ώρα που οι κριτές θα δοκίμαζαν τα πιάτα των παικτών έτσι ώστε να αποφασίσουν ποιοι από τους παίκτες θα βρεθούν στον τάκο.

Η Γεωργία παραδέχτηκε πως δεν μαγείρεψε καλά γιατί ήταν στεναχωρημένη και εξήγησε τον λόγο….

«Δεν τρέχει τίποτα είπα, γιατί εγώ όταν είμαι στεναχωρημένη δε μπορώ να μαγειρέψω. Υπάρχει κάτι προσωπικό που με έχει στεναχωρήσει και κάτι εντός παιχνιδιού και μαζεύτηκαν. Από την ώρα, που έφυγε και ο Θάνος έχω στεναχωρηθεί πολύ. Είχα συγκινηθεί όταν αναφέρθηκα στον Θάνο. Δεν θέλω να είμαι ωμή αλλά να λέω την αλήθεια. Αυτή η Ζωή δεν κάνει και τίποτα άλλο σε αυτό το σπίτι, μόνο τρώει και χ@ζει. Δεν κάνει κάτι άλλο, ίσα ίσα γίνεται και ενοχλητική. Αυτό το παιδί προσπαθούσε τόσο πολύ και στενοχωρήθηκα πάρα πολύ, που έφυγε. Είμαι άνθρωπος δεν είμαι βράχος. Προσπάθησα αυτές τις ημέρες να το διαχειριστώ αλλά δεν…

Υπάρχουν κινήσεις ανθρώπων, που δεν είναι για εμένα φυσιολογικές… Εδώ δεν είναι δουλειά, εδώ συγκατοικώ με άλλους 20 ανθρώπους. Σκεφτείτε, ότι ένα βράδυ ούρλιαζαν και χοροπήδαγαν λες και ήταν στη ζούγκλα. Σηκώθηκα και φώναξα…

Αν είναι να αποχωρήσω, να αποχωρήσω. Δε σκέφτηκα να φτάσω στον τελικό, βήμα – βήμα. Αφού σήμερα δε μπόρεσα να το διαχειριστώ…

Είναι πολύ άσχημο, όταν φτάνεις σε μια ομαδική και να μη σε θέλει κανένας. Άμα χάσουν αυτοί θα πουν ότι έχασαν εξαιτίας μου. Με έχει κουράσει να βάζω τον εαυτό μου μόνιμα να στενοχωριέται», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ζήτησε από την Γεωργία αλλά και από τους συμπαίκτες της να μάθει σε ποιον απευθύνεται η παίκτρια.

«Δεν είναι μόνο η ιστορία αυτή είναι πολλά, που έχουν μαζευτεί εδώ και καιρό και με έχουν στεναχωρέσει», ανέφερε η παίκτρια με δάκρυα στα μάτια.

Κανένας από τους παίκτες δεν πήρε την ευθύνη ωστόσο ο Γιάννης στο προσωπικό του que παραδέχτηκε πως: «Είπε την αλήθεια, όντως υπάρχουν κάποια πράγματα, κάποιες κουβέντες πολύ βαριές και κάποιες συμπεριφορές πάρα πολύ άσχημες, από ανθρώπους που εδώ μπροστά είναι Μαρία η Μαγδαληνή. Γιατί για να το παίξεις καλός; Και να σε δουν δέκα άνθρωποι έξω; Κοροϊδεύετε ρε;»

«Έχω μπει σε μια διαδικασία που λυπάμαι την Γεωργία, να πω την αλήθεια. Είμαι στη φάση που στην αρχή τσαντιζόμουν μαζί της γιατί ξυπνούσα το πρωί και της έλεγα καλημέρα χωρίς να ξέρω τι θα αντιμετωπίσω κάθε μέρα. Έχει μείνει όμως μόνη στο δωμάτιο και δεν έχει άτομο άλλο να επικοινωνήσει» υπογράμμισε, εν συνεχεία, ο Χρήστος.

Η Γεωργία ήταν μία από τους τρεις παίκτες που θα ξαναδοκιμάσουν τις δυνάμεις τους για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο reality μαγειρικής.

Στη συνέχεια, από τη ροζ ομάδα, ο παίκτης με την πιο αδύναμη προσπάθεια ήταν ο Χρήστος και από την μπλε ομάδα, ο Σταμάτης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This