Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη δίνει ένα καλό spoiler για το τρίτο πρόσωπο στη σχέση του Αστέρη με την Αργυρώ

Κάποια θα διεκδικήσει τον "Αστέρη" στο σήριαλ "Σασμός" και η "Αργυρώ" μίλησε γι αυτό

Must Read

Η Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα δε γίνεται» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο σήριαλ «Σασμός» στο οποίο πρωταγωνιστεί για τρίτη σεζόν.

Στην ερώτηση της Ναταλίας Γερμανού, αν θα μπει τρίτο πρόσωπο στη σχέση της με τον Αστέρη, η ίδια αποκάλυψε πως πράγματι θα μπει ένας νέος χαρακτήρας στη σειρά που θα τον διεκδικήσει, ωστόσο, είπε πως αισθάνεται πως το ζευγάρι δεν θα χωρίσει.

Το νέο πρόσωπο που θα μπει στο «Σασμό» είναι η κόρη του γιατρού Δημήτρη Μαραθάκη, Σάντρα Μαραθάκη.

«Στη σχέση αυτή δεν μπαίνει τίποτα ανάμεσα. Θα μπει και όπως θα μπει θα προσπεράσει. Δεν ξέρω τι θα γίνει ακριβώς. Κάποιο πρόσωπο όμως θα εμφανιστεί. Έχουν συμβεί τα πάντα σε αυτούς τους ανθρώπους. Σε αυτή την φάση είμαστε ήρεμοι. Νομίζω τα μεγαλύτερα εμπόδια αυτό το ζευγάρι πέρασε. Εδώ ξεπέρασαν τον θάνατο του αδερφού της, την φυλακή» είπε η Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This