Survivor: Η 4η υποψήφια και ο άγριος τσακωμός του Παππά με τον Σταμάτη για τα «μάτια» της Ασημίνας

Ξέφυγαν οι παίκτες! Η «μ@λ@κ@σμ@ν@» και ψυχοπαθής Ασημίνα, η «π@τ@ν@» Σταυρούλα και ο «μ@λ@κ@ς» Σταμάτης

Must Read

Τσακωμό με βαρείς χαρακτηρισμούς αντάλλαξαν προχθές ο Χριστόφορος με τον Φάνη και ο πρώτος φαίνεται πως δεν το μετανιώνει.

«Ο Φάνης γυρνάει μου χαμογελάει και μου στέλνει φιλάκι. Του το είπα κιόλας ότι μάλλον με έχει μπερδέψει με μια συμπαίκτριά του και μου στέλνει φιλάκια. Κάτι που εμένα δεν μου αρέσει, ειδικά από άνδρα», είπε ο Χριστόφορος Ταξίδης για την λέξη «βλακάκο» με την οποία αποκάλεσε τον παίκτη της αντίπαλης ομάδας.




Ο Φάνης από την μεριά του αποκάλεσε τον Χριστόφορο ομοφοβικό ενώ ο Χριστόφορος θεωρεί πως ο Φάνης είναι το κλασικό πρότυπο πλουσιόπαιδου που στην ζωή του έχουν έρθει όλα με ευκολία.

«Βγήκαμε και ομοφοβικοί, πιο παλιά είχαμε βγει και εριστικοί. Σιγά σιγά γίνεται όλο και πιο πλούσιο το βιογραφικό μου. Η αλήθεια είναι πως όταν ο άνθρωπος μπαίνει σε ένα αδιέξοδο, σκέφτεται από κάπου να πιαστεί και ο Φάνης χθες πιάστηκε από μία λέξη που είπα και από μύγα έκανε ελέφαντα. Με είπε ομοφοβικό, κάτι που απέρριψε όχι μόνο η ομάδα μου αλλά και απέναντι ομάδα», είπε ο Χριστόφορος Ταξίδης.

Ενώ πρόσθεσε για τον Φάνη Μπολέτση: «Συνεχώς αναφέρεται στα πτυχία του στα μπάτσελορ του και στα μαγαζιά που διαχειρίζεται ως επιχειρηματίας. Εντάξει, του δόθηκε έτσι, δεν έχει δουλέψει σκληρά στη ζωή του για να τα κατακτήσει αυτά».




Σε αντίθεση με τον Χριστόφορο που έπρεπε να εργαστεί σκληρά για να μπορέσει να σπουδάσει και γενικότερα να επιβιώσει.

Ο παίκτης της κόκκινης ομάδας μιλώντας στην κάμερα του Survivor για τη ζωή του, αποκάλυψε πως: «Γεννήθηκα και μεγάλωσα στον Ασπρόπυργο σε μια οικογένεια με πολλή στήριξη και πολλή αγάπη. Δεν έχω παράπονο σε τίποτα. Λόγω δουλειάς αναγκάστηκε ο πατέρας μου να φύγει στο εξωτερικό, αυτό πιστεύω πως ήταν το μεγαλύτερο τραύμα από μικρή ηλικία που αντιμετώπισα.

Από 13 χρονών είχα μείνει με την μητέρα και την αδελφή μου, ξεκίνησα από πολύ νωρίς δουλειά για να μπορέσω να είμαι πιο ανεξάρτητος και να βοηθάω στο σπίτι».

«Ξεκίνησα να κάνω δουλειές βαριές. Πήγαινα σαν σερβιτόρος και σαν ντελίβερι, έχω δουλέψει σαν ελαιοχρωματιστής. Έχω κάνει πάρα πολλές σκληρές δουλειές.

