Beef Πετρουστέλι – Πιερίδη: «Για να ασχολείσαι τόσο πολύ μαζί μου κάπου αυτό σε βοηθάει»

Must Read

Η Μαριάντα Πιερίδη φαίνεται πως ξεπέρασε τον χωρισμό της με τον Δημήτρη Κατραβέση και σε αυτό την βοήθησε ο Πάνος Ιωάννου με τον οποίο έχει σχέση εδώ και δύο μήνες.

Οι δυο τους περνούν αρκετό χρόνο μαζί και το τριήμερο της 25ης Μαρτίου αποφάσισαν να το περάσουν μαζί εκτός Ελλάδος. Το ερωτευμένο ζευγάρι λοιπόν ταξίδεψε μέχρι το Λονδίνο και σύμφωνα με την τραγουδίστρια πέρασαν πάρα πολύ όμορφα.

«Στο Λονδίνο πέρασα πάρα πολύ όμορφα. Δε θέλω να συζητήσω αν ήταν το πρώτο, δεύτερο, τρίτο ή δέκατο ταξίδι. Πέρασα πάρα πολύ ωραία, ήταν μια πολύ ωραία απόδραση. Πέρασα πάρα πολύ ωραία το τριήμερο. Με τιμά το ότι υπάρχουν φωτογραφίες. Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον. Είναι ωραίο. Θα ήταν αγένεια να πω ότι ενοχλούμαι» είπε η τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα».

Τις δηλώσεις της σχολίασε η Φλορίντα Πετρουτσέλι η οποία τόνισε πως θα έπρεπε να διαχωρίζει τα επαγγελματικά από τα προσωπικά.

«Γενικά όταν σου κάνουν κριτικές, νομίζω ότι δεν είναι κάτι που σε ευχαριστεί. Αλίμονο. Απλά αυτό που θέλω να πω στη Μαριάντα Πιερίδη -που τη συμπαθώ- γιατί της δόθηκε μία ευκαιρία και την έχει πάρει από τα μαλλιά, ότι πολλές φορές από μία κριτική ενός άσχετου ανθρώπου, μπορείς να δεις και κάποιες αλήθειες που δεν τις έχεις σκεφτεί» ανέφερε αρχικά η δημοσιογράφος.

«Πήγε σε αυτή τη βραδινή έξοδο και έλεγε ότι δε θέλει να απαντήσει… Όταν όμως δίνεις φόρα παρτίδα την προσωπική σου ζωή, μετά είναι πολύ δύσκολο να λες “δεν θέλω να απαντήσω”, ούτε να το πάρεις πίσω. Οπότε το λέω πραγματικά παιδιά με πολλή αγάπη, όταν είσαι δημόσιο πρόσωπο, θα σου πει κάποιος ότι η δουλειά είναι δουλειά και η προσωπική ζωή, προσωπική ζωή… Δεν είναι ωραίο από τη στιγμή που η Μαριάντα Πιερίδη έχει βγει στην τηλεόραση, να ασχολούμαστε μόνο με την προσωπική της ζωή. Δηλαδή την απιστία, τον πρώην της, τα ταξίδια της, τον νυν της. Πρέπει να είναι λίγο πιο ισορροπημένο το επάγγελμα με την προσωπική της ζωή», πρόσθεσε στην συνέχεια.

«Την άποψή μου τη λέω με πολύ σεβασμό χωρίς να θέλω να στενοχωρήσω ή να προσβάλλω τον άλλον… Και νομίζω ότι τα καταφέρνω… Από εκεί και πέρα, η κοπέλα ενοχλήθηκε» κατέληξε.




Η Μαριάντα Πιερίδη απάντησε στην Φλορίντα Πετρουστέλι μέσω ενός story που δημοσίευσε στο instagram account της.

«Κατ’ αρχήν χαίρομαι που βοηθάω στην επαγγελματική σου σταδιοδρομία. Προφανώς για να ασχολείσαι τόσο πολύ μαζί μου κάπου αυτό σε βοηθάει. Από κει και πέρα, δεν έχω να δικαιολογηθώ για τίποτα. Θα απαντά όποτε θέλω να απαντάω και δεν θα απαντάω όποτε δεν θέλω να απαντάω, απλά πράγματα.

Το μόνο λοιπόν που έχω να πω, είναι το εξής: Εννοείται πως θα μοιραστώ ένα σοβαρό πρόβλημα που περνάω. Γιατί θεωρώ ότι με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσω μια άλλη γυναίκα να αντιμετωπίσει και να κοιτάξει κατάματα το δικό της πρόβλημα. Η γυναικεία αλληλεγγύη και θέματα που έχουν να κάνουν με παιδιά για μένα είναι πάνω από όλα.

Όπως επίσης αντίστοιχα διαχειρίζομαι και τη χαρά μου. Χαίρομαι να τη μοιράζομαι. Η χαρά, όπως λέει και ένα ρητό, είναι σαν το φρεσκοζυμωμένο ψωμί όταν το βάλεις στο φούρνο, ανοίγεις όλα τα παράθυρα. Αν η άποψη του καθενός είναι διαφορετική από τη δική μου, ποσώς με ενδιαφέρει. Δε θα κατακρίνω τη δική σου άποψη, μην κατακρίνεις την δική μου. Ευχαριστώ εκ τον προτέρων» έγραψε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This