Survivor: Η ομάδα που κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας και η παίκτρια που αποχώρησε

Η παίκτρια που έκανε την ανατροπή!

Must Read

Οι κόκκινοι παρόλο που κέρδισαν την τελευταία ασυλία, κατηγόρησαν εμμέσως πλην σαφώς, ότι αποσκοπούσαν κάπου με το να αφήσουν εκτός αγωνίσματος τις γυναίκες.

Ο Αλέξης Παππάς ήταν από τους παίκτες που εξέφρασαν τον προβληματισμό τους αλλά δεν πείστηκε από την εξήγηση που έδωσε η αντίπαλη ομάδα.

Ο ηθοποιός μάλιστα φαίνεται να αμφισβητεί τον τραυματισμό της Χρύσας και μιλώντας στην κάμερα του Survivor, ανέλυσε εάν θα μονομαχήσει η όχι η νεαρή παίκτρια για να παραμείνει στο παιχνίδι.




Η Χρύσα από την μεριά της εξήγησε το σκεπτικό της ομάδας της για την ψήφισή της, αδιαφορώντας για όσα ειπώθηκαν, στο προχθεσινό συμβούλιο από τους παίκτες της κόκκινης ομάδας.




Η Σταυρούλα από την μεριά της εξέφρασε το παράπονό της επειδή δεν την ψήφησαν οι συμπαίκτες της ενώ το είχε ζητήσει.




Η Αναστασία φαίνεται πως είναι δυσαρεστημένη με το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας καθώς θεωρεί πως από την στιγμή που οι γυναίκες είναι τραυματισμένες δεν θα έπρεπε να ψηφιστούν και η μονομαχία να είναι αντρική υπόθεση.

Την άποψή της εξέφρασε στους συμπαίκτες της αλλά δεν είχε την έκβαση την οποία ήθελε αφού ο Θοδωρής Τουρκογέωργος αποχώρησε εκνευρισμένος από την συζήτηση.

«Αυτή τη στιγμή ποιος έχει τα χαμηλότερα στατιστικά στην ομάδα; Ένα συγκεκριμένο άτομο. Μισό λεπτό! Μισό λεπτό! Να σου ολοκληρώσω την άποψη μου; Εγώ σε άφησα να ολοκληρώσεις;» τόνισε ο παίκτης της μπλε ομάδας απευθυνόμενος προς την Αναστασία, με εκείνη να τον διακόπτει συνεχώς.

«Εντάξει, δεν έχει νόημα. Έλα, πες! Μιλήστε μόνοι σας» αναφώνησε ο Θοδωρής και αποχώρησε από την καλύβα με την συμπαίκτρια του να υπογραμμίζει πως «δεν είναι νορμάλ αυτό».

«Ήρθαμε σε αντιπαράθεση. Είχε την άποψη της, την οποία άκουσα και όταν ήρθε η ώρα να πω τη δική μου, δεν με άφησε να ολοκληρώσω και δεν με άφησε καν να την ακούσει. Θεώρησα ότι αυτό είναι ασέβεια προς το πρόσωπο μου και έτσι αποχώρησα από τη συζήτηση γιατί ήθελα να κάνω διάλογο, όχι μονόλογο» είπε στην συνέχεια στο προσωπικό του que ο παίκτης της μπλε ομάδας.

Παρόλα αυτά η Αναστασία έκανε κίνηση να τον προσεγγίσει με αποτέλεσμα να λήξει η οποια διαμάχη είχε δημιουργηθεί μεταξύ τους.




Για ένα πολύ σημαντικό έπαθλο είχαν να αγωνιστούν χτες οι παίκτες του Survivor γι’ αυτό έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό.

Όπως αποκάλυψε ο Γιώργος Λιανός, όποια από τις δύο ομάδες κέρδιζε θα είχε την δυνατότητα να λάβει φωτογραφίες αλλά και και ηχητικά μηνύματα από τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Στο άκουσμα αυτό, όλοι οι παίκτες έβαλαν τα κλάματα από συγκίνηση.










Ανάμεσά τους και η Κατερίνα Δαλάκα η οποία σημείωσε πως: «Θα παλέψουμε πάρα πολύ. Έχω περάσει πάρα πολύ καιρό εδώ και έχω χάσει πάρα πολλές στιγμές από την οικογένειά μου, οπότε…Θα κάνουμε τα πάντα, γιατί ότι κάνουμε ο καθένας εδώ ξεχωριστά νομίζω ότι είναι όλα για την οικογένειά μας και για τους ανθρώπους μας».




Η Σταυρούλα παρόλο που δεν μπορούσε να παίξει εξαιτίας του τραυματισμένου γονάτου της, αποφάσισε με δική της ευθύνη να μπει στον αγώνα και κατάφερε τελικά να πάρει τον τελικό πόντο.

Έτσι λοιπόν οι μπλε είχαν την ευκαιρία να δουν και να ακούσουν τα αγαπημένα τους πρόσωπα.




Μπορεί η μπλε ομάδα να χάρηκε με τη νίκη της, ωστόσο μία από τις παίκτριές τους πήρε τον δρόμο της επιστροφής.

Η Αναστασία, η Χρύσα, η Ευγενία από την μπλε ομάδα και η Aira από την κόκκινη ομάδα, ήταν οι παίκτριες που θα έπρεπε να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο παιχνίδι.

Τελικά εκείνη που δεν τα κατάφερε ήταν η Ευγενία.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This