Survivor: Η πλεκτάνη του James και της Σταυρούλα για να αποχωρήσει η Μαριλίνα – Η παίκτρια που αποχώρησε

Τα καρφιά του James στην «ζηλιάρα» Ασημίνα.

Must Read

Η διάσπαση της μπλε ομάδας είναι γεγονός αλλά όταν πρόκειται για ένα αγώνισμα ή για τα παιχνίδια Καραϊβικής οι μαχητές είναι ενωμένοι και λειτουργούν ως μία ομάδα. Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από τις σερί νίκες που έχουν φέρει.

Στο προηγούμενο επεισόδιο είδαμε τους παίκτες του Survivor να παίζουν το παιχνίδι της Καραϊβικής και να έχουν μία πολύ καλή συνεργασία, τόσο καλή μάλιστα που κέρδισαν. Η Σταυρούλα από την χαρά της έτρεξε στην αγκαλιά του Σταμάτη, γεγονός το οποίο παραξένεψε τον επιχειρηματία, δεδομένου ότι ανήκουν σε διαφορετικές υποομάδες. Ο μαχητής πιστεύει βέβαια πως η κίνηση αυτή έγινε από τον ενθουσιασμό της, ωστόσο όλοι παίκτες παραδέχτηκαν πως το παιχνίδι της Καραϊβικής τους τους έκανε καλό και τους έφερε πιο κοντά σαν ομάδα.

Και ενώ η σχέση μεταξύ των μπλε καλυτερεύει, στην κόκκινη ομάδα υπάρχει έντονος προβληματισμός, κούραση και απόγνωση καθώς αρκετοί από τους παίκτες δεν μπορούν να αγωνιστούν λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.
Η Μαρία Αντωνά ούσα απελπισμένη για το πως θα εξελιχθεί το σημερινό αγώνισμα επάθλου μιλώντας στην κάμερα του reality επιβίωσης, τόνισε πως:  «Πάμε σε έναν ακόμα αγώνα, σε αυτόν του επάθλου, που δεν ξέρουμε αν κρύβει από πίσω την επικοινωνία με τους δικούς μας ανθρώπους ή φαγητό ή καφέ ή τι άλλο. Πολύ σημαντικό για έναν άνθρωπο που μπαίνει σε θέση μονομαχίας να μπορέσει να ανακτήσει τις δυνάμεις του και την ψυχολογία του.
Βέβαια, κάθε μέρα, εγώ πηγαίνω όλο και πιο απογοητευμένη στους στίβους μάχης. Ξέρω και ότι ο Αλέξης έχει χτυπήσει πάρα πολύ το μάτι του οπότε δεν ξέρω άμα θα είναι σε φάση να αγωνιστεί Ο Σάββας παραμένει εδώ και αρκετό καιρό εκτός, το ίδιο και η Ασημίνα. Η Κατερίνα λέει πως θέλει να παίξει αλλά έχει κάποιες στομαχικές διαταραχές. Τώρα, με τι ψυχολογία να πας όταν λείπει το ένα τρίτο της ομάδας; Είναι λίγο περίεργο γιατί πέφτει αρκετή ευθύνη σε εσένα.

Ευθύνη και για το αποτέλεσμα και περισσότερο άγχος. Δηλαδή μπορεί να συζητάμε και να λέμε «εντάξει, πάμε πιο χαλαροί σκεπτόμενοι ότι δεν θα κερδίσουμε», αλλά για μένα δεν ισχύει τόσο πολύ αυτό».

Πριν τον αγώνα η κουβέντα πήγε στον πανηγυρισμό του Ρικουνάκη με την αντίπαλη ομάδα, γεγονός το οποίο οι συμπαίκτες τους δεν θεώρησαν σωστό.
Ο James δεν έχασε την ευκαιρία να ρίξει… λάδι στη φωτιά, αποκαλώντας την Μαρία Αντωνά ως «υπερβολική» καθώς ο συμπαίκτης της ήθελε απλά να διασκεδάσει, με εκείνη να του απαντά: «Έχω κουραστεί να με κρίνεις από την πρώτη στιγμή που έχεις έρθει», και οι τόνοι αμέσως ανέβηκαν.

 

Με τόσες απώλειες που από την κόκκινη ομάδα, ήταν λογικό η κόκκινη ομάδα να μην φέρει την πολυπόθητη νίκη και για ακόμη μία φορά να κερδίσουν οι μπλε.

Ωστόσο τόσο οι κόκκινοι όσο και οι μπλε θεωρούν πως οι διάσημοι δεν έφτιαξαν καλά τα ματσαρίσματα. O James έριξε πυρά προς την Ασημίνα λέγοντας χαρακτηριστικά πως: «Aν θέλεις να γίνεις Δαλάκα κάποια στιγμή πρέπει να είσαι ειλικρινής και αγωνιστική! Η Κατερίνα τώρα θα έβγαινε και θα μου απαντούσε. Όπως βγήκε προχθές με το MVP και είπε “δεν ήθελα να δώσω ούτε την Μαριλίνα ούτε την Άιρα και έδωσα μια μεσαία παίκτρια. Εάν αξίζει η Έλενα, θα την νικήσει”. Και δυστυχώς έχασε»
«Το πόσο εριστικός είσαι το βλέπει ο κόσμος! Πόσο εριστικός και πόσο κακός είσαι, το βλέπει ο κόσμος. Η κουβέντα που είπες και μόνο δείχνει το πόσο εριστικός και το πόσο κακός άνθρωπος είσαι», του απάντησε εμφανώς ενοχλημένη η Ασημίνα.
«Γιατί κρίνεις έναν άνθρωπο στην περίοδο που είναι, με το χέρι έτσι. Μόνο αυτό θέλω να σου πω και τίποτα άλλο. Το πόσο κακός είσαι φαίνεται από τα λεγόμενα σου. Έχεις κερδίσει ένα έπαθλο φαγητού, θα πας να το απολαύσεις με την ομάδα σου, είμαστε σε πολύ άσχημη κατάσταση και σε βρίσκω πάρα πολύ εριστικό με το να μου λες αν είμαι καλή παίκτρια ή όχι» πρόσθεσε, η παίκτρια των κόκκινων.

 

Ο Αλέξης και ο Σάββας επιβεβαίωσαν με τον τρόπο τους τον James, τονίζοντας πως: «Υπάρχει ζήλια της Ασημίνας προς την Κατερίνα».

 

Η Αναστασία Τσέρου ήταν μία από τις τέσσερις μονομάχους που θα αγωνιζόντουσαν για την παραμονή τους στο παιχνίδι. Μπορεί να είναι μία από τις καινούργιες προθήκες ωστόσο έχει προλάβει να δείξει τη δυναμική της.

Η παίκτρια της κόκκινης ομάδας είχε ανάμεικτα συναισθήματα σχετικά με την δυσμενή θέση που βρέθηκε καθώς ναι μεν δεν ήθελε να αποχωρήσει αλλά αν συνέβαινε αυτό την παρηγορούσε το γεγονός ότι την περίμεναν με ανοιχτές αγκάλες οι δικοί της άνθρωποι.

Η ίδια μάλιστα δεν έκρυψε την συγκίνησή της όταν αναφέρθηκε σε ένα απολύ ξεχωριστό άτομο για εκείνη που της έχει αλλάξει τη ζωή.

«Μπορεί να είναι και η τελευταία μου μέρα στο νησί. Έχω ξυπνήσει με καλή διάθεση, αλλά περίεργα αισθάνομαι σίγουρα μέσα μου, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου φέρνει μία μονομαχία. Αναπολώ λίγο κάποιες στιγμές έξω, σκέφτομαι… Από τη μία θέλω να μείνω, από την άλλη υπάρχουν άνθρωποι και η οικογένειά μου, που μου έχουν λείψει πάρα πολύ. Υπάρχει συγκεκριμένα ένας άνθρωπος, ένας πάρα πολύ καλός μου φίλος, που νομίζω ότι από τότε που τον γνώρισα…

Αχ θα συγκινηθώ τώρα… Αχ δεν μπορώ να μιλήσω…Υπάρχει εκεί έξω ένας άνθρωπος που θεωρώ ότι από τότε που… δεν μπορώ να μιλήσω… από τότε που τον γνώρισα με έχει πάει πολύ μπροστά στη ζωή μου σε όλους του τομείς και ανυπομονώ να τον δω», είπε χαρακτηριστικά.

Στην συνέχεια παρακολουθήσαμε την μονομαχία των τεσσάρων παικτριών και σύμφωνα με την Αναστασία, η Σταυρούλα την συμβούλεψε πως να κερδίσει την Μαριλίνα γεγονός το οποίο έμαθε στην Μαριλίνα.
Η παίκτρια της μπλε ομάδας από την μεριά της πέταξε «καρφιά» κατά της Σταυρούλας και του James ότι δεν την θέλουν στο παιχνίδι.
Η αποχώρησή της όμως ίσως ωφελήσει την μπλε ομάδα όπως υποστηρίζει χαρακτηριστικά η Χρύσα: «Θα μας συνέφερε να αποχωρήσει, αλλά θα την υποστηρίξω»
Ο James επιβεβαίωσε η Μαριλίνα καθώς ο πρίγκιπας του Survivor παραδέχτηκε πως: «Δεν θέλω να αποχωρήσει η Ευγενία, είναι αδύναμη παίκτρια! Θα προτιμούσα να αποχωρήσει η Μαριλίνα».
Ενώ ο Σταμάτης βλέπει στρατηγική στην προτίμηση του James να αποχωρήσει η Μαριλίνα από το Survivor.
Η Μαριλίνα ωστόσο δεν τους έκανε το χατίρι και κατάφερε να παραμείνει στο παιχνίδι. Δυστυχώς για την κόκκινη ομάδα, η παίκτρια που αποχώρησε ήταν η Μαρία Αντωνά.

«Νιώθω πάρα πολύ καλά, πολύ γεμάτη και είμαι πολύ χαρούμενη που έζησα αυτή την εμπειρία», είπε κατά την αποχώρησή της, ενώ ανέφερε με δάκρυα στα μάτια: «Έχουμε δει πολλά Survivor τα οποία ήταν πάρα πολύ σκληρά, φέτος είναι το πιο δίκαιο ίσως Survivor που υπάρχει γιατί το κριτήριο είναι μόνο αγωνιστικό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This