Τάνια Τσανακλίδου: Αρνήθηκε να μιλήσει στην «Super Κατερίνα» γιατί κάνει… κουτσομπολιό

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου.

Must Read

Για όσους δεν το γνωρίζουν η Τάνια Τσανακλίδου, το 1978 εκπροσώπησε την Ελλάδα στον διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision που έγινε στο Παρίσι. Με αφορμή την συμμετοχή της στον μουσικό διαγωνισμό και λόγω της εμπειρίας της, η δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Κατερίνα» της ζήτησε να σχολιάσει το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι.

Η γνωστή ερμηνεύτρια όμως αρνήθηκε να τοποθετηθεί επί του θέματος καθώς θεωρεί πως εκπομπές σαν αυτή της Κατερίνας Καινούργιου, κάνουν… κουτσομπολιό.

«Δεν θέλω να μιλώ σε αυτές τις εκπομπές γιατί κάνετε πολλά κουτσομπολιά και δεν μου αρέσει το κουτσομπολιό. Συγγνώμη που σας το λέω φόρα παρτίδα, αλλά θεωρώ πως η στάση όλων αυτών των εκπομπών είναι πάρα πολύ κακή για την κοινωνία και τον πολιτισμό. Δεν είναι προσωπικό. Είναι για τα κανάλια της» εξήγησε η Τάνια Τσανακλίδου και αποχώρησε.

Τον λόγο αμέσως πήρε η παρουσιάστρια του Alpha και επεσήμανε πως: «Δεν είναι προσωπικό, γιατί έχω μιλήσει προσωπικά με την κα Τσανακλίδου και είναι μία φανταστική προσωπικότητα. Δεν έχει να κάνει με εμένα, έχει να κάνει με το είδος των εκπομπών και δίκιο έχει αν θέλετε τη γνώμη μου, γιατί αναγκαστικά αυτή η ώρα που είναι -και όλες οι εκπομπές που παίζουν αυτή την ώρα- κάνουν κουτσομπολιό.

Κι αν με ρωτάτε, κι εγώ διαφωνώ με κάποια πράγματα στη θεματολογία της εκπομπής, και της δικιάς μας, και στου Λιάγκα, και στη Μπάρκα, και στου Σαββατοκύριακου αλλά επειδή αυτή είναι η ώρα και παίζουμε ανταγωνιστικά και πρέπει να κάνουμε νούμερα τηλεθέασης, κάποια θέματα από αυτά τα εμπεριέχουμε στη σκαλέτα μας».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια συνέχισε, τονίζοντας πως: «Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που διαβάζει ποίηση και στο θέατρο πάω, και γενικότερα έχω μία άλλη φιλοσοφία. Από εκεί και πέρα, είναι πάρα πολλοί οι καλλιτέχνες από τους οποίους έχω ζητήσει μία συνέντευξη και μου απάντησαν αρνητικά λόγω του είδους της εκπομπής, τονίζοντάς μου παρόλα αυτά ότι με εκτιμούν και με συμπαθούν. Ήταν ευγενέστατη με τη δημοσιογράφο. Πας εκεί, σου λέει για έναν στίχο του Χριστιανόπουλου και ξαφνικά λες για τη Eurovision…».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This