MasterChef – Η ανακοίνωση της Βιβής που έκανε έξαλλο τον Γιάννη: «Μας έχει πρήξει τα @ρχ@δ@@, πάρε τον π@@λο»

Απών ο Λεωνίδας Κουτσόπουλός! Τι συνέβη;

Must Read

Οι παίκτες του MasterChef υποβλήθηκαν σε ένα ακόμη τεστ δημιουργικότητας που περιείχε φρούτα…

Ο αρχηγός της μπορντό μκπριγάδας ήταν εκείνος που επέλεξε ποιοι παίκτες θα μονομαχήσουν μεταξύ τους γεγονός το οποίο προκάλεσε αντιδράσεις.

«Πιστεύω ότι μας έβαλε μαζί με την Τάνια για να μας διχάσει. Έχει μπει σε ένα τριπάκι που έχει πλησιάσει όλους μου τους φίλους. Είναι πολύ μ@λ@κ@ς, δεν θα του περάσει όμως. Ο Γιάννης έχει πολλά απωθημένα ως άνθρωπος, πρέπει να πάει σε έναν γιατρό για να τα λύσει», ανέφερε η Βιβή μετά την ανακοίνωση του ζευγαριού της στην αποψινή μονομαχία του MasterChef.

«Χθες έλεγε στα παιδιά ότι δεν υπάρχουν δυνατοί και αδύναμοι μάγειρες αλλά έμπειροι και μη έμπειροι. Έχω 9 χρόνια εμπειρίας, η Βιβή δύο. Τι να πω;», πρόσθεσε με νόημα η νεαρή διαγωνιζόμενη.

Όταν στο επόμενο ματσάρισμα, ανακοινώθηκε πως ο Γιάννης θα παίξει με τον Κώστα, κάποιοι παίκτες έκαναν λόγο για… προβλεπόμενο ματσάρισμα λόγω… διαρροών.

«Παντού υπάρχει ένας ρουφιάνος, σίγουρα», σχολίασε ο αρχηγός της μπορντό μπριγάδας για την μονομαχία μεταξύ του Γιάννη και του Κώστα.

«Η Χριστίνα είναι μία πολύ καλή μαγείρισσα. Όταν σταματήσει να βομβαρδίζεται από τοξικότητα, πιστεύω ότι θα λάμψει ξανά. Ο Σταμάτης μου το είπε ότι θέλει να παίξει μαζί μου, μάλλον ζορίστηκε που δεν του έδωσα την αρχηγία. Εντάξει, 25 χρονών είναι, φουλ στην τεστοστερόνη. Έχουν μεγάλη διαφορά για μένα τα αγόρια από τους άντρες. Εγώ είμαι άντρας, ο Σταμάτης είναι αγόρι ακόμα», σχολίασε μεταξύ άλλων ο αρχηγός της μπορντό μπριγάδας.

Με μία απουσία ξεκίνησε χθες το MasterChef αφού από το πλατό απουσίαζε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καθώς είναι άρρωστος.

Ο κριτής επικοινώνησε με τον στενό του συνεργάτη Σωτήρη Κοντιζά, κατά τη διάρκεια του μαγειρικού διαγωνισμού, μέσω τηλεφώνου και φυσικά δεν έλειψαν τα πειράγματα μεταξύ τους.

«Έλα ρε, τι έγινε; Μην αγχώνεσαι, είμαστε εμείς εδώ, βάζουμε πλάτη», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς σηκώνοντας το τηλέφωνο.

«Περαστικά! Ακούγεται η φωνή του καθόλου; Παιδιά, έχετε “καλή επιτυχία” από τον Λεωνίδα, είναι στο τηλέφωνο», σχολίασε ο Πάνος Ιωαννίδης.

«Έχουν φρούτο τα παιδιά σήμερα. Σου έχει αφιερώσει ο Γιάννης στίχους από το Supermoon του Παπακωνσταντίνου και θα μαγειρέψει ένα πιάτο με παπάγια, ειδικά για σένα. Τα λέμε, έλα γεια, περαστικά», είπε με χιούμορ λίγο πριν κλείσει το τηλέφωνο ο Σωτήρης Κοντιζάς.

Η Βιβή νιώθει πως οι προσπάθειές της δεν πείθουν τους chef κάτι το οποίο την έκανε έξαλλη, γι’ αυτό αποφάσισε να αποχωρήσει από το MasterChef.

«Θα ήθελα να σταματήσω από τον διαγωνισμό. Θέλω να αποχωρήσω από τον διαγωνισμό διότι δεν αποδίδουν οι προσπάθειές μου. Νιώθω ότι δεν τα πάω καλά και μένω λίγο πίσω», ανέφερε οι Βιβή, αφήνοντας τους έκπληκτους τους κριτές.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς ρώτησε τη Βιβή στο πώς έφτασε σε αυτή την απόφαση: «Από το να με ζώσουν οι δοκιμασίες αποχώρησης, νιώθω ότι σώζομαι, σε ατομικό επίπεδο δεν έχω βγάλει κάτι καλό. Με παίρνει πάρα πολύ από κάτω, οπότε…» απάντησε η Βιβή στο MasterChef, η οποία όμως άλλαξε γνώμη στην πορεία…

«Έχει κάνει ένα σούσουρο από το πουθενά, όλο για το θεαθήναι, κοντεύει να λιώσει το παγωτό μου. Μας έχει πρήξει, πάρε τον π@@λο να τελειώνουμε ρε φίλε! Πολλή τοξικότητα έχουμε ήδη μέσα στο παιχνίδι», ξέσπασε αργότερα στην κάμερα ο Γιάννης σχετικά με την ανακοίνωση της Βιβής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This