Όσον αφορά τις σπουδές, δεν έχω μιλήσει ποτέ για αυτές τις οποίες αναγκαζόμουν και τις συνδύαζα με την εργασία για να μπορέσω να τα βγάλω εις πέρας. Πήγαινα στη σχολή μου, τα Σαββατοκύριακα και part time δούλευα πάλι σε άλλες δουλειές συνέχεια», ανέφερε στην συνέχεια.




Η κατάσταση όμως ξέφυγε και όταν ο James σχολίασε την αγωνιστικότητα της Ασημίνας η οποία, ενώ πήρε την ευθύνη να αγωνιστεί, παρόλο που ο γιατρός δεν της είχε δώσει το πράσινο φως, έφερε ήττες στην ομάδα της και μόλις άκουσε πως θα αγωνιστεί με την Σταυρούλα «την έκανε με ελαφρά πηδηματάκια».

Η Ασημίνα εκνευρίστηκε με το σχόλιο του James και του μίλησε επιθετικά με πολλούς από τους παίκτες της μπλε ομάδας να ισχυρίζονται ότι τον έβρισε, ωστόσο η ίδια το αρνήθηκε και αποχώρησε από το συμβούλιο του νησιού.

«Δεν ξύπνησα με πολύ καλή διάθεση, γιατί όλη την νύχτα προσπαθούσα να σκεφτώ και να επεξεργαστώ το τι μπορεί να είπα, ώστε να είπε αυτό το πράγμα ο Τζέιμς στο συμβούλιο, ότι εγώ είπα κάποια βρισιά. Ο Τζέιμς χτυπάει πάντα στον πόνο του άλλου. Μπορεί να δείχνω μεγαλόσωμη και δυνατή και να με βλέπουν όλοι σαν ένα δυνατό άνθρωπο, αλλά μέσα μου είμαι πολύ ευαίσθητη.

Τις ηθικές αξίες, που έχω πάρει από την οικογένειά μου, όταν τις προσπερνάει κάποιος, δεν μπορώ να μην απαντήσω. Επειδή έσκασα και γενικά, έχω σκάσει με πάρα πολλούς χαρακτηρισμούς σε αυτό το παιχνίδι, προσπαθούν να με τσιγκλήσουν και στο συγκεκριμένο θέμα. Απάνθρωπο και άνανδρο αυτό που κάνει ο Τζέιμς», είπε χαρακτηριστικά, επιβεβαιώνοντας έτσι πως τελικά ειπώθηκε αυτή η βρισιά.




Η Ασημίνα όμως δεν έδειξε μεταμέλεια και αντί να ζητήσει συγνώμη για τα «γαλλικά» που ξεστόμισε, λίγο πριν ξεκινήσει ο αγώνας έκανε επίθεση στον James και την Σταυρούλα.

«Δεν ήταν αυτός ο μόνος λόγος που αποχώρησα χθες. Νομίζω ότι έχει ξεχειλίσει το ποτήρι. Τα πράγματα ξεπερνάνε τις ηθικές μου αξίες. Έχω δεχθεί πάρα πολλά υποτιμητικά σχόλια και βρισιές στο παρελθόν, τις οποίες δεν έχει καταγράψει η κάμερα και αναφέρομαι συγκεκριμένα στη Σταυρούλα που βγαίνοντας από το συμβούλιο με είπε “μαλ@κισμένη” και ότι “δεν έχω γνωρίσει χειρότερο άτομο από εσένα”. Δεν θα αναφερθώ σε ένα άλλο σχόλιο που έχει κάνει άνθρωπος της ομάδας μου, άμα θέλει μπορεί να πάρει τον λόγο ο ίδιος και όταν καθόμουν και συζητούσα με την Κατερίνα Δαλάκα είχε έρθει ο Τζέιμς και με είχε αποκαλέσει ψυχοπαθή. Είναι κουβέντες που δεν τις έχει καταγράψει η κάμερα, δεν έχω κάποιο αποδεικτικό…», ξεκίνησε να λέει.

