Κυριακή 20/6/2021

Κόμματα και πολιτικοί καταδικάζουν την επίθεση στην εφημερίδα «δημοκρατία» ως φασισμό στην ελευθερία του τύπου

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, καταδικάζει με δήλωσή του, την επίθεση στην εφημερίδα «Δημοκρατία» με μπογιές και τρικάκια, στον χώρο που στεγάζονται τα γραφεία της, στο Παγκράτι.

«Αυτοί που έβαλαν σήμερα στο στόχαστρο την εφημερίδα “Δημοκρατία”, πρόσθεσαν έναν ακόμη κρίκο στην αλυσίδα των επιθέσεων εναντίον της Δημοκρατίας. Καταδικάζουμε απερίφραστα τέτοιου είδους φασιστικές επιθέσεις που στρέφονται εναντίον της ελευθερίας του τύπου», δήλωσε ο κ. Πέτσας.

Παρέμβαση μέσω twitter έκανε και ο Νίκος Δένδιας

Αντίθετος και ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης

«Η επίθεση εναντίον της εφημερίδας Δημοκρατία προσβάλλει την ελευθεροτυπία, έννοια κομβική για το ίδιο το δημοκρατικό πολίτευμα. Ενέργειες σαν κι αυτές υπονομεύουν το δημόσιο διάλογο και είναι αυτονόητα καταδικαστέες

Η «Ελληνική Λύση» έκανε λόγο για ανθέλληνες θέλουν να ελέγξουν τον τύπο

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΥΣΗ καταδικάζει με τον πιο απερίφραστο τρόπο και εκφράζει την αγανάκτησή της για την επίθεση των «γνωστών – αγνώστων» στα γραφεία της εφημερίδας ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ!

Η εφημερίδα “άνοιξε πόλεμο” μαχόμενη για τα Εθνικά θέματα, την διαφάνεια στον Τύπο και τον πόλεμο σε γνωστούς ολιγάρχες και ξαφνικά οι “αντιεξουσιαστές” επιτέθηκαν εναντίον της εφημερίδας! Ποιους βολεύει αυτό; Τους ανθέλληνες, αυτούς που θέλουν να ελέγξουν τον τύπο ή τους ολιγάρχες; Πάντως όχι την ίδια τη Δημοκρατία! Όσο και να εξυπηρετούν οι “αντιεξουσιαστές” το σύστημα, η εφημερίδα «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ» και η Δημοκρατία δεν τρομοκρατούνται!

Δείτε επίσης: Προανακριτική για Παπαγγελόπουλο χωρίς… Παπαγγελόπουλο – Ούτε ο Αγγελής αναφέρθηκε στον πρώην υπουργό

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