Σάσα Μπάστα: «Με έχουν ρωτήσει “έχεις κάνει πλαστικές;” και λέω όχι, με τσίμπησε μέλισσα»

Must Read

Για τα αναληθή δημοσιεύματα που έχει διαβάσει κατά καιρούς γύρω από το όνομά της αλλά και για τα αρνητικά σχόλια που έχει ακούσει μίλησε η Σάσα Μπάστα στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

«Γράφουν συνέχεια ότι είμαι έγκυος και χωρίζω. Το πιο αρνητικό σχόλιο που μου έχουν κάνει είναι “έχεις κάνει πλαστικές;” και λέω όχι, με τσίμπησε μέλισσα. Ρε φίλε, φτάνει με αυτή την κασέτα, ρώτησέ με κάτι ουσιαστικό. Πιστεύεις ότι έχω κόμπλεξ να το παραδεχτώ;», είπε αρχικά.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στο τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την χώρα μας στην Eurovision και παραδέχτηκε πως στην αρχή ήταν δύσπιστη για το αν θα πάει καλά, αλλά στην πορεία άλλαξε γνώμη.

«Νομίζω ότι όλοι, στο πρώτο άκουσμα του τραγουδιού της Μαρίνας Σάττι ήμασταν… “εε;”! Είμαι σίγουρη όμως ότι από αυτό που είδα τουλάχιστον, που είδα και μια χορογραφία και έπαθα σοκ, ότι θα πάει καλά», είπε χαρακτηριστικά για το Zari της Μαρίνας Σάττι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This