Survivor: Στο στόχαστρο ο James, το «ειδύλλιο» ανάμεσα στην Χρύσα και τον Ρικουνάκη, η ομάδα που κέρδισε και η 1η υποψήφια

Must Read

Η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση γι’ αυτήν την εβδομάδα είναι η Μαριλίνα, η οποία περίμενε ότι θα βρεθεί σε αυτήν την θέση την οποία μάλιστα και επιδίωξε.

«Είμαι υποψήφια, πολύ ωραία αίσθηση. Ζήτησα από τα παιδιά να με ψηφίσουν, γιατί έχω κουραστεί λίγο με αυτό που γίνεται. Τους πίεσα πάρα πολύ. Είτε σήμερα, είτε αύριο, το ίδιο θα γινόταν. Έχω τους δικούς μου λόγους που θέλω να βγω να μονομαχήσω. «Δεν θέλω άλλο να αναλώνομαι σε όλο αυτό. Είναι πάρα πολύ ψυχολογικό το παιχνίδι εδώ και δεν αρμόζει σε μένα όλη αυτή η ίντριγκα», σχολίασε στο προσωπικό της que.

Βέβαια ορισμένοι από τους συμπαίκτες της θα την ψήφιζαν έτσι κι αλλιώς καθώς θεωρούν πως είναι η πιο αδύναμη παίκτρια αγωνιστικά. Ένας από αυτούς είναι και ο James, ο οποίος θεωρεί πως δεν έχει προοπτικές και περιθώρια βελτίωσης.
Η «ατάκα» του αυτή έφερε εντάσεις στην καλύβα των μπλε με ορισμένους να θεωρούν πως ήταν αγενής και πως από την ημέρα που μπήκε στο Survivor σπέρνει την διχόνοια με αποτέλεσμα η μπλε ομάδα να διασπαστεί.
«Πάτησαν επάνω στο ότι εγώ είπα πως θα ψηφίσω τη Μαριλίνα επειδή δεν είναι καλή αγωνιστικά και δεν έχει προοπτική βελτίωσης. Μου έχει πει ότι προπονείται από το καλοκαίρι για το Survivor και τα παιδιά λένε ότι η τοποθέτησή μου ήταν αγενής», ανέφερε ο James Καφετζής.
«Δεν πρέπει να λέμε ότι κάποιος δεν έχει προοπτικές. Το ότι βλέπουμε πως ένας παίκτης μπορεί να μας φέρει περισσότερες ή λιγότερες νίκες, ναι, αυτό το συμμερίζομαι. Δεν μπορούμε όμως να ρίχνουμε την ψυχολογία ενός ανθρώπου λέγοντας διαρκώς ότι είναι αδύναμος και δεν έχει προοπτικές βελτίωσης», σχολίασε από την πλευρά της η Δώρα για τη συμπαίκτριά της.
O James όμως επιμένει στην άποψή του και μάλιστα έβγαλε ένα σύνθημα για την Μαριλίνα «Φέρνει τρεις νίκες μεσ’το μήνα, Μαριλίνα…», το οποίο όπως παραδέχτηκε το είχε βγάλει ο Τριαντάφυλλος την χρονιά που συμμετείχε στο reality επιβίωσης για κάποιον άλλον.
Και ενώ η μπλε ομάδα βρίσκεται στα μαχαίρια, στην κόκκινη προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο για το που γύρναγε όλο το βράδυ ο Νίκος Ρικουνάκης.
Ο Αλέξης Παππάς θεωρεί πως ο νέος παίκτης του reality επιβίωσης έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για την Χρύσα, ωστόσο εκείνος δεν το έχει επιβεβαιώσει.

«Αναρωτιούνται πού ήσουν χθες το βράδυ. Μεταξύ μας κοροϊδευόμαστε; Με τους μπλε υπάρχει μία συμπάθεια, δεν είναι και εχθροί σου, αλλά με ένα άτομο νομίζω έχεις εκδηλώσει μία συμπάθεια. Λογικό δεν είναι οι άλλοι να κάθονται και να αναρωτιούνται τελικά μήπως…» είπε αρχικά ο Αλέξης Παππάς με το Νίκο Ρικουνάκη να απαντά: «Δεν ξέρω τι λένε φίλε, εγώ πήγα στο δάσος, γύρισα, χώνεψα, είμαι καλά τώρα».

«Έχει εκδηλώσει κάποιες φορές στο ενδιαφέρον του για την μπλε ομάδα και για ένα πιο συγκεκριμένο άτομο που είναι η Χρύσα. Αυτό δεν το έκρυψε, αλλά χθες όμως είχαμε κάτι τρομερό. Για πρώτη φορά, ένας νέος παίκτης μίας εβδομάδας παρουσίας του στο Survivor εξαφανίστηκε στο δάσος για πολύ ώρα. Αν δεν έχει πάει στην μπλε ομάδα, μήπως υπάρχει κάποιο ραντεβού κάπου στα ενδιάμεσα; Κάπου στα μισά; Μήπως έχει γίνει κάτι…», , σχολίασε στην συνέχεια ο ηθοποιός.

