Survivor: Μαίνεται η κόντρα του Σταμάτη με του James και φρόντισε ο Παππάς γι’ αυτό… – Η 3η υποψήφια

«Σε μπαρ δούλευα πριν μπω οπότε είμαι πολύ περήφανη μέχρι εδώ που έχω φτάσει και με την απόδοση μου μέχρι στιγμή», δήλωσε η Άιρα.

Must Read

H Άιρα είναι η δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση γι’ αυτήν την εβδομάδα και απ’ ότι φαίνεται το πήρε πολύ θετικά αφού όπως παραδέχτηκε και η ίδια στην κάμερα του Survivor, ότι σε σχέση με τις συμπαίκτριές της είναι η πιο αδύναμη αγωνιστικά.

«Eίμαι πάλι υποψήφια! Δεν έχω όμως κανένα θέμα που με ψήφισαν οι συμπαίκτες μου. Εξάλλου είχε γίνει και πριν από δυο εβδομάδες. Σε σχέση με τα υπόλοιπα κορίτσια έχουμε πολύ στενά περιθώρια.

Τα άλλα κορίτσια της κόκκινης ομάδας είναι πάρα πολύ καλά αγωνιστικά και παίζουν σε όλα τα flag race γιατί πλέον δεν έχουμε και πολλές επιλογές για το ποιες θα παίξουν και ποιες δεν θα παίξουν σε αυτά. Συνήθως εμένα με παίρνουν και για πέναλτι.

Εντάξει, δεν είμαι ούτε πρωταθλήτρια ούτε κάτι άλλο. Σε μπαρ δούλευα πριν μπω οπότε είμαι πολύ περήφανη μέχρι εδώ που έχω φτάσει και με την απόδοση μου μέχρι στιγμή», είπε χαρακτηριστικά η παίκτρια της κόκκινης ομάδας.




Ο Αλέξης Παππάς απ’ ότι φαίνεται πέτυχε τον σκοπό του και έκανε μαλλιά κουβάρια τους μπλε. Ο ηθοποιός υποστηρίζει σθεναρά τον Σταμάτη βάζοντας στο στόχαστρο τον James, με τον παίκτη της μπλε ομάδας να ενστερνίζεται τις απόψεις του παίκτη της κόκκινης ομάδας με αποτέλεσμα η σχέση μεταξύ του Σταμάτη και του James να είναι τεταμένη.

Οι δύο παίκτες της μπλε ομάδας μάλιστα αντάλλαξαν πυρά λίγο πριν ξεκινήσει ο τρίτος αγώνας ασυλίας.

«Δεν κάναμε κάποια συζήτηση χθες με τον Τζέιμς, δε νομίζω ότι έχω να πάρω κάποια απάντηση. Είναι αληθοφανές αυτό, που γίνεται!», είπε αρχικά ο Σταμάτης.

«Γιώργο είμαι 27 χρονών και εμμονική σχέση είχα μόνο στο Survivor του 21′ και τώρα στου 24′. Τι να σου πω…Τον Αλέξη Παππά εννοώ και τον Σταμάτη», είπε στη συνέχεια ο Καφετζής.

«Εγώ όταν με ενοχλεί κάτι το λέω. Με ενόχλησε αυτό που έγινε με τον Τζέιμς και το λέω», είπε ο Σταμάτης.

Τέλος ο Καφετζής απάντησε: «Δε με ενδιαφέρει αυτό που λέει ο Σταμάτης, ότι δε βάζω την ομάδα πάνω από όλα, ενώ κοιτάω να φτάσω πρώτος στους 12 πόντους...Ο Αλέξης είναι ηθοποιός, αλλά εσύ είσαι καλύτερος ηθοποιός από μου φαίνεται».

Ο Σταμάτης του απάντησε: «Εγώ δεν έχω έρθει να κάνω κανέναν actor εδώ μέσα».




Κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Παππάς ήθελε να ρίξει κι άλλο λάδι στη φωτιά…

Ο Αλέξης Παππάς έτυχε να αγωνιστεί με τον James και να τον νικήσει. Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας μετά τη μονομαχία του με τον πρίγκιπα του reality επιβίωσης, έδωσε το χέρι του στον Σταμάτη. Μία κίνηση που έκανε τόσο τους μπλε αλλά όσο και τους κόκκινους να απορήσουν




Οι εντάσεις των μπλε και η άσχημη ψυχολογία που έχουν φαίνεται πως τους έχουν επηρεάσει… Οι μαχητές παρόλο που προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό δεν κατάφεραν να κερδίσουν την πολυπόθητη ασυλία.

Έτσι λοιπόν ο αγώνας έληξε υπέρ των κόκκινων με σκορ 12-10.




Έτσι λοιπόν οι μπλε κλήθηκαν να ψηφήσουν μία από τις γυναίκες παίκτριές της ομάδας τους για αποχώρηση. Η κάλπη μίλησε και η Αναστασία Τσέρου θα βρεθεί στον τάκο μαζί με την Ευγενία Μπόρλα και την Άιρα.

«Νιώθω ξενερωμένη, 100%! Το ξέρουν και τα παιδιά το έχουμε συζητήσει. Καλώς ή κακώς δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να ψηφίσω την Χρύσα, η Σταυρούλα θα ήταν δώρο άδωρο να μπει σε μια τέτοια διαδικασία οπότε η επιλογή ήξερα ότι θα είμαι εγώ» σημείωσε χαρακτηριστικά η παίκτρια της μπλε ομάδας του Survivor.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This