Ηλιάνα Παπαγεωργίου σε δημοσιογράφο: «Να έρθεις διαβασμένος την επόμενη φορά! Να σπείρεις την διχόνοια; Ούτε καν»

Το «πετσόκομμα» της Ελεονώρας Μελέτη

Must Read

Ο Βαγγέλης Χαρισόπουλος είναι ο άνθρωπος που έχει δανείσει τη φωνή του στο Shopping Star και χαρίζει γέλιο τόσο στις παίκτριες όσο και στους τηλεθεατές.

Για το παιχνίδι μόδας μίλησε πρόσφατα στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και αναφέρθηκε στην αποχώρηση της Βίκυς Καγιά αλλά και στην συνεργασία του με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Μου έλεγαν από την αρχή το “Shopping star” θα πάει πολλά χρόνια κι εγώ φανταζόμουν 2 – 3 χρόνια. Η συνεργασία μου με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου είναι άψογη, δεν έχω παράπονο. Κολλήσαμε από την αρχή, μπήκε πολύ γρήγορα στο πετσί του ρόλου. Νομίζω ότι ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος στην κατάλληλη θέση», είπε αρχικά.

«Ήταν ξαφνική και δυσάρεστη η αποχώρηση της Βίκυς Καγιά. Εγώ λυπήθηκα που έφυγε. Κι εκείνη λυπήθηκε που έφυγε, αλλά οι κύκλοι κλείνουν, ανοίγουν… Δεν έκανε κάλο η αλλαγή παρουσιάστριας στο Shopping star, αλλά νομίζω ότι το project συνεχίζει με τον ίδιο ρυθμό. Δηλαδή ούτε καλό ούτε κακό, ευτυχώς. Μου λείπει η Βίκυ Καγιά από την τηλεόραση, αλλά φαντάζομαι ότι κι αυτή θα ήθελε να μία περίοδο να ξεκουραστεί η γυναίκα. Έκανε τόσες εκπομπές στα τόσα χρόνια, φαντάζομαι ότι πρέπει να παίρνεις και δυνάμεις, δεν μπορείς να το πάρεις σερί», πρόσθεσε στην συνέχεια.

Για τα όσα δήλωσε ο στενός της συνεργάτης αλλά και τον λόγο που απέφυγε να μιλήσει στους δημοσιογράφους την ημέρα των γενέθλιών της, γεγονός το οποίο σχολιάστηκε αρνητικά, μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές ενώ αρχικά αναφέρθηκε στις φήμες που θέλουν να επιστρέφει το GNTM και να συμμετέχει η ίδια ως κριτής.
«Έχω γίνει και ιδιοκτήτρια καναλιού που με ρωτάτε για το GNTM; Μην με τρελαίνεις. Συζητήσεις για την επόμενη σεζόν; Υπάρχουν όλα. Στα ρεπορτάζ γράφουν ότι να ναι καμία φορά και ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα», είπε αρχικά το μοντέλο-παρουσιάστρια.

«Στα ρεπορτάζ γράφουν ό,τι να ναι καμιά φορά, ρίχνουν άδεια για να πιάσουν γεμάτα. Είμαστε πολύ χαρούμενοι στο Shopping Star, υπάρχει ανανέωση και σας μιλάμε πάντα… Εκτός αν έρχεστε 2 η ώρα το πρωί μετά από κάτι γενέθλια, εκεί που δεν είμαστε καλά, είμαστε κουρασμένοι. Δεν είναι ωραίο. Γιατί σχολιάστηκε αρνητικά ότι δεν μίλησα στις κάμερες στα γενέθλιά μου; Τι είχα να πω στις μετά από ένα 7ωρο πάρτι γενεθλίων, εφόσον είχα πιει και λίγο αλκοόλ;

Πέρασα φανταστικά. Με συγχωρείτε αν σας στεναχώρησα αλλά υπάρχουν και κάποια ανθρώπινα όρια. Δεν με στεναχώρησε. Δεν ήθελα εκείνη τη στιγμή να μιλήσω στα γενέθλιά μου και το μετέφερα off camera. Τώρα στην κάμερα τι γίνεται είναι άλλο πράγμα. Όταν εκτός κάμερες λέω ξέρεις κάτι δεν νιώθω καλά, καλό είναι να με αφήσετε ως άνθρωπο»

«Δεν είπε ο Χαρισόπουλος ότι δεν έπρεπε να αλλάξει η παρουσιάστρια. Να έρθεις διαβασμένος την επόμενη φορά. Να σπείρεις την διχόνοια; Ούτε καν».

Δείτε όσα ανέφερε στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day»:

 

Τις δηλώσεις της Ηλιάνας Παπαγεωργίου σχολίασαν οι συντελεστές της εκπομπής «Mega Καλημέρα» με την Ελεονώρα Μελέτη να ισχυρίζεται: «Κατ’ αρχάς να πούμε, ότι η δημοσιογράφος δεν έχει ύφος. Γιατί ακούστηκε ότι τη ρώτησε με ύφος. Είναι συνεργάτιδα της εκπομπής μας και είναι ένα τόσο γλυκό πλάσμα που από την ευγένεια και μόνο που έχει όταν σου κάνει ερωτήσεις, θέλεις να της απαντήσεις. Μιας και μιλάμε για ευγένεια που είναι κάτι έμφυτο…

Έτσι όμορφα και γλυκά που εξήγησε η Ηλιάνα για ποιον λόγο δεν ήθελε να μιλήσει, γιατί ήταν πολύ κουρασμένη μετά από ένα 7ωρο πάρτι και είναι λογικό και εξαιρετικά κατανοητό, το ίδιο και η Βασιλική μετά από 12 ώρες βάρδια ήταν κι εκείνη κουρασμένη και περίμενε να πάρει μία δήλωση. Θα μπορούσε με αυτόν τον ευγενικό τρόπο να της εξηγήσει -δεν ξέρω αν έγινε off camera, σίγουρα δεν έγινε on camera- ότι θα μιλήσει μία άλλη μέρα. Τα πράγματα θέλουν τρόπο, δε θέλουν κόπο».

«Η Ηλιάνα μού είχε πει ότι ήταν ζαλισμένη και δεν ήθελε να εκτεθεί στην κάμερα», αποκάλυψε η Αφροδίτη Γραμμέλη με την παρουσιάστρια του Mega να απαντάει: «Όταν είσαι πιωμένος, εκεί βγαίνει ο πραγματικός σου χαρακτήρας λέει η επιστήμη. Πώς το θυμόταν μετά από τέτοιο ξενύχτι και τέτοιο ποτό;».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This