«Εμένα που με είπες “πουτ…” τρεις φορές; Έχεις βρίσει όλους τους παίκτες. Το στόμα σου δεν κλείνει ποτέ ρε φίλε», την διέκοψε η Σταυρούλα τότε.

Η Ασημίνα όμως δεν πτοήθηκε και συνέχισε να κατηγορεί τον James ότι υποβιβάζει τόσο τους κόκκινους όσο και τους μπλε αφού τονίζει συνεχώς πως η Χρύσα είναι αδύναμη αγωνιστικά.

«Δεν μπορείς να χτυπάς πάνω στον πόνο μου. Σε παρακαλώ πάρα πολύ να μην ξαναναφέρεις τον τραυματισμό μου. Δεν είσαι εσύ ο άνθρωπος που θα είμαι υπόλογη για τον τραυματισμό μου», πρόσθεσε η παίκτρια των Διάσημων.

«Αν δεν έχεις χιούμορ…Οι ηθικές σου αξίες ξεκινάνε όταν καταλάβεις ότι το έπιασε η κάμερα. Η απάντησή σου ήταν “αντε και μπιπ”», της απάντησε εκείνος.

«Είναι πάρα πολλές φορές που μπορεί να βγεις από τα ρούχα σου, η παρέα σου μας έχει φέρει σε μία να λέει ο Χριστόφορος βλακάκο τον Φάνη. Φτάνει πια αυτή η παρέα να λέει και να ειρωνεύεται και να χλευάζει τους υπόλοιπους», πρόσθεσε η Χατζηανδρέου στην πορεία.




 

«Με έφερε εκτός ορίων. Μιλάει για ηθικές αξίες όταν προσπαθεί να με διαβάλλει όλα αυτά τα χρόνια, αλλά δεν με ενδιαφέρει αυτό… Με είπε έτσι τρεις φορές, μου γύρισε το μάτι, δεν θα έπρεπε να μιλάει για αξίες. Προσωπικά για μένα αυτό το άτομο δεν έχει καμία αξία. Δεν ξέρει καν τι σημαίνει αυτή η λέξη. Νομίζω το έχουν καταλάβει όλοι εδώ και γι’ αυτό είναι μόνη της», είπε η Σταυρούλα από την μεριά της.




Στην συνέχεια η συζήτηση πήγε στην διαμάχη του Χριστόφορου με τον Φάνη με τον δεύτερο να απαξιοί για τον παίκτη της κόκκινης ομάδας.




Άκρη τελικά δεν βρέθηκε και κόντρες συνέχισαν να υπάρχουν. Έτσι λοιπόν οι παίκτες των δύο ομάδων δεν είχαν να κάνουν κάτι άλλο από το να αγωνιστούν για τον τέταρτο αγώνα ασυλίας.

Δυστυχώς όμως ο Σάββας, την ώρα που έπαιζε με τον Αλέξη, κατέρρευσε από τους πόνους που ένιωθε από το τραυματισμένο του χέρι, με αποτέλεσμα να διακοπεί για λίγο ο αγώνας.

Λίγο αργότερα επέστρεψε και ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως θα συνεχίσει από εκεί που έμεινε και πως απλώς ένιωσε μία ενόχληση επειδή «Έβαλε στήριξη στο πονεμένο του χέρι..».




Επίσης η Αναστασία αναγκάστηκε να βγει εκτός αγώνα και να μεταφερθεί στον γιατρό καθώς ένιωσε έντονη ζαλάδα.




Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, την ώρα που έπαιζε η Ασημίνα με την Χρύσα, ο Σταμάτης στην προσπάθειά του να υποστηρίξει την συμπαίκτριά του είπε «Πέσε ρε» για την Ασημίνα. 

«Ρε μ@λ@κ@, τι λες;», είπε ο Αλέξης Παππάς ζητώντας του τον λόγο με τον Σταμάτη να απολογείται: «Ζήτησα συγγνώμη, δεν το έκανα επίτηδες. Δεν το σκέφτηκα γι’ αυτό και ζήτησα συγγνώμη κατευθείαν».

