Θοδωρής Κατσαφάδος για Νίκος Πολυδερόπουλο: «Του είπαν ότι δεν θα είναι στην παράσταση όταν ήρθε από το μνημόσυνο του αδερφού του»

«Μου είπανε ότι κάποιος άλλος ηθοποιός της παράστασης δεν μπορεί να συνεχίσει μαζί σας» είπε για την απομάκρυνση την δική του αλλά και του συναδέλφου του από την παράσταση.

Must Read

Την πιο δύσκολη περίοδο της ζωής του βιώνει ο Νίκος Πολυδερόπουλος αφού πριν λίγους μήνες έφυγε από την ζωή ο αγαπημένος του αδερφός σε ηλικία 28 ετών.

Ο γνωστός ηθοποιός όλο αυτό το διάστημα εύρισκε διέξοδο μέσα από την δουλειά του, δυστυχώς όμως τον έδιωξαν από την θεατρική παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί.

Συγκεκριμένα ο Θοδωρής Κατσαφάδος, αποκάλυψε στην εκπομπή «Breakfast @ Star» πως τόσο εκείνος όσο και ο Νίκος Πολυδερόπουλος, την δεύτερη σεζόν, δεν θα βρίσκονται  στην συγκεκριμένη παράσταση και μάλιστα η απόφασή αυτή ανακοινώθηκε στο νεαρό ηθοποιό μόλις επέστρεψε από το μνημόσυνο του αδερφού του.

«Είμαι στο θέατρο Άνεσις και παίζουμε τον Μάρτυρα Κατηγορίας. Είμαστε γεμάτο κάθε μέρα και εκεί κάπου την Πρωτοχρονιά μας ανακοινώθηκε ότι πάμε πολύ καλά, θα είμαστε μέχρι την Κυριακή των Βαΐων και θα συνεχίσουμε και του χρόνου. Μία χαρά. Μετά από λίγο καιρό άρχισαν να ακούγονται κάτι περίεργα ότι έχουν μιλήσει για του χρόνου όλοι. Εγώ δεν είμαι πολύ στα καμαρίνια, λέω την πρώτη και την τελευταία ατάκα και είμαι για δύο ώρες στη σκηνή. Είχα πάρει χαμπάρι ότι κάτι συμβαίνει. Όταν επικοινώνησα με τον σκηνοθέτη και τον επιχειρηματία, μου ανακοινώθηκε ότι δεν θα είμαι στην παράσταση» ανέφερε αρχικά ο ηθοποιός.

«Ούτε ο Νίκος Πολυδερόπουλος θα είναι. Το πολύ άσχημο και σκληρό για εμένα ήταν ότι του το είπαν όταν ήρθε από το μνημόσυνο του αδερφού του. Όταν γύρισε από την Πάτρα, του είπανε ότι δεν θα συνεχίσει τον χειμώνα» πρόσθεσε ο καταξιωμένος ηθοποιός.

«Μου είπανε ότι κάποιος άλλος ηθοποιός της παράστασης δεν μπορεί να συνεχίσει μαζί σας. Δηλαδή με διώχνετε; Ναι, μου είπανε ότι εσύ και ο Νίκος Πολυδερόπουλος θα ήταν καλό να μην είστε στο ανέβασμα του χρόνου. Ορκίζομαι σε αυτό που λέω τώρα ότι αυτό που μου συνέβη φέτος δεν είναι τόσο επαγγελματικό όσο είναι υπαρξιακό. Δεν μπορεί οι συνάδελφοι να φέρονται σε συναδέλφους με αυτόν τον τρόπο.

Δεν είναι παιδί μου ο Νίκος, αλλά τον βλέπω σαν παιδί μου. Πόσω μάλλον όταν του συμβαίνει αυτό. Ήμουν δίπλα του στη σκηνή και τον πρώτο καιρό τον έβλεπα να δακρύζει. Αυτό το παλικάρι δύο μέτρα του έχουν κάνει κάτι τέτοιο. Να έχει χάσει τον αδερφό του και να του πούνε πως δεν θα είσαι στη δουλειά. Είναι πάρα πολύ στενοχωρημένος. 51 χρόνια στη δουλειά πρώτη φορά συνάδελφος μου σκάβει τον λάκκο» κατέληξε ο Θοδωρής Κατσαφάδος.




 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This