Ελεονώρα Μελέτη: Ανακοίνωσε το πρόωρο τέλος της εκπομπής «Mega Καλημέρα»

Όσα αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για το παρασκήνιο της απόφασης αυτής.

Must Read

Το πρόωρο τέλος της εκπομπής «Mega Καλημέρα» ανακοίνωσε σήμερα η Ελεονώρα Μελέτη και αφορμή στάθηκε το ρεπορτάζ του Τάκη Χατζή ο οποίος αποκάλυψε πως: «Μαθαίνω ότι 1η Μαϊου η εκπομπή ολοκληρώνεται και είναι το σημείο αναφοράς για όσους θα κατέβουν στις ευρωεκλογές».

«Θέλετε να σας απαντήσω στα γαλλικά, στα ιταλικά ή στα αγγλικά; Εγώ δεν θα σε αδειάσω σε καμία περίπτωση. Το ρεπορτάζ σου έχει βάση αλλά τα της Ευρωβουλής θα τα συζητήσουμε και θα αποδειχτούν εν καιρώ. Δεν θέλω να το πιάσουμε τώρα αυτό. Για το τηλεοπτικό, ισχύει ότι η εκπομπή ολοκληρώνεται 1η Μαΐου και ισχύει ότι οι Ευρωεκλογές απαιτούν την αναδιαμόρφωση του προγράμματος του Mega. Αυτό θα πούμε τώρα και τα υπόλοιπα εν καιρώ», απάντησε η παρουσιάστρια με την σειρά της.




Η Σταματίνα Τσιμτσιλή επικοινώνησε με την παρουσιάστρια του Mega και αποκάλυψε τον διάλογο που είχαν σχετικά με το συγκεκριμένο θέμα.

«Μίλησα μαζί της και έχω μάθει πολλά και έχω μάθει και τα συναισθήματά της. Η Ελεονώρα είναι μια κυρία της τηλεόρασης και το αποδεικνύει. Μου απάντησε κατευθείαν και την άκουσα πολύ χαλαρή και ψύχραιμη. Μου είπε κάποια πράγματα off the record και κάποια on. Χθες ανακοινώθηκε από το κανάλι, παρουσία από τον διευθυντή προγράμματος σε όλη την ομάδα, το πάνελ και τους δημοσιογράφους ότι λόγω των Ευρωεκλογών, η εκπομπή ολοκληρώνεται πρόωρα. Της είχε γίνει μια συζήτηση να μειωθεί η διάρκεια της εκπομπής, αλλά η ίδια επειδή ήταν ήδη μειωμένη η εκπομπή της αρνήθηκε καθώς κάτι τέτοιο δεν θα ήταν σωστό. Υπήρξαν κάποιες φωνές αντίδρασης ότι δεν έχει σχέση η τηλεθέαση, αφού όλες πάνω κάτω οι ψυχαγωγικές εκπομπές έχουν την ίδια τηλεθέαση κάνουν.

Εγώ της είπα ότι μια τέτοια απόφαση ενώ έχει ήδη δεχθεί κάποια κοψίματα η εκπομπή ίσως περνάει τα λάθος μηνύματα στον κόσμο, σαν να “τιμωρείται” η Ελεονώρα για να βγουν οι ανάγκες των Ευρωεκλογών, ενώ θα μπορούσαν να πάρουν λίγο από την Ελεονώρα, λίγο από την Δανάη και να δημιουργηθεί εκεί μια ζώνη για τις Ευρωεκλογές. Μου είπε ότι έχει την ατυχία να είναι η αμέσως επόμενη εκπομπή από την ενημέρωση και μοιραία είναι εκείνη που θα πρέπει η ώρα της να δοθεί στην ενημέρωση. Απ’ ό,τι κατάλαβα, μιλώντας μαζί της δεν είναι θυμωμένη από το Mega, αντίθετα έχει νιώσει την υποστήριξη του σταθμού και ξέρει ότι μετά το Πάσχα θα μιλήσει για το μέλλον. Ο σταθμός δεσμεύτηκε ότι δεν θα μείνει κανείς χωρίς δουλειά και απλήρωτος μέχρι το τέλος της σεζόν», δήλωσε χαρακτηριστικά.




Το δικό του σχόλιο για την υπόθεση έκανε και ο Δήμος Βερύκιος ο οποίος θέλησε να δώσει κουράγιο στην Ελεονώρα Μελέτη.

«Μία μεγάλη αγκαλιά στην Ελεονώρα. Σκληρό, δύσκολο παιδί, αλλά ντόμπρο με σπονδυλική στήλη και με καθαρή ματιά. Αντράκι! Και μία ζεστή καλημέρα στην κυρία Μαρία τη μητέρα της» είπε ο δημοσιογράφος.

Τότε τον λόγο πήρε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, τονίζοντας: «Κάθε τέλος είναι και μία νέα αρχή και σου λέω, επειδή έτυχε και μίλησα πολλή ώρα μαζί της, κατάλαβα ότι είναι έτοιμη για τα επόμενα».

«Συμφωνώ με τη Ρούλα Κορομηλά, ότι η τηλεόραση δεν είναι κάτι στατικό, όλα κινούνται» συνέχισε ο Δήμος Βερύκιος.




Ο Γιώργος Λιάγκας από την μεριά του θεωρεί πως δεν ήταν σωστή κίνηση του Mega να κόψει την εκπομπή και εξηγεί τον λόγο…

«Εγώ την Ελεονώρα την εκτιμώ επαγγελματικά, θέλω να πω όμως μια αλήθεια. Δεν είναι ωραίο για καμία εκπομπή, με οποιαδήποτε δικαιολογία, να ολοκληρώνει δύο μήνες πριν το τέλος της σεζόν. Είναι τσαλάκωμα και για την παρουσιάστρια και για την εκπομπή. Το κόψιμο είναι μειωτικό. Και η ίδια η Ελεονώρα αυτή τη στιγμή είναι σε μια δύσκολη θέση η κοπέλα, τι να πει;», ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής της εκπομπής «Πρωινό».

«Υπάρχουν εκπομπές και στο ίδιο και στα άλλα κανάλια που κάνουν πολύ μικρότερα νούμερα που δεν κόβονται. Άρα, όταν τιμάς έναν παρουσιαστή και μια ομάδα, δεν την κόβεις την εκπομπή γιατί είναι τσαλάκωμα. Πώς θα συνεχιστεί του χρόνου η συνεργασία με έναν άνθρωπο που τον έχεις τσαλακώσει;», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

  1. Ωχ! Θεέ μου! Ότι είχε γίνει με τις Περιφερειακές εκλογές θα γίνει και τώρα με τις Ευρωεκλογές.Δηλαδή θα κατέβουν οι πάντες για να …”σώσουν” την Ελλάδα. Δεν εξηγείται το γιατί η χώρα έχει τα χάλια της , εφόσον στέλνουμε, όλο το …επιστημονικό προσωπικό το “ειδικευμένο” στο ευρωπαϊκό νομολογιακό γίγνεσθαι, για ευρωβουλευτές. Δεν γνωρίζουμε αν θα σώσουν την Ελλάδα, αλλά το βέβαιο είναι ότι αυτοί σίγουρα θα σωθούν.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This