Ο παράδεισος των κυριών: Στα χέρια του Χριστόφορου ένα φιλμ που αποδεικνύει πολλά…

Must Read

Η Βικτώρια είχε ζητήσει από τη Λιζέτα να σκοτώσει τον Άγη και μετά θα την άφηνε να ζήσει ελεύθερη τη ζωή της. Αντί αυτού όμως την μαγνητοσκόπησε να το κάνει και μετά την σκότωσε. Την ώρα που η Βικτωρία είχε στα χέρια της την κασέτα που το αποδεικνύει την βλέπει ο Σίμος κι εκείνη πανικόβλητη του είπε πως είναι κασέτα με παιδικές αναμνήσεις του Άγη που ήθελε να δει πριν τον αποχαιρετήσει μία για πάντα.

Στο μεταξύ ο Σωτήρης κι ο Μηλιώνης, προσπαθούν να βρουν τρόπο να ξεσκεπάσουν την Βικτώρια. Έτσι λοιπόν δίνουν ένταλμα να ψάξουν το σπίτι της Βικτωρίας χωρίς όμως να το μάθει ο Δημοσθένης. Εκείνος όμως το αντιλαμβάνεται και την ενημερώνει.

Παράλληλα η Όλγα στην προσπάθειά της να βοηθήσει τον Πάρη, αναρωτιέται μήπως αυτός ο θάνατος, αλλάζει τα δεδομένα σε σχέση με την κηδεμονία του παιδιού…
Ένα φιλμ, που αποκαλύπτει πολλά βρίσκεται κατά τύχη στα χέρια του Χριστόφορου. Μετά από αυτό το γεγονός οι εξελίξεις στην οικογένεια Μπουραντά θα είναι καταιγιστικές…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This