Νίκος Πολυδερόπουλος – Θοδωρής Κατσαφάδος: Ο ηθοποιός που απαίτησε την απομάκρυνσή τους από την παράσταση

Must Read

Την απομάκρυνση του Θοδωρή Κατσαφάδου και του Νίκου Πολυδερόπουλος από την θεατρική παράσταση «Μάρτυρας κατηγορίας», ζήτησε ένας συμπρωταγωνιστής τους, γεγονός το οποίο αποκάλυψε ο Θοδωρής Κατσαφάδος, τονίζοντας μάλιστα πως η απόφαση αυτή ανακοινώθηκε στο Νίκο Πολυδερόπουλος μόλις επέστρεψε από το μνημόσυνο του αδερφού του.

Την είδηση αυτή επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Νίκος Πολυδερόπουλος εκφράζοντας μάλιστα την πικρία του για την εξέλιξη αυτή, χωρίς ωστόσο να κατονομάζει τον συνάδελφό του.

Το όνομα όμως του ηθοποιού που εισηγήθηκε για την αποχώρησή τους το αποκάλυψε ο Νίκος Γεωργιάδης μέσα από την εκπομπή «Πρωινό Σουσού».

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, ο ηθοποιός που απαίτησε να απομακρυνθούν, ο Θοδωρής Κατσαφάδος και ο Νίκος Πολυδερόπουλος, με την δικαιολογία ότι δεν ταιριάζουν επαγγελματικά, είναι ο Θανάσης Κουρλαμπάς.




Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This