Ελίνα Παπίλα: «Δεν με καλοδέχθηκαν ορισμένοι! Πέρσι έλεγαν για μένα: “Ποια είναι και την κυνηγάμε; Η Κάμερον Ντίαζ;”»

«Με πολεμούσαν γιατί ήμουν νέο πρόσωπο στην τηλεόραση και δεν ήμουν στο κύκλωμα»

Must Read

Η Ελίνα Παπίλα ξεκίνησε την καριέρα της μέσα από το ραδιόφωνο. Εκείνη με τον Γιώργο Καρτελιά, αποτέλεσαν το ιδανικό δίδυμο για να αναλάβουν, το 2021, το πρωινό του Star. Η επιτυχία όμως που είχαν σημειώσει στο ραδιόφωνο, δεν ήταν η ίδια και στην τηλεόραση.

Μάλιστα υπήρχαν φήμες πως υπήρχε ρήξη ανάμεσα στους τότε συνεργάτες, γεγονός το οποίο ποτέ δεν επιβεβαίωσαν.

Αφού συνεργασία των δύο παραγωγών έληξε, της έγινε πρόταση να γίνει η κεντρική παρουσιάστρια στην κοινωνική εκπομπή του ΑΝΤ1 «Είμαστε μαζί», η οποία ούτε δεν είχε την απήχηση που περίμεναν με πολλούς να τονίζουν πως το concept ήταν παλιακό.

Παρόλες τις αντιξοότητες, η ίδια έβρισκε στήριγμα στον σύζυγό της Αντώνη Κελαϊδίτη. Όπως αποκάλυψε στην εκπομπή «Happy Day»: «Με τον σύζυγό μου περάσαμε δύσκολα όταν μπήκα στην τηλεόραση. Με βοήθησε πολύ να ισορροπήσω κάποιες σκέψεις μέσα μου. Δεν πίστευα στον εαυτό μου και εκείνος πίστευε σε μένα και μου έλεγε να το παλέψω. Έχω φτάσει στο σημείο να θέλω να τα παρατήσω».

«Θα ευγνωμονώ πάντοτε το Star που μου έδωσε την ευκαιρία ξαφνικά και εντελώς αναπάντεχα να μπω στην τηλεόραση και να κάνω το πρωινό. Υπήρχαν ορισμένοι που δεν με καλοδέχθηκαν. Σαν να είναι ένα κλειστό επάγγελμα και απαγορεύεται να μπουν άνθρωποι. Ορισμένοι δεν θέλουν νέα πρόσωπα στην τηλεόραση. Στεναχωριόμουν και έλεγα “γιατί ρε παιδί μου;”. Έφτασαν στο σημείο να λένε και ψέματα, ότι ήμουν σνομπ και είχα ύφος. Δεν έχω υπάρξει ποτέ σνομπ. Εγώ ήθελα να μαθαίνω πράγματα στην τηλεόραση. Πέρσι έλεγαν για μένα: “Ποια είναι η Παπίλα και την κυνηγάμε; Η Κάμερον Ντίαζ;”. Εγώ δεν ζήτησα κάτι τέτοιο», είπε για τις δυσκολίες που συνάντησε στον χώρο της τηλεόρασης.

«Γιατί πέρσι έρχονταν τόσα τηλεοπτικά συνεργεία στο ραδιόφωνο; Δεν καταλάβαινα τον λόγο. Έρχονταν κάθε μέρα για να με ρωτήσουν πότε κόβεται η εκπομπή μου. Ειδικά στην αρχή στεναχωριόμουν. Εκ των πραγμάτων δεν θα μπορούσε να πάει καλά η εκπομπή. Πριν καν ξεκινήσει δεχόταν τόση αρνητική κριτική, δεν πρόκειται να κάνει κάτι. Κάθε Δευτέρα έβλεπα την φωτογραφία μου σε κάρτα με τα νούμερα τηλεθέασης που έκανε η εκπομπή μου. Με πολεμούσαν γιατί ήμουν νέο πρόσωπο στην τηλεόραση και δεν ήμουν στο κύκλωμα» υπογραμμίζει η Ελίνα Παπίλα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This