Survivor: Άνω κάτω οι μπλε εξαιτίας του Αλέξη Παππά – Η 2η υποψήφια προς αποχώρηση

Το ειδύλλιο Σταυρούλας-Περππατάρη φέρνει προστριβές στις δύο ομάδες...

Must Read

Όλοι οι παίκτες του Survivor έχουν παρατηρήσει το ειδύλλιο ανάμεσα στον Γιάννη Περπαταρη και την Σταυρούλα και φυσικά δεν έχει μείνει ασχολίαστο. Οι δύο παίκτες της αντίπαλης ομάδας δεν μπορούν να κρύψουν την συμπάθεια που τρέφει ο ένας για τον άλλον και αυτό φαίνεται και στα αγωνίσματα αφού στο προχθεσινό flag race που έπαιξαν ως αντίπαλοι αλλά το διασκέδασαν…







Η οικειότητα μεταξύ των δύο παικτών έχει προκαλέσει αντιδράσεις με τους μπλε να μην σταματούν τα πειράγματα ενώ οι κόκκινοι φάνηκε να πειράχτηκαν από την στάση του συμπαίκτη τους.










Ο Γιώργος Γκιουλέκας ωστόσο πήρε το μέρος του Γιάννη και της Σταυρούλας και δεν δίστασε μάλιστα να έρθει σε αντιπαράθεση με τον Αλέξη Παππά.

«Χθες τελείωσε το ματς και έκλαιγε, εγώ την είδα στον γιατρό, ήταν βουρκωμένη δέκα λεπτά. Θεωρώ πολύ άδικο αυτό που είπατε για την Σταυρούλα», είπε ο Γιώργος Γκιουλέκας.

Και ο Αλέξης Παππάς αντέδρασε: «Σχολιάζω αυτό που είπε ο Σταμάτης, γιατί πιάνεσαι από τον λαιμό σου; Γιατί νιώθεις ότι απειλείσαι και αμύνεσαι αυτή τη στιγμή; Εσύ πετάχτηκες να μου την πεις. Πού είναι το πρόβλημα; Κατηγόρησα κάποιον;»




Η Σταυρούλα δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τα σχόλια των παικτών της κόκκινης ομάδας και το εξέφρασε στο προσωπικό της que.

«Χθες στο συμβούλιο συνειδητοποίησα ότι φταίω για ακόμα μία φορά; Δεν έχω καταλάβει… Μάλλον δεν είμαι αρκετά σοβαρή όταν μπαίνω στον αγώνα. Στο flag εν τω μεταξύ πήρα και προβάδισμα, δεν είναι ότι έμεινα πίσω. Θα είχα μπει πρώτη στα τριγωνάκια στο επόμενο εμπόδιο, όπου εκεί έγινε το σούσουρο και έκαναν έναν χαμό κάποιοι Κόκκινοι. Θεωρώ ότι ορισμένοι με περιμένουν στη γωνία για να πουν κάτι για μένα, σε οτιδήποτε κάνω», είπε αρχικά.

Η Σταυρούλα κατέληξε λέγοντας: «Δεν νομίζω ότι έχω δείξει ποτέ ότι δεν μπαίνω αρκετά σοβαρή, ότι δεν με νοιάζει η ήττα της ομάδας ή η δική μου. Έχω παλέψει για τις ομάδες που έχω έρθει στο Survivor όλες τις χρονιές και όλα αυτά που ειπώθηκαν στο Survivor είναι άστοχα».

Το μέρος των κόκκινων φαίνεται πως πήρε και ο Σταμάτης ο οποίος τόνισε πως οι εν λόγω παίκτες μπορούν να κάνουν ότι θέλουν εκτός αγωνισμάτων.




Άρχισε το «βρώμικο» παιχνίδι ο Αλέξης Παππάς και αφού ξεκίνησε να κάνει αυτό που κάνει καλύτερα… να ρίχνει φιτιλιές.

Ο ηθοποιός έχει καταλάβει ότι οι περισσότεροι παίκτες από την μπλε ομάδα δεν έχουν σε μεγάλη εκτίμηση τον Σταμάτη κι έτσι πριν ξεκινήσει ο αγώνας έσπειρε διχόνοιες στην αντίπαλη ομάδα λέγοντας πως οι συμπαίκτες του επιχειρηματία δεν τον διαλέγουν για τα flag race καθώς τον θεωρούν αδύναμο, ενώ τον επιλέγουν για τα πιο εύκολα ματσαρίσματα προκειμένου να ανεβάσουν τα στατιστικά τους.

«Την προηγούμενη εβδομάδα δεν ήταν έτσι. Ανεβαίνει σταδιακά και πιστεύω ακράδαντα πως αν είχε support και από άλλα άτομα -πέρα από την Ευγενία και τον Θοδωρή-, θα ήταν ένας παίκτης με γρηγοράδα, στόχο και ψυχολογία», είπε μεταξύ άλλων ο παίκτης της κόκκινης ομάδας.

Ο Σταμάτης φαίνεται πως «τσίμπησε το δόλωμα» και ήρθε σε αντιπαράθεση με τους συμπαίκτες του τονίζοντας πως νιώθει αδικημένος ενώ ο Αλέξης έκλεισε με νόημα το μάτι στον Χριστόφορο γεγονός το οποίο είδε η Χρύσα και φυσικά τον «κάρφωσε».

«Μην ψαρώνεις, έκλεισε το μάτι στον Χριστόφορο», είπε αμέσως η νεαρή παίκτρια.




Ο ανταγωνισμός μεταξύ των δύο ομάδων είναι μεγάλος! Τόσο οι κόκκινοι όσο και οι μπλε έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό για να κερδίσουν τον δεύτερο αγώνισμα ασυλίας.