«Δεν είναι ωραίο για κανέναν. Έχει προηγηθεί και όλη αυτή η συζήτηση», τόνισε ο παίκτης των Διάσημων.

«Δεν εννοούσα κάτι κακοπροαίρετο για σένα», εξήγησε η Ασημίνα.

«Νομίζετε ότι μπορώ να ανέχομαι τα πάντα, δεν μπορώ όμως», είπε η παίκτρια της κόκκινης ομάδας ενοχλημένη, ωστόσο εκείνη και η Κατερίνα Δαλάκα του είπαν πως κατάλαβαν το λάθος του.




Η κόκκινη ομάδα ήταν εκείνη που κατάφερε να κερδίσει την τελευταία ασυλία γι’ αυτήν την εβδομάδα.




Τα όσα συνέβησαν στον αγώνα συζητήθηκαν στο συμβούλιο του νησιού και ενώ φάνηκε πως η παρεξήγηση ανάμεσα στον Σταμάτη και των παικτών της κόκκινης ομάδας είχε λήξει, ο παίκτης των μαχητών, άρχισε να επιτίθεται στον Παππά για την βρισιά που του είπε.

«Ενώ ζητάω συγγνώμη στην ομάδα σου γυρνάς και μου λες “τι λες ρε μ@λ@κα;” και μου κολλάς τη μούρη σου…», είπε χαρακτηριστικά, με τον ηθοποιό να απολογείται.

«Ρίξε μου και μια σφαλιάρα την επόμενη φορά…», επέμεινε τότε ο Σταμάτης, με τον Αλέξη να τον διακόπτει: «Θέλεις να διαιωνίσεις μια στιγμή που ξεκίνησε με φάουλ δικό σου και σου είπα μια αυθόρμητη ατάκα, όπως λέμε εκείνη τη στιγμή επάνω σε κάτι που ακούς και είναι ακραίοι; Ας έρθουν όλοι οι άλλοι να με διορθώσουν εάν εγώ είμαι λάθος. Εσύ δηλαδή θεωρείς ότι είναι πιο βαρύ αυτό που σου είπα από αυτό που είπες εσύ στην Ασημίνα;»

«Δεν θα σε αφήσω να μιλήσω γιατί λες βλακείες αυτή τη στιγμή», είπε ο Αλέξης Παππάς απευθυνόμενος στον Σταμάτη.

«Έτσι ακριβώς ήταν το ύφος σου ο τρόπος σου, όταν ήρθες μες στη μούρη και μου είπες «τι είπες ρε μαλ…;». Αν δεν ήμουν εγώ ψύχραιμος και ήταν ένας άλλος στη θέση μου, θα είχατε φτάσει μάλλον στα χέρια», τόνισε ο Σταμάτης.

«Σοβαρά τώρα θέλουμε να πείσουμε 1 εκατομμύριο κόσμο ότι έχεις δίκιο; Δεν δέχθηκα τη συγγνώμη σου;», αναφώνησε ο παίκτης των κόκκινων και επειδή του επιβεβαίωσαν πως όντως δέχθηκε τη συγγνώμη του, απολογήθηκε, αλλά συνέχισε να επιμένει: «Αν δεν συγκρατούσα τα νεύρα μου θα παίζαμε ξύλο».

«Με απειλείς; Έχεις τέτοια πρόθεση; Είσαι τέτοιος τύπος; Σοβαρέψου λίγο σε παρακαλώ», απάντησε ο Αλέξης και μέχρι και ο Τζέιμς πήρε το μέρος του, επισημαίνοντας: «Είναι σαν να λες ότι ο Αλέξης πρέπει να σου πει και ευχαριστώ που δεν αγρίεψες και δεν παίξατε μπουνιές».




Οι παίκτες της μπλε ομάδας κλήθηκαν να ψηφίσουν μία από τις συμπαίκτριές τους για αποχώρηση και αυτήν την φορά σε αυτήν την δυσμενή θέση βρέθηκε η Σταυρούλα.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This