Survivor: Το χειροφίλημα του Ρικουνάκη στη Χρύσα, ο «Καραγκιόζης» Σταμάτης, ο «άντρακλας» Γιάννης και η 3η υποψήφια

Η «χυλόπιτα» της Χρύσας στον Ρικουνάκη.

Must Read

Νέο ειδύλλιο έχει προκύψει στο φετινό Survivor αφού είναι πλέον γνωστό πως ο Νίκος Ρικουνάκης ενδιαφέρεται για την Χρύσα.

Την αποκάλυψη έκανε ο Αλέξης Παππάς και ο James Καφετζής, οι οποίοι, όπως αποκάλυψε ο Ροδίτης παίκτης, έχουν αυτοοριστεί ως κουμπάροι του «ζευγαριού».

«Ο Νίκος Ρικουνάκης είναι μορφή, θα τον ήθελα στην ομάδα μου. Μου έχει πει ότι είναι φαν της Χρύσας, του λέω: μη τυχόν και δεν τη στηρίξεις στα αγωνίσματα, πρέπει να παραμείνει για να έχεις ελπίδες. Με άκουσε απ’ ό,τι βλέπω», ανέφερε αρχικά ο παίκτης της μπλε ομάδας.

«Έχω τη θέση του κουμπάρου. Και εγώ και ο Παππάς. Πού φτάσαμε; Ο Παππάς εκτός από κουμπάρος έχει μία έξτρα ιδιότητα: είναι σύμβουλος σχέσεων. Θεωρώ ότι έχει την εμπειρία ως expert εργένης να καταλάβει αν κάποιος τρέφει συναισθήματα και αν υπάρχει μέλλον σε αυτή τη σχέση», τόνισε με χιούμορ.

«Τελικά ο Νίκος είναι κρυφο…Χρύσα. Είναι επιβεβαιωμένο αυτό. Χωρίς τη συγκατάθεση της νύφης όμως δεν γίνεται τίποτα! Έγινα και νύφη στο φετινό Survivor, άλλο που δεν ήθελα», ανέφερε από την πλευρά της χαριτολογώντας η Χρύσα Χατζηγεωργίου.

«Το μυστικό φανερώθηκε χθες, δυστυχώς το μάθανε όλοι… Τώρα πετάνε κάποια υπονοούμενα οι δικοί μου παίκτες. Δεν πήγε και πολύ καλά όπως το περίμενα…» σχολίασε ο Νίκος Ρικουνάκης για το ενδιαφέρον που δείχνει στην παίκτρια της αντίπαλης ομάδας.
Πριν την έναρξη του αγώνα ο Γιώργος Λιανός άρχισε να πειράζει τον παίκτη της κόκκινης ομάδας με τους υπόλοιπους να τον σιγοντάρουν. Όλη η μπλε ομάδα μάλιστα, συμπεριλαμβανομένης και της Χρύσας εξέφρασαν την επιθυμία τους να πάει ο Ρικουνάκης στην ομάδα τους.
Τότε εκείνος, έπειτα από παρότρυνση του James, δεν δίστασε να σκύψει σαν ιππότης μπροστά της και να της φιλήσει το χέρι.
Η Σταυρούλα όμως, η οποία κάνει στενή παρέα με την Χρύσα, μάλλον ξύπνησε απότομα τον Ρικουνάκη (από το όμορφο όνειρό του) καθώς τόνισε πως δεν μπορεί να δώσει την άδειά της για να εξελιχθεί αυτή η σχέση καθώς η νεαρή παίκτρια της μπλε ομάδας έχει ήδη κάποιον να την περιμένει έξω από το παιχνίδι.
Έτσι λοιπόν οι παίκτες μπήκαν στον στίβο μάχης με πολύ καλή διάθεση ακόμη και οι μπλε που έχουν διασπαστεί. Οι μαχητές παρόλες τις αψιμαχίες που έχουν μεταξύ τους, αγωνίζονται σαν μία γροθιά και κατάφεραν για ακόμη μία φορά να κερδίσουν τον αγώνα ασυλίας.
Παρόλα αυτά η ήττα των κόκκινων φάνηκε να μην τους επηρεάζει ειδικά τον Ρικουνάκη που το μυαλό του το έχει στην Χρύσα.
Ο ίδιος μάλιστα παραδέχτηκε, στο προσωπικό του que ότι: «Με ελκύει η τσαχπινιά της».
Δυστυχώς όμως η κατάσταση ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας είναι τεταμένη. Ο Γιάννης και ο Σταμάτης, οι οποίοι έχουν κόντρα, ήρθαν πάλι σε αντιπαράθεση επειδή ο Γιάννης αρνήθηκε να δώσει το χέρι του στον Σταμάτη μετά τον αγώνα.

 

Η σχέση των εν λόγω μαχητών, που βρίσκονται σε διαφορετικές υποομάδες, φαίνεται πως δεν καλυτερεύει. Αντιθέτως τα πνεύματα οξύνθηκαν όταν οι δύο παρέες πήγαν να μαγειρέψουν την ίδια ώρα. Ο Γιάννης μη μπορώντας να συγκρατήσει τα νεύρα του επειδή άκουγε τον Σταμάτη να μιλάει, του απευθύνθηκε λέγοντάς του: «Άσε να μιλήσει και κανένας άλλος ρε καραγκιόζη!». «Τι είπες;», ρώτησε εκείνος και ο Γιάννης το συνέχισε λέγοντας: «Αυτό που άκουσες».

«Ποιος είσαι ρε αντρακλάρα εσύ; Που μας βρίζεις όλους! Θες να μας δείρεις όλους; Ποιος νομίζεις ότι είσαι; Που έχεις έρθει;», ανέφερε έπειτα ο Σταμάτης σε έξαλλη κατάσταση.

«Είναι διπρόσωπος. Όταν βλέπει κάμερα τρελαίνεται και ξεκινάει το παραλήρημα», επισήμανε ο Γιάννης στο δικό του que αργότερα.

Σε πολύ λίγο άναψαν τα αίματα ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας με τους περισσότερους να τα βάζουν με τον Σταμάτη. Εκείνος ένιωσε πως βάλλεται από παντού και ξέσπασε στα κλάματα.

«Δεν είμαι καθόλου καλά, νιώθω μόνος. Έχουν πέσει όλοι πάνω μου να με φάνε. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να είσαι καθημερινά στο επίκεντρο, να πέφτουν όλοι πάνω σου και να αρχίζουν το “ξύλο”. Τι άλλο πρέπει να κάνω; Να φύγω να σας αδειάσω τη γωνιά; Δεν ξέρω τι είναι το reality, Εγώ ήρθα να παίξω, κάθομαι και λέω αυτά που βλέπω», δήλωσε όντας σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Το πείραγμα στον Ρικουνάκη και την Χρύσα συνεχίστηκε και στο συμβούλιο του νησιού με την μαχήτρια της μπλε ομάδας να ξεκαθαρίζει πως: «Δεν έχω έρθει για Love Story στο Survivor, δεν το επικροτώ».
Στην συνέχεια η συζήτηση πήγε στο άλλο φλέγον θέμα, δηλαδή στην αντιπαράθεση που έχει προκύψει ανάμεσα στους παίκτες της μπλε ομάδας χωρίς ωστόσο να βρεθεί κάποια λύση.
Στην συνέχεια οι παίκτες της κόκκινης ομάδας οδηγήθηκαν στην κάλπη προκειμένου να ψηφίσουν την τρίτη υποψήφια προς αποχώρηση γι’ αυτήν την εβδομάδα.
Η παίκτρια που βρέθηκε στον τάκο μαζί με την Μαριλίνα και την Ευγενία, ήταν η Αναστασία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This