Διονύσης Ατζαράκης: «Μου έχουν πει ότι δεν έχω χιούμορ! Oι άνθρωποι συνήθως λένε βλακείες»

Όσα είπε για το χιουμοριστικό βίντεο με τον Κασσελάκη και την συνεργασία του με την Χάρις Αλεξίου.

Must Read

Ο Διονύσης Ατζαράκης είναι γνωστός για τα χιουμοριστικά βίντεο που δημιουργεί, μέσα από τα οποία σατιρίζει, με τον δικό του μοναδικό τρόπο, την επικαιρότητα.

Ένα από τα θέματα που έθιξε μέσα από τα βίντεο του ήταν το «φαινόμενο Κασσελάκη». Για την απόφασή του να ασχοληθεί με τον πρόεδρο της αντιπολίτευσης μίλησε στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη, «Night Out», δηλώνοντας πως: «Ένιωθα από την αρχή που εμφανίστηκε ο Κασσελάκης ότι κάτι υπάρχει εδώ να γίνει. Στην αρχή δεν ήταν καλό timing για να μην φαίνεται ότι παίρνω θέση. Μετά που τα μίντια τον ακολουθούσαν παντού από το πώς πίνει τον καφέ του μέχρι τι προπονήσεις κάνει, λέω εδώ είμαστε. Μάζεψα πολλά πράγματα από δηλώσεις και ενσταντανέ από δημοσιογράφους. Τα μάζεψα όλα αυτά και είπα κάτι έχουμε εδώ. Είχε να κάνει περισσότερο με την περσόνα του στα μίντια».




Μία από τις πολύ όμορφες συνεργασίες του ήταν κι εκείνη με την Χάρις Αλεξίου.

«Ήταν μια πάρα πολύ ωραία συνεργασία και αυτό που μου έκανε εντύπωση εξ αρχής είναι το πόσο αδιανόητα cool είναι η Χάρις Αλεξίου. Αδιανόητα cool. Όλο αυτό ξεκίνησε όταν είχα κάνει εγώ κάπου μια παράσταση stand up και είχε έρθει να μας δει. Ήρθε ενθουσιασμένη μετά στα παρασκήνια. Οπότε την επόμενη ημέρα με πήρε τηλέφωνο ο γιος της για να μου πει “επειδή θα βγάλει έναν δίσκο τώρα στα κοντά, υπάρχει κάτι που πιστεύεις ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε; Κάπως σαν βίντεο μαζί και ενδεχομένως και σαν άτυπο πρόμο, ας πούμε, του δίσκου;”.

“Το μόνο πράγμα που θα έβλεπα πως θα μπορούσε να έχει νόημα θα ήταν το να πάρω όντως συνέντευξη από τη μητέρα σου αλλά να είναι κάτι φουλ αστείο”, του είπα. Δηλαδή γραμμένο σενάριο όλο, να της το στείλω και είναι σαν σκετσάκι.

Μου λέει λοιπόν, “ωραία, στείλε”. Γράφω ένα πρώτο προσχέδιο, τους άρεσε και μου είπε “βάλε κι άλλο άμα θες”. Οπότε αυτό που είδατε εσείς ήταν ένα δεύτερο draft, ακόμα πιο χιουμοριστικό. Στην αρχή ήμουν λίγο επιφυλακτικός αλλά είδα ότι ήταν πάρα πολύ άνετη οπότε έχωσα και βγήκε κάτι πολύ ωραίο. Βοηθάει πάρα πολύ που ξέρει και η ίδια τα κωμικά παιξίματα, τα καταλαβαίνει και είναι πολύ καλή ηθοποιός. Έχει πολύ καλό ένστικτο», είπε ο κωμικός για την συνύπαρξη με την γνωστή τραγουδίστρια.




Ωστόσο πολλοί είναι εκείνοι που θεωρούν ότι ο Διονύσης Ατζαράκης δεν έχει χιούμορ. Πως διαχειρίζεται την σκληρή κριτική;

«Μου αρέσει το χιούμορ οπότε αναπόφευκτα το ενσωματώνω και στην προσωπική μου ζωή. Ελπίζω όχι σε τρομακτικό βαθμό. Θα σοβαρευτώ κιόλας αλλά δεν είναι λίγες οι φορές που θα χρησιμοποιήσω το χιούμορ για να ελαφρύνω μια κατάσταση. Μου έχουν πει ότι δεν έχω χιούμορ! Πρέπει να φιλτράρεις από ποιον έρχεται η κριτική. Βοηθάει η κριτική να βελτιωθούμε αλλά οι άνθρωποι συνήθως λένε βλακείες», είπε χαρακτηριστικά.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This