Για την δεύτερη ασυλία αγωνίστηκαν οι δύο ομάδες κι εκεί που όλα κυλούσαν ομαλά, ο Ντάνιελ «αρπάχτηκε» με τους παίκτες της μπλε ομάδας επειδή θεώρησε πως πανηγύρισαν απρεπώς.

«Εγώ δεν σου έκανα ποτέ χειρονομία, δεν ήρθα ποτέ να το κάνω αυτό σε εσάς. Δεν μου άρεσε όμως η συμπεριφορά σου. Κάθε φορά που ανοίγω το στόμα μου, εσύ κι ο Γιάννης με κοροϊδεύετε», είπε αρχικά ο Ντάνιελ Νούρκα στον Φάνη Μπολέτση.

«Με κοίταξες κατάματα και μετά μου πανηγύρισες έτσι. Γιατί ήρθες και μου περπάταγες έτσι; Εγώ σε κορόιδεψα. Αυτό γίνεται συνέχεια. Είσαι εριστικός, ρε φίλε», του απάντησε από την πλευρά του ο μαχητής.

«Δεν ήρθες προχθές με τον Γιάννη στο τέλος της μονομαχίας με ύφος και μου λέγατε: πανηγύρισε τώρα ρε, πανηγύρισε τώρα ρε να σε δω αν θες. Έγινε με ύφος ναι ή όχι; Εγώ δεν σε κοίταξα ποτέ, φίλε μου», είπε στη συνέχεια ο Ντάνιελ Νούρκα.

«Ένας καλός παίκτης δεν έχει την ανάγκη να βγαίνει να το διατυμπανίζει, γιατί είσαι πολύ καλός. Όχι να έρχεσαι μετά τη μονομαχία λες και είμαστε οπαδοί και να μου φωνάζετε μέσα στη μούρη μου. Δεν το δέχομαι, ρε φίλε, αυτό!», σχολίασε ο Ντάνιελ Νούρκα στη διαμάχη του με τη Μπλε Ομάδα του Survivor.

Παρά τις κόντρες που έχουν προκύψει μεταξύ των παικτών της μπλε ομάδας, κατάφεραν και κέρδισαν την δεύτερη ασυλία. Να σημειωθεί δε, ότι στην κόκκινη ομάδα υπήρχαν σημαντικές απώλειες από το αγώνισμα αφού η Ασημίνα, ο Σάββας και η Δαλάκα δεν κατάφεραν να αγωνιστούν.
Μετά τον δύσκολο αγώνα οι διάσημοι και οι μαχητές βρέθηκαν στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν οι κόκκινοι τον παίκτη που θέλουν να βγάλουν στον τάκο.
Πριν όμως αρχίσει η διαδικασία της ψηφοφορίας, ο Γιώργος Λιανός ήθελε να κάνει μία παρατήρηση σχετικά με την μονομαχία των τεσσάρων παικτριών τονίζοντας πως η Χρύσα παρέμεινε στο παιχνίδι και πως εκτός από τον Φάνη φάνηκε να χάρηκε πολύ και ο Νίκος Ρικουνάκης.

«Είναι κρυφο-μπλέ ή κρυφο-Χρύσα;» σχολίασε ο James με τον Αλέξη Παππά να τον σιγοντάρει λέγοντας πως: «Τα μάτια του έλαμψαν».

Η Χρύσα από την μεριά της επεσήμανε πως: «Δεν έχω δει κάτι εγώ». Οι συμπαίκτες της, όμως, την «έδωσαν στεγνά» , αφού δήλωσαν: «Μας έχει πει ότι είναι ωραίο παιδί…».

Στην συνέχεια οι διάσημοι κλήθηκαν να ψηφίσουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση γι’ αυτήν την εβδομάδα. Η παίκτρια που θεώρησαν πως είναι η πιο αδύναμη παίκτρια αγωνιστικά είναι η Ευγενία Μπόρλα.
Ο παρουσιαστής του Survivor απόρησε και ζήτησε εξηγήσεις από την παίκτρια της κόκκινης ομάδας.

«Θέλω να μου πεις τι ακριβώς γίνεται με εσένα. Είσαι μια πολύ καλή αθλήτρια, έχεις έρθει με πάρα πολύ καλούς χρόνους από την Αθήνα. Ξέρουμε όλοι ότι δεν έχεις καταφέρει να φέρεις τον πρώτο σου πόντο ακόμα στο Survivor… διάβασα στο βιογραφικό σου ότι έχεις ένα θέμα στη διαχείριση των ηττών. Ότι εκνευρίζεσαι πολύ όταν δεν φέρνεις τη νίκη. Προσπαθώ να μπω έτσι λίγο στο σκεπτικό σου…» της είπε με εκείνη να απαντά πως: «Δεν μου έχει πάει καλά το παιχνίδι αλλά δεν θα με ρίξει αυτό ψυχολογικά. Είμαι πολύ σύμφωνη με την απόφαση των παιδιών κι εγώ εμένα θα ψήφιζα. Είναι η δεύτερη βδομάδα μου στο Survivor αλλά δεν είναι αυτό δικαιολογία».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This