Survivor: Οι βαριές κουβέντες του Σταμάτη για τον Φανη, η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο και η παίκτρια που αποχώρησε

Η επιστροφή του James και η αδιαθεσία της Ιωάννας!

Must Read

Η ανταλλαγή παικτών που έγινε ανάμεσα στις δύο ομάδες του Survivor έχει επηρεάσει θετικά ορισμένους παίκτες ενώ κάποιους άλλους αρνητικά. Η Χρύσα για παράδειγμα είναι πολύ στεναχωρημένη που «έχασε» ορισμένους από τους συμπαίκτες της αλλά και για την αλλαγή συμπεριφορά τους με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο αποδοτική αγωνιστικά.

Θέμα προς συζήτηση στο προχθεσινό συμβούλιο ήταν ο τρόπος συμπεριφοράς των δύο ομάδων στους πάγκους αγωνίσματος γεγονός το οποίο συζητήθηκε και την επόμενη ημέρα από τους μπλε με τον Σταμάτη να σημειώνει πως: «Στο συμβούλιο ανοίχθηκε μια κουβέντα σε σχέση με τους πάγκους. Η αλήθεια είναι ότι έχω παρατηρήσει πως η δικιά μας πλευρά προσπαθεί συνεχώς να εμψυχώσει τους παίκτες. Δηλαδή ακούω συνέχεια τον Ντάνιελ και τον Σάββα, κάποιες φωνές που προσπαθούν να εμψυχώσουν την ομάδα μας δίνοντας συμβουλές. Στον κόκκινο πάγκο όμως δεν συμβαίνει τόσο πολύ αυτό. Νομίζω πιο πολύ είναι το γιουχάρισμα, δηλαδή αυτό που κάνουν είναι να προσπαθούν να αποσυντονίσουν τον δικό μας παίκτη παρά να εμψυχώσουν τον δικό τους παίκτη…»

«Αυτό που πρέπει να κάνουμε εμείς είναι το εξής. Κάποια άτομα τα οποία δεν το αντέχουν, να το αφήσουν και να φύγει μακριά. Αυτό πάει πιο πολύ στη Χρύσα για παράδειγμα που αποσυντονίζεται λόγω των παιδιών. Στη Δώρα, επίσης, που μπορεί να αποσυντονίζεται με τη φωνή του Γιάννη. Σίγουρα όμως η αλήθεια είναι πως αυτό που κάνει πάντα ο Γιάννης είναι να βγαίνει μπροστά, να πηγαίνει στη μούρη του άλλου και να φωνάζει. Κάποιοι μπορούν να το αποδεχθούν εκείνη τη στιγμή και να το αφήσουν, κάποιοι άλλοι όχι. Βέβαια και αυτοί που το προσπερνάνε, υπάρχουν στιγμές που δεν θα μπορέσουν και εκνευρίζονται», πρόσθεσε.

Οι εντάσεις ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν έλειψαν από τον στίβο μάχης. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σταμάτης έχασε από τον Γκιουλέκα και τότε ο πρώτος παραπονέθηκε πως η πίστα δεν είχε νερό με τον Φάνη να του απαντάει πως δεν παραδέχεται την ήττα του.

«Ξεκινάω να παίξω μια πίστα με νερό που δεν έχει νερό και γυρνάει και μου λέει ότι δεν μπορώ να αποδεχτώ ότι έχασα. Δεν θα κάτσω να βάλω την ουρά μέσα στα σκέλια μου. Κάθε μέρα γίνεται αυτό το πράγμα, μου επιτίθενται έτσι κάθε μέρα, δεν μπορώ να κάτσω εκεί και να μην μιλάω. Γυρνάω να πω στην παραγωγή ότι η πίστα δεν έχει νερό και μου λένε ότι η δεν αποδέχομαι την ήττα μου. Θα κάτσω να μιλήσω με αυτόν που με φωνάζει κλόουν και καραγκιόζη;

Έχω 300 παλμούς. Παίζω έναν αγώνα και θέλω να κερδίσω και μου φωνάζουν. Τι είναι αυτά; Εγώ πως να συνεχίσω και με ποιον; Με τον Φάνη τον κακομαθημένο, το πλουσιόπαιδο; Που μου λέει “δεν θέλω να γίνω σαν και εσένα, που δουλεύω από τα 13 μου και προσπαθώ να μεγαλώσω τον εαυτό μου και την οικογένειά μου; Ποιος; Αυτός; Που έχει έρθει εδώ με τα λεφτά του πατέρα του για να μου το παίξει τι; Και για να μην σου πω τι άλλο κάνει εδώ μέσα. Αυτός θα μου μιλήσει για ηθική;», είπε με έντονο ύφος ο παίκτης της μπλε ομάδας για τον πρώην συμπαίκτη του.

Ο James επέστρεψε στον πάγκο και όπως είπε χαριτολογώντας: «Όλα καλά Γιώργο! Προτιμούσα τις μονομαχίες τα βράδια γιατί τώρα ο ήλιος με έχει…Ήρθα για να εμψυχώσω την Χρύσα».

 

Εκτός όμως από τις εντάσεις υπήρχαν και τα θέματα υγείας που προέκυψαν… Η Ιωάννα, μετά τον αγώνα που είχε με την Σταυρούλα, έκατσε κάτω γιατί ζαλίστηκε με αντιπάλους και συμπαίκτες να τρέχουν στο πλευρό της.

«Αφήστε τη να πάρει μια ανάσα, παιδιά! Ανοίξτε, μια ανάσα να πάρει παιδιά» έλεγαν οι παίκτες.

Τη νίκη έφεραν για ακόμη μία φορά οι κόκκινοι.
Στην συνέχεια οι παίκτες παρακολούθησαν τις τέσσερις μονομάχους να προσπαθούν να παραμείνουν στο παιχνίδι. Δυστυχώς όμως για μία τελείωσε το όνειρο του Survivor και θα έπρεπε να επιστρέψει πίσω στην πραγματικότητα.
Ο λόγος για την Μαριλίνα η οποία δεν κατάφερε να κερδίσει την τελευταία μονομαχία που είχε με την Άιρα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This