Αϊβάζης για την αποχώρηση της Κορινθίου από το «Πρωινό»: «Σίγουρα ο Λιάγκας τους συμβούλευσε, ξέρει ακριβώς τι έχει συμβεί»

Must Read

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας στο Νίκο Χατζηνικολάου πριν λίγες ημέρες, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από το «Πρωινό».

«Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν αποχώρησε η Μαρία. Έκανε κάποιες δηλώσεις που ενόχλησαν τον ΑΝΤ1 και ο ΑΝΤ1 αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία. Κάτι για το οποίο δεν ρωτήθηκα καν γιατί η Μαρία δεν ήταν δικός μου συνεργάτης…», δήλωσε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1.

Δείτε επίσης: Γιώργος Λιάγκας για Μαρία Κορινθίου: «Κρίμα είναι που δεν ολοκληρώθηκε αυτή η συνεργασία για 2,5 εβδομάδες! Είναι αστείο»

Την δική του απάντηση στα όσα ειπώθηκαν από τον Γιώργο Λιάγκα έδωσε ο Γιάννης Αϊβάζης και άφησε να εννοηθεί πως έβαλε κι εκείνος το χεράκι του για ότι συνέβη…

«Διάβασα πολύ προσεκτικά τη συνέντευξη του Γιώργου. Ο Γιώργος έχει κάθε δικαίωμα να πει ότι θέλει, είναι δικό του. Απ’ ότι διάβασα, είπε ότι δεν ήταν υφιστάμενή του, ήταν επιλογή του εμπορικού. Υφιστάμενοί του, όμως, του Γιώργου, είναι όλοι οι υπόλοιποι. Σίγουρα ο Γιώργος τους συμβούλευσε, ξέρει ακριβώς τι έχει συμβεί», είπε ο σύζυγος της ηθοποιού.

«Να συμβουλευόμαστε το νομικό τμήμα του καναλιού, για να ξέρουμε ακριβώς τι έχει συμβεί», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Γιάννης Αϊβάζης: «Δεν θα πήγαινα στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα γιατί είμαι ακόμα θυμωμένος»

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This