Survivor-Η επική απάντηση της Ασημίνας για τους σύντομους γάμους: «Κάτσε να σκεφτώ τους γάμους του Δάντη, να σου πω»

Η 4η υποψήφια προς αποχώρηση!

Must Read

Παρόλο που η Αναστασία ξενέρωσε με την υποψηφιότητά της για αποχώρηση, θεώρησε πως δίκαια πήραν αυτήν την απόφαση οι συμπαίκτες της.

«Στο χθεσινό συμβούλιο, έπειτα από συνεννόηση με την ομάδα, ανάμεσα σε μένα, την Σταυρούλα και τη Χρύσα αποφασίσαμε να ψηφιστώ εγώ. Θεωρώ ότι στη συγκεκριμένη φάση ήταν και το πιο “δίκαιο” γιατί η Χρύσα ταλαιπωρείται από έναν τραυματισμό οπότε θεωρώ ότι δεν μπορεί να υπερασπιστεί στο 100% τον εαυτό της ενώ δεν έχει αγωνιστεί καν. Για τη Σταυρούλα έχουμε αποφασίσει, τόσο ο γιατρός όσο και εμείς σαν ομάδα, να την προστατεύσουμε παίρνοντας μέχρι και πέναλτι για να γίνει όσο πιο γρήγορα γίνεται καλύτερα το γόνατο της. Σε μένα εμφανίζονται κάποιοι τραυματισμοί αλλά σε αυτή τη φάση είμαι η μόνη που αγωνίζομαι οπότε θα το θεωρούσα και άδικο να βγει υποψήφια μία από τις υπόλοιπες κοπέλες», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του Survivor.

«Πείραξε τους Κόκκινους το γεγονός ότι δεν ψηφίστηκε η Χρύσα, παρόλα αυτά, εάν ψηφιζόταν η Χρύσα, πάλι θα τους πείραζε επειδή είναι τραυματίας. Εγώ προσωπικά ψήφισα την Αναστασία και ο λόγος είναι ότι έχω δει την Χρύσα ότι ζορίζεται πάρα πολύ και δεν θεωρώ ότι υπερβάλει με τον πόνο. Πραγματικά την έχω δει ότι πονάει οπότε θα ήταν λάθος από μένα να την ψηφίσω, την θεωρώ και φίλη μου και δεν μπορεί να δώσει το 100% του εαυτού της.

Οπότε σαν μόνη επιλογή είχε μείνει η Σταυρούλα και η Αναστασία. Η Σταυρούλα είναι πολύ κοντά σε μένα, όπως και εγω πολύ κοντά σε εκείνην, οπότε δεν μπόρεσα να την δώσω υποψήφια και επέλεξα την Αναστασία», είπε ο James στο προσωπικό του que εξηγώντας τους λόγους που ψήφησε την Αναστασία.




Ρεπό πήραν οι παίκτες του Survivor από τα αγωνίσματα και ξεκουράστηκαν παίζοντας τα παιχνίδια της Καραϊβικής.

Οι παίκτες άφησαν για λίγο πίσω τις όποιες κόντρες είχαν δημιουργηθεί μεταξύ τους και διασκέδασαν με τις ερωτήσεις του Γιώργου Λιανού.

Την ώρα της αναμέτρησης της Ασημίνας με τον Ντάνιελ ο παρουσιαστής τους ρώτησε: «Λοιπόν, θέλω να μου πείτε πόσο διήρκεσε ο πιο σύντομος γάμος στην ιστορία;».

«Τυχαίο, ότι έπεσε σε εμένα αυτή η ερώτηση ε; Δεν έχω παντρευτεί. Κάτσε να σκεφτώ τους γάμους του Χρήστου, να σου πω», είπε με χιούμορ η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Από τη μεριά του ο Γιώργος Λιανός απάντησε: «Καθόλου άβολα δεν νιώθει αυτή τη στιγμή, τα φιλιά μας».




Στην συνέχεια οι παίκτες των δύο ομάδων πήγαν στον στίβο μάχης για να αγωνιστούν για την τέταρτη ασυλία.

Οι κόκκινοι υπερείχαν τους μπλε με διαφορά…




Οι κόκκινοι ωστόσο κατηγόρησαν τους μπλε ότι «παραιτήθηκαν» από τον αγώνα ενώ οι μαχητές εξήγησαν πως θεώρησαν σωστό να προστατεύσουν τα κορίτσια της ομάδας που έχουν τραυματιστεί.




Συνεπώς οι μπλε βρέθηκαν στην δύσκολη θέση να ψηφήσουν ακόμη μία φορά μία από τις συμπαίκτριές τους για αποχώρηση.

Πριν ξεκινήσει η διαδικασία της ψηφοφορίας υπήρξε μία διαφωνία ανάμεσα στις δύο ομάδες σχετικά με τις μπλε πρακτικές για την ψηφοφορία, με τον Γιώργο Παπαχαραλάμπους να σχολιάζει πως: «Σήμερα η κατάσταση θα είναι οριακή αλλά θαρρώ ότι ενδόμυχα οι μπλε έχουν καταλάβει ότι έχουν εκτεθεί. Θεωρώ ότι θα γίνει ο εκθρονισμός της βασίλισσας και θα πάρουν την ομάδα στα χέρια τους οι στρατιώτες».




Τελικά οι μπλε έστειλαν στον τάκο την Χρύσα.

«Πήραμε μεγάλο ρίσκο εχθές, περίμενα όλοι να με ψηφίσουν», είπε μεταξύ άλλων η νεαρή παίκτρια μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This