Παρόλο που η Σταυρούλα δεν έπαιξε στο χθεσινό αγώνισμα με απόφαση του James να πάρει πέναλτι, οι μπλε κατάφεραν να κερδίσουν τους κόκκινους.







Μετά το τέλος του αγώνα ο James σχολίασε τα όσα ειπώθηκαν από τον Αλέξη και τον Σταμάτη καθώς βρέθηκε στο στόχαστρο.

«Από τη μέρα που ήρθα δεν με συμπάθησε. Εγώ θεώρησα ότι έπρεπε να παίξει με τον Παππά, γιατί είναι πιο αργός, εκείνος αρπάχτηκε και θεώρησε ότι έχω μία προσωπική ατζέντα μαζί του. Παρόλα αυτά εμένα το μόνο που με ενδιαφέρει είναι να κερδίζει η ομάδα, όχι ποιος θα παίξει με ποιον, απλά κοιτάω ποιος είναι ο ευκολότερος τρόπος να φτάσουμε στον στόχο», είχε πει ο Τζέιμς Καφετζής στην κάμερα του Survivor.




Το σχέδιο του Αλέξη να φέρει τα πάνω κάτω στους μπλε μάλλον πέτυχε αφού ο Σταμάτης, έριξε πυρά κατά του James λέγοντας χαρακτηριστικά ότι: «Προσπαθεί συνεχώς να αποδείξει ότι είναι πιο δυνατός αγωνιστικά και έχει υψηλά στατιστικά. Γιατί; Φοβάται σε μία ενδεχόμενη ήττα ότι θα πρέπει να ψηφιστεί; Τζέιμς, με συγχωρείς, αλλά απ’ τα 30 παιχνίδια που έχει παίξει ο Ρικουνάκης, έχεις τα 15 μαζί του».

Τα λεγόμενά του όμως υποστήριξε και στο συμβούλιο του νησιού: «Αυτό που νιώθω από τον Τζέιμς, και αυτό που γίνεται είναι ότι προσπαθεί πάντα να βρει κάτι για να πει ότι κέρδισα από τύχη. Συνεχώς γίνεται αυτό. Προσπαθεί να δικαιολογηθεί λέγοντας ότι δεν ήμουν καλός, αλλά ήταν χειρότερος ο άλλος. Η ομάδα μου μού έδειξε εμπιστοσύνη, για τον δικό του λόγο ο Τζέιμς συνεχίζει να μην μου δείχνει. Με ενόχλησε ότι αμφισβητεί τη νίκη μου».

«Νομίζει ο Τζέιμς ότι είναι το στρατηγικό μυαλό; Που κοιτάει μόνο τα στατιστικά του; Δεν είμαστε χαζοί. Εννοώ ότι έχει στο μυαλό του μόνο πώς θα προστατέψει τον εαυτό του, και αυτό το αποδεικνύει το γεγονός πως τον ενάμιση μήνα που ήταν ο Νίκος Ρικουνάκης εδώ μέσα, έχει παίξει τα μισά παιχνίδια απέναντί του. Χαίρομαι να μπαίνω μέσα να αγωνίζομαι, άλλοι όμως δεν κοιτάνε να χαρούν το παιχνίδι, αλλά ένα imitation 60% για να πουν στην ομάδα τους να μην ψηφιστούν», πρόσθεσε στην συνέχεια με τον James να απαντά: «Από ποιον τα ακούει όλα αυτά; Δεν έχω βγει ποτέ να πω να κάψουμε τον Σταμάτη, γιατί ήξερα ότι θα γίνεις τούρμπο αν το πω. Όλοι μαζί αποφασίζουμε τα ματσαρίσματα, πολλές φορές δεν περνάει και το δικό μου. Από τότε που άλλαξαν οι ομάδες δεν έχω ασχοληθεί με τον Σταμάτη. Αν έχει ακούσει έστω ένας να κατηγορώ οποιονδήποτε στον πάγκο, να βγει να το πει. Ίσα-ίσα στα αγωνίσματα προσέχω να μην χαλάσει η ψυχολογία της ομάδας».




Οι μαχητές θεωρούν πως ο Σταμάτης συνεργάζεται με κάποιον τρόπο με τους Διάσημους με τον Σταμάτη να αιτιολογείται και να τονίζει πως: «Ακούστηκε ότι με χρησιμοποιεί ο Αλέξης για να τα κάνω “όπα” στην ομάδα μας. Με τον Αλέξη δεν έχω καμία σχέση, τον βλέπω μόνο στον αγώνα».

Όσο για το μάτι που έκλεισε με νόημα ο Αλέξης Παππάς στον Χριστόφορο, ο ηθοποιός ισχυρίστηκε ότι: «Το μάτι το έκλεισα στον Χριστόφορο, γιατί μου είπε ότι τελικά κάτι ισχύει απ’ όλα αυτά», με την Σταυρούλα να του απαντάει: «Ξέρεις πού να χτυπήσεις, και το κάνεις καλά».




Στην συνέχεια οι παίκτες της κόκκινης ομάδας κλήθηκαν να ψηφήσουν τον πιο αδύναμο παίκτη προς αποχώρηση και αυτήν δεν ήταν άλλη από την Άιρα.

«Το περίμενα, το αποτέλεσμα είναι φυσιολογικό. Θα είναι η δεύτερή μου μονομαχία. Δεν θέλω να παίξω με τίποτα με κάποια από την ομάδα μου, οπότε ελπίζω να πάμε και να κερδίσουμε τις επόμενες ασυλίες. Δεν έχω θέμα, θα κατέβω κι εγώ» ανέφερε η Aira Adomaityte μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This