Ο Παράδεισος των κυριών: Ο Σίμος πηγαίνει στο σπίτι του Ντίνου και ψάχνει την Αμαλία…

Must Read

Ο Σίμος ψάχνει παντού για να βρει την Αμαλία και η έρευνα τον έφερε στο κατώφλι του Ντίνου. Ο Ντίνος κρύβει την Αμαλία στην κρεβατοκάμαρα ενώ εκείνη το σκάει από το παράθυρο και πάει στο σπίτι της όπου μαθαίνει ότι η Μιράντα βρίσκεται στο νοσοκομείο εξαιτίας ενός τραυματισμού που είχε στο πόδι της. Η Αμαλία γεμάτη ενοχές τρέχει να βρει την μητέρα της στο νοσοκομείο. Μόλις μάθει ο Ντίνος ότι βρίσκεται εκεί η Αμαλία, πάει να την βρει… μόνο που λίγο πιο πίσω, στον ίδιο διάδρομο, βρίσκεται και ο Σίμος…

Στο μεταξύ ο Χριστόφορος μαθαίνει από τον Σωτήρη και τον Μηλιώνη, πως η Βικτώρια έχει σχέση με τον Δημοσθένη… Εκείνος, έξαλλος για άλλη μια φορά μαζί της, της ζητά να φύγει από το σπίτι και να πάρει μαζί της και την Στέλλα.







 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This