Σάλος με τα καρφιά του Βαγγέλη Περρή – Η πληρωμένη απάντηση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου

Must Read

Τα καρφιά του πέταξε πριν λίγες ημέρες ο Βαγγέλης Περρής για την ενδεχόμενη επιστροφή της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου και της Ιωάννας Μαλέσκου στην τηλεόραση, καθώς τα ονόματά των δύο παρουσιαστριών ακούγονται έντονα για την παρουσίαση του νέου reality «TV Stars παρουσιάστε».

«Εγώ της εύχομαι να ασχοληθεί με την οικογένειά της, είναι μια πολύ καλή επιλογή αυτή και σιγά σιγά μπορεί να βρει τον δρόμο της. Δεν νομίζω ότι θα είναι καλή η εμπλοκή στη συγκεκριμένη εκπομπή. Η συγκεκριμένη εκπομπή βαδίζει στα χνάρια μια εκπομπής που είχε αποτύχει, με πολύ κατά συστατικά, το «TV stars παρουσιάστε» -προφανώς δεν υπάρχουν δικαιώματα γιατί νομίζω ότι ήταν εξαιρετικής κοπής το συγκεκριμένο reality- και το κάνουν μόνο με κορίτσια. Τα κορίτσια, απ’ ό,τι μου προκύπτει τα αναζητούν όχι μέσω αγγελιών αλλά σε διάφορα πρακτορεία μοντέλων.

Στην κυρία Μαλέσκου ταιριάζει πάρα πολύ γιατί ακριβώς είναι μια εκπομπή του περιθωρίου και θα είναι καλό να κάνει βήματα από την αρχή. Να πάει σε κάτι μικρό να μάθει τα μυστικά του επαγγέλματος. Ένα από τα μυστικά του επαγγέλματος είναι και το πεζοδρόμιο -κακώς το εννόησε με άλλον τρόπο γιατί προφανώς δεν έχει την εμπειρία την τηλεοπτική» είχε πει χαρακτηριστικά ο δημοσιογράφος, στην εκπομπή «Πρωινό».

Οι δηλώσεις του αυτές προκάλεσαν ποικίλες αντιδράσεις. Τα όσα ειπώθηκαν από τον δημοσιογράφο συζητήθηκαν στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», με την Ελεονώρα Μελέτη να σημειώνει πως: «Έχω την εντύπωση πως ο Βαγγέλης πέταξε το καρφάκι του και μετά το πέρασε γυαλόχαρτο για να μην τσιμπάει πολύ».

«Το έχω πει πολλές φορές ότι η Ιωάννα έπεσε στα βαθιά. Πήγε κατευθείαν να έχει κεντρικό ρόλο σε εκπομπή. Την εκπομπή της στην Κρήτη την είχαμε δει μέσα από τον Μουτσινά», σχολίασε από την μεριά της η Φλορίντα Πετρουτσέλι.

«Δεν έχει κανένα θέμα ούτε με την κ. Μαλέσκου, ούτε με καμία κυρία. Ο Βαγγέλης Περρής τα λέει στη νύφη για να τα ακούει η πεθερά. Το θέμα του είναι με την Barking Well και τον Νίκο Κοκλώνη, το έχει δείξει με τη στάση του. Ήθελε πολύ να πει πως είναι μία εκπομπή περιθωρίου -και επειδή είναι αυτός ο άνθρωπος κι αυτό το μυαλό που ξέρει να φτιάχνει γρήγορα επιχείρημα στον αέρα- ήθελε να πει ότι δεν ψάχνετε παρουσιάστριες αλλά μοντελάκια» τόνισε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με την Αφροδίτη Γραμμέλη να ξεσπάει τονίζοντας πως: «Νομίζω ότι χτυπά και την εκπομπή και την Ιωάννα και την Κωνσταντίνα. Εγώ δεν κατάλαβα. Μία γυναίκα που έχει παιδιά πρέπει να κάθεται σπίτι; Δικαίωμά της είναι να γυρίσει και να κάνει εκπομπή. Εγώ Βαγγέλη μου αγαπημένε μου, που εκτιμώ πολύ το σχόλιό σου και την ευφυία σου, διαφωνώ απόλυτα. Όταν θα γεννήσει το παιδί της, δεν μπορεί να γυρίσει και να δουλέψει;»

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η Νανά Παλαιτσάκη, η οποία απευθυνόμενη στον Στέφανο Κωνσταντινίδη είπε πως: «Υποτιμάς τον εαυτό σου κάνοντας τον συνήγορο του Περρή. Βγαίνει, όμως, μισογύνης. Άρα, λες επειδή ο Βαγγέλης είναι θιγμένος και ριγμένος από τη διαχείριση που του έκαναν στο Open… Άρα, δεν είναι καθόλου αντικειμενικός».




Αντίθετος με τις απόψεις του Βαγγέλη Περρή φαίνεται πως είναι και ο Ετεοκλής Παύλου ο οποίος σχολίασε πως: «Ο Βαγγέλης Περρής είναι ένας άνθρωπος που έχει βαρύτητα η γνώμη του, προσπάθησα να δω πίσω από τα λόγια του. Κάπου όμως μου δημιουργήθηκε μία απορία, μου φάνηκε ότι είναι λίγο παραπάνω από σχολιασμός όλο αυτό. Τις λέξεις «περιθώριο» και «αποτυχία» είναι άσχημο να τις ακούς για οποιονδήποτε άνθρωπο… ότι θα κάνει κάτι περιθωριακό».

«Σου λέει: δεν πήγε τότε με Ψινάκη και Γερμανού… θα πάει τώρα με αυτές;», παρατήρησε η Ελένη Χατζίδου.

«Υπάρχει μία διάθεση να μειώσεις έναν άνθρωπο στην προσπάθεια που πάει να κάνει», τόνισε ο Ετεοκλής Παύλου αμέσως μετά.

«Ο τρόπος του Βαγγέλη Περρή δεν ήταν καθόλου ωραίος και σωστός. Αν θέλεις να πεις κάτι, μπορείς να το πεις διαφορετικά. Το να λες «άνθρωπος του περιθωρίου», να χρησιμοποιείς σπόντες, αιχμηρά σχόλια και να κρύβονται εκατό πράγματα πίσω από αυτά που λες… ε δεν είναι ωραίος τρόπος για κανέναν άνθρωπο», σχολίασε από την πλευρά της η Λιλή Πυράκη.

«Για μένα η σκέψη είναι ξεκάθαρη. Δεν είναι ωραίο να μιλάς έτσι για ανθρώπους και για project, γιατί εργάζεται τόσος κόσμος από πίσω. Δεν το θεωρώ χιουμοριστικό, ούτε μπορώ να το πάρω ανάλαφρα. Να σκεφτόμαστε λίγο αν θα μας άρεσε να μιλήσουν για εμάς έτσι», κατέληξε ο παρουσιαστής του «Breakfast @ Star».




Την δική της απάντηση για το «δηλητήριο» που έσταξε ο Βαγγέλης Περρής, έδωσε μέσω instastory η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε ένα story με ένα emoji φιδιού και μια ιστορία, γράφοντας «Πάντα επίκαιρο», χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τον δημοσιογράφο.

Τυχαίο; Δε νομίζω…

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This