Survivor: Οι νέες ομάδες, η ομάδα που κέρδισε την ασυλία και η 1η υποψήφια

Η απογοήτευση της Σταυρούλας με τον Γιάννη!

Must Read

Παρόλο που οι παίκτες της μπλε ομάδας ήθελαν να αποχωρήσει η Μαριλίνα, τελικά εκείνη κατάφερε να παραμείνει στο Survivor.

Στο χθεσινό επεισόδιο η Μαριλίνα δεν δίστασε να ρίξει πυρά κατά του James και της Σταυρούλας, καθώς θεωρεί πως εκείνοι ήταν που δεν ήθελαν να παραμείνει στο παιχνίδι, δεδομένου ότι η Σταυρούλα συμβούλευε την Αναστασία πως θα την κερδίσει, αλλά και ο James που ισχυρίστηκε πως δεν έχει προοπτικές εξέλιξης,

Η ίδια τόνισε πως δεν τους έκανε το χατίρι να φύγει και μετά την μονομαχία έγινε πιο δυνατή. Ωστόσο ο James και η Σταυρούλα υποστήριξαν πως ήταν δίκαιη η παραμονή της στο reality επιβίωσης και πως ήθελαν να μείνουν αφού είναι στην ίδια ομάδα.

Σε έκτακτο συμβούλιο κάλεσε ο Γιώργος Λιανός τους παίκτες των δύο ομάδων για να ανακοινώσει μία πολύ σημαντική αλλαγή που θα γίνει στις δύο ομάδες. Πρώτα όμως αποκάλυψε τον παίκτη που αναγκάστηκε να αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι για λόγους υγείας.

«Έπειτα από αρκετούς τραυματισμούς που απέκτησε στη σύντομη παραμονή του εδώ στο νησί, με τη δική του βούληση αλλά και τη σύμφωνη γνώμη της παραγωγής – γιατί καταλαβαίνετε ότι τα θέματα υγείας είναι πάνω από όλα πάνω και από το παιχνίδι – ο Παντελής προχώρησε σε οικειοθελή αποχώρηση από το Survivor», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός.

«Μένουμε λοιπόν εδώ οι υπόλοιποι και σίγουρα αναρωτιέστε τον λόγο για τον οποίο σας καλέσαμε σε έκτακτο συμβούλιο. Κάποιοι από εσάς ίσως να το έχουν υποπτευθεί γιατί ήρθε η στιγμή της χρονιάς στην οποία γυρίζουμε σελίδα» είπε στην συνέχεια ανακοινώνοντας τις νέες ομάδες.

Την ώρα που ο Γιώργος Λιανός έκανε τον διαχωρισμό των παικτών, ήρθε η ώρα της Κατερίνας Δαλάκα. Ο παρουσιαστής της είπε πως θα πρέπει να πάει στην μπλε ομάδα, γεγονός το οποίο δεν το δέχτηκε με ευκολία.

«Κατερίνα Δαλάκα είσαι στην κόκκινη ομάδα… Έχει μια θεσούλα εκεί στην μπλε ομάδα, παρακαλώ…» ήταν τα λόγια του Γιώργου Λιανού με την αθλήτρια να σαστίζει: «Αλήθεια; σοβαρά μιλάς;». O Γιώργος Λιανός της αποκάλυψε πως «Περνάς στην μπλε ομάδα. Πλάκα κάνω Κατερίνα, παραμένεις στην κόκκινη», με την Κατερίνα Δαλάκα να ξεσπά σε πανηγυρισμούς.

 

Οι νέες ομάδες έχουν ως εξής:

Μπλε ομάδα: Γιώργος Παπαχαραλάμπους, Σάββας Γκέντσογλου, Χρύσα Χατζηγεωργίου, Ντάνιελ Νούρκα, Δώρα Νικολή, Σταύρουλα Χρυσαειδή, Θοδωρής Τουρκογεώργος, Τζέιμς Καφετζής, Ευγενία Μπόρλα και Μαριλίνα Βακονδίου.

Κόκκινη ομάδα: Γιώργος Γκιουλέκας, Κατερίνα Δαλάκα, Φάνης Μπολέτσης, Γιάννης Περπατάρης, Χριστόφορος Ταξίδης, Ασημίνα Χατζηανδρέου, Αλέξης Παππάς, Ιωάννα Τζαβέλα, Αναστασία Τσέρου, Άιρα Αντομαϊτίτε, Νίκος Ρικουνάκης.
Όπως έχει γίνει αντιληπτό, η Σταυρούλα με τον Γιάννη που είχαν έρθει πολύ κοντά τον τελευταίο καιρό, με πολλούς να κάνουν λόγο για νέο ειδύλλιο, χωρίστηκαν αφού η Σταυρούλα παρέμεινε στην μπλε ομάδα ενώ ο Γιάννης πήγε στην κόκκινη.
Ο Γιάννης όμως έκανε ένα δώρο στην Σταυρούλα το οποίο δεν θέλει με τίποτα να αποχωριστεί.
«Μιας και με τα παιδιά είχαμε έρθει αρκετά κοντά, ο Γιάννης μου είχε δώσει τη δική του ζακέτα για να τη φοράω. Για μένα ήταν σαν φόρεμα μπορώ να πω, και είναι κάτι που συνεχίζω να έχω, δεν μου την πήρε επειδή ήθελα να την κρατήσω», ανέφερε σε προσωπική της συνέντευξη η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

 

Η αλλαγή αυτή φαίνεται πως δυσκόλεψε και τον Γιάννη, ο οποίος αποκάλυψέ πως δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα με την Σταυρούλα να τονίζει πως δεν του πηγαίνει καθόλου η κόκκινη μπαντάνα.
«Δεν σου πηγαίνει καθόλου, χάλια είναι», είπε η Σταυρούλα μόλις τον είδε ξανά με τον Γιάννη Περπατάρη να απαντάει με νόημα: «Δυσκολεύτηκα να συνηθίσω, η παραλία των Μπλε είναι πολύ καλύτερη, αλλά έχει άλλη ομορφιά και από κει…»
Έτσι λοιπόν οι δύο νέες ομάδες ξεχύθηκαν στον στίβο μάχης και προκειμένου να κερδίσουν τον πρώτο αγώνα ασυλίας γι’ αυτήν την εβδομάδα.
Δυστυχώς όμως ο Σταμάτης είχε έναν άσχημο τραυματισμό με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο ο αγώνας.
«Έχει χτυπήσει ο Σταμάτης! Διακοπή του αγώνα για να δούμε τι ακριβώς έχει γίνει» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιανός σφυρίζοντας παύση του αγωνίσματος.
«Μου κόπηκε η αναπνοή τελείως» τόνισε ο παίκτης των Μπλε με τις συμπαίκτριες του να τον ρωτούν εάν μπορεί να πάρει σωστά ανάσα. «Σταμάτη, έχεις χτυπήσει! Πήγαινε στον γιατρό! Είσαι εδώ στον λαιμό κατακόκκινος» τόνισε η Ιωάννα με την Ασημίνα να προσθέτει πως «είναι η καρωτίδα, πήγαινε! Είναι η καρωτίδα».
«Πήγαινε στον γιατρό! Έχει γίνει μωβ η καρωτίδα σου» φώναξε και η Μαριλίνα στον Σταμάτη.
Ευτυχώς ο επιχειρηματίας ήταν καλά στην υγεία του και κατάφερε να συνεχίσει τον αγώνα.
Η ομάδα που φαίνεται να προσαρμόστηκε πιο γρήγορα, ήταν η κόκκινη καθώς ήταν εκείνη που κέρδισε τη νέα ασυλία.
Η ήττα έκατσε βαριά στους μπλε, ειδικά στην Σταυρούλα που αναγκάστηκε να χωριστεί με τον Γιάννη και είδε τον «φίλο» της να εκθειάζει την Κατερίνα Δαλάκα.
«Ο Γιάννης σε όλα τα ματσαρίσματά μου φώναζε υπερβολικά πολύ. Και στο τελευταίο με την Δαλάκα της είπε “Είσαι πολύ καλύτερη παίκτρια”. Δεν θα με πείραζε αν το έλεγε πχ. ο Παππάς, γιατί ήταν συμπαίκτες από την αρχή. Υποτίθεται ότι με τον Γιάννη είμαστε φίλοι. Μέχρι χθες ήμασταν μαζί. Μου έσκασε λίγο άσχημα», είπε χαρακτηριστικά.
Στην συνέχεια οι δύο νέες ομάδες πήγαν στο συμβούλιο του νησιού για να ψηφίσουν οι μπλε τον πρώτο μονομάχο γι’ αυτήν την εβδομάδα. Έτσι λοιπόν στον τάκο έβγαλαν την Ευγενία.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This