MasterChef-Τα νεύρα και η συγκίνηση του Γιάννη: «Εμένα η μητέρα μου μού έχει μάθει αρχές»-«Έχω θυσιάσει πάρα πολλά πράγματα»

H «ορεξάτη» επιστροφή του Λεωνίδα Κουτσόπουλου.

Must Read

Απών ήταν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος από τα προηγούμενα επεισόδια του MasterChef και επέστρεψε χθες δριμύτερος. Φυσικά δεν θα μπορούσαν να λείψουν τα πειράγματα μεταξύ των κριτών.

«Ποιος κατάλαβε ότι έλειπε από την κουζίνα ο θείος Λεωνίδας;» ρώτησε αρχικά, με χιούμορ, ο Σωτήρης Κοντιζάς τους παίκτες του reality μαγειρικής και συνεχίσει λέγοντας πως: «Μια χαρά! Πόσο ωραία περάσαμε αυτές τις δυο ημέρες; 100.000».

Εκείνη την ώρα ο Χρήστος σήκωσε το χέρι του και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, θέλοντας να τον πειράξει με χαμόγελο, αναφώνησε: «Πουλημένε Χρήστο! Σήκωσες το χέρι σου;».

«Σεφ, άλλο πήγα να πω! Με το ζόρι έβγαλαν επεισόδιο όσο λείπατε» αποκρίθηκε ο παίκτης της γκρι μπριγάδας με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να υπογραμμίζει πως «α, ήθελες να μιλήσεις δηλαδή. Δεν συμφώνησες. Μάλιστα, μάλιστα».

«Και τι δεν έγινε αυτές τις δυο ημέρες» δήλωσαν, σχεδόν με μια φωνή, ο Σωτήρης Κοντιζάς και ο Πάνος Ιωαννίδης για να τον ενημερώσουν στη συνέχεια για τις αλλαγές που έγιναν όσο έλειπε.

Το χθεσινό επεισόδιο είχε «νεύρα» αλλά και συγκινήσεις… Συγκεκριμένα ο Γιάννης ήταν ο παίκτης που βίωσε και τα δύο συναισθήματα.
Στην αρχή εκνευρίστηκε με την Χριστίνα γιατί την ώρα που η μπριγάδα τους συζητούσε για τη νέα δοκιμασία που τους δόθηκε, είχε έναν σύντομο διάλογο με τον Μάριο και μάλιστα ψιθύρισαν μεταξύ τους.

Έτσι απευθυνόμενος και στους δύο, φανερά ενοχλημένος, τους είπε: «Πες μου εμένα, μη συζητάτε οι δυο σας».

Ενώ αργότερα σχολίασε στην κάμερα: «Είμαστε μια ομάδα και η άλλοι λένε μυστικά μπροστά σε όλους. Εμένα η μητέρα μου μού έχει μάθει αρχές. Όταν είμαστε πέντε άνθρωποι μαζί και γυρίζει ο άλλος και κάνει στο αυτί, είναι για χαστούκι. Υποτίθεται σήμερα είμαστε Γαλλία, το savoir vivre από εκεί ήρθε».

 

Η μπορντό μπριγάδα ήταν εκείνη που απέσπασε πολύ όμορφα σχόλια για την προσπάθεια της με τον Γιάννη να συγκινείται.

«Πιέστηκα αρκετά! Έχω θυσιάσει πάρα πολλά πράγματα από τη ζωή μου για να μαγειρεύω! Αμφιβάλλω για εμένα κάποιες φορές, πολύ. Αλλά, αν είναι να αμφιβάλλω και να είναι οι κριτές τόσο ικανοποιημένοι, χαλάλι ρε φίλε. Μακάρι να αμφιβάλλω. Από αυτά τα λόγια παίρνω δύναμη. Νιώθω δηλαδή ότι όλα αυτά τα χρόνια δεν πήγαν στράφι. Όλες αυτές οι θυσίες, όλες αυτές οι ώρες, τα πρησμένα πόδια, ναι δεν πήγαν στράφι. Κάτι κάνω καλά, ρε φίλε», είπε όντας συναισθηματικά φορτισμένος.

«Μπράβο! Υπάρχει πραγματικά ένας σύνδεσμος, μια συνέχεια. Μπράβο σας! Θα πρέπει να είστε περήφανοι, μπράβο» ήταν, μεταξύ άλλων, τα λόγια του καλεσμένου σεφ στο MasterChef, Alain Parodiτο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This