Ιωάννα Μαλέσκου: «Έχω περάσει πολύ δύσκολες στιγμές! Υπήρξαν κάποιες στιγμές πολύ έντονες που να είπα μέσα μου…»

«Όταν ήρθα στην Αθήνα, πλήρωνα ταξιτζή για να μου μετράει αποστάσεις και να βρω σπίτι»

Must Read

Όλοι γνωρίζουμε πως η Ιωάννα Μαλέσκου άφησε την Κρήτη, όπου έχτιζε το επαγγελματικό της μέλλον και ήρθε στην Αθήνα έπειτα από την πρόταση που δέχθηκε από τον ΣΚΑΪ.

Η παρουσιάστρια ήρθε στην πρωτεύουσα γεμάτη όνειρα αλλά δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν έτσι όπως τα υπολόγιζε καθώς δέχτηκε πόλεμο με πολλούς να την συγκρίνουν με την Ελένη Μενεγάκη. Έτσι δημιουργήθηκε ένα σούσουρο γύρω από το όνομά της.

Για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε φεύγοντας από την Κρήτη, μίλησε η Ιωάννα Μαλέσκου στην εκπομπή  του Κωνσταντίνου Καμέα, «Status» και παραδέχτηκε ότι: «Ήταν δύσκολες μέρες. Αυτή την μετάβαση (σ.σ. από την Κρήτη στην Αθήνα) αλλιώς την είχα φανταστεί, αλλιώς έβλεπα να εξελίσσεται και κάπου ένιωθα λίγο έξω από τα νερά μου. Γιατί ξεκινάς κάτι καινούργιο, σε ένα πολύ περιορισμένο χρόνο έχοντας στη διάθεση σου ελάχιστες μέρες. Μεγάλο κεφάλαιο αυτό. Τέλος Ιουλίου τελείωσε η εκπομπή στην Κρήτη, έπρεπε να φύγω και 31 Αυγούστου έκανα πρεμιέρα στον ΣΚΑΪ. Οι μέρες που είχα στη διάθεση μου ήταν μετρημένες στα δάχτυλα. Να βρω σπίτι, να αλλάξω γενικώς τη ζωή μου και ταυτόχρονα να ξεκινήσω κάτι καινούργιο με νέους ανθρώπους, συνεργάτες που σε μεγάλο βαθμό και εκείνοι ξεκινούσαν αυτή την ευθύνη που είχαν τότε σε άλλα πόστα. Όλοι μαζί ξεκινήσαμε με πολύ καλή διάθεση», είπε η Ιωάννα Μαλέσκου και συνέχισε: «Επειδή δεν είχα καθόλου ελεύθερο χρόνο να ασχοληθώ με το θέμα του σπιτιού, ισχύει ότι πλήρωνα ταξιτζή για να μετράει τις αποστάσεις από τα σπίτια που ήταν να νοικιάσω. Φαντάσου ότι είμαι στην Κρήτη, έχω τόσα πράγματα που με αγχώνουν, να κάνω μετακομίσεις, να μαζέψω τα κομμάτια μου και ταυτόχρονα έπρεπε να βρω τι σπίτια εξυπηρετούν. Είχα τον άνθρωπο που έτυχε να με πηγαινοφέρνει στο αεροδρόμιο, τον είχα επιφορτίσει να δω τις αποστάσεις, να δω τα σπίτια… Τελικά κατέληξα σε ένα σπίτι που ήταν κοντά αλλά δεν ήταν το περιβάλλον που μου έκανε καλό».

 

«Αντίκρισα όμως και συνάντησα κάτι διαφορετικό από αυτό το οποίο ανέμενα. Γιατί, ναι μεν με κάποιο τρόπο απασχολούσα και συζητήθηκε το όνομα μου σε έναν μεγάλο βαθμό όσο ήμουν ακόμα στην Κρήτη, χωρίς όμως να το επιδιώξω ή να φανταστώ πως θα εξελισσόταν όλο αυτό. Ερχόμενη εδώ αντικρύζω κάτι καινούργιο, το οποίο προφανώς ήταν σε άλλο μέγεθος και άλλες ήταν οι διαστάσεις που λάμβανε γιατί δεν είχα προετοιμαστεί πως είναι δημόσια να πρέπει να απαντήσεις για πράγματα τόσο άμεσα», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

«Επειδή έχω περάσει πολύ δύσκολες στιγμές, όταν έκλεινε η πόρτα του σπιτιού μου σκεφτόμουν πάρα πολλά πράγματα. Δεν τα σκεφτόμουν όμως δυνατά γιατί ξέρω ότι ο χαρακτήρας μου είναι τέτοιος που, αν τα αρθρώσω πόσω μάλλον αν τα πω κάπου, πάντα με τρόμαζε ότι μπορεί να με ποτίσει», συμπλήρωσε η παρουσιάστρια.

«Ίσως και να υπήρξαν κάποιες στιγμές πολύ έντονες που να είπα μέσα μου, να σκεφτόμουν με τόση νοσταλγία, με τόση συγκίνηση και με τόση αγάπη αυτό το οποίο ήμουν, είχα και άφησα που… να ήμουν οριακά να πω “γιατί”. Δεν επέτρεψα όμως στον εαυτό μου ούτε μια στιγμή να με ρίξει, να με ρουφήξει, αυτό γιατί φοβόμουν ότι ξαφνικά θα είχα τον χαρακτηρισμό μέσα μου της ηττοπαθούς. Δεν έχω σε καμία περίπτωση συνηθίσει και δεν θα επέτρεπα στον εαυτό μου, ακόμα και στα δύσκολα, να τα παρατήσω και να φύγω», κατέληξε η Ιωάννα Μαλέσκου